Jump to content

stavros1926

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by stavros1926

  1. κατι τετοιο καλο ακουγετε αλλα μακαρι να ειχαν ολοι κατι τετοιο γιατι τα περισσοτερα ειναι μονο για τυφλωμα και δεν τα αντεχεις οταν εισαι απεναντι!
  2. ρε παιδια μην κολλατε με τα xenon κανενα xenon δεν ειναι σαν το μαμα!στο volvo c30 που εχω φοραω μαμα και το καθε φαναρι κοστιζει 800Ε χωρις περαστικα!!στο καινουργιο πολο που παρειγγειλα δεν τα εβαλα γιατι δεν τα σηκωνε το πορτοφολι μου...παντως τα αγορασμενα απο εξω οσες μαρκες και αν εχω δει σε φιλους και γνωστους αλλα και ασχετους στον δρομο δεν κανουν τπτ αλλο απο το να τυφλωνουν τον απεναντι και να σου δεινουν την ''αισθηση'' οτι εχεις xenon.αν τωρα καποιος καιγεται τοσο πολυ προσωπικη μου αποψη ειναι να δωσει κατι παραπανω(αν οχι 800 ελεω volvo) και να βαλει μαμα!γιατι κατι xenon που κυκλοφορουν με 100 και 200Ε μονο κακο κανουν και θα επρεπε κανονικα να απαγορευονται!!
  3. να σαι καλα φιλε μου αντε να περασει ο καιρος...
  4. καλησπερα σε ολους!ειμαι ο σταυρος και μενω θεσσαλονικη...πριν απο 7 μερες εκλεισα το καινουργιο polo 1.4 85ps highline και το περιμενω πως και πως...και πριν αρχεισετε να με πυροβολειτε για το 1.2tsi δεν το πηρα διοτι δεν μπορω για αλλουσ λογουσ να περιμενω τοσο καιρο....!!!!!!
  5. σας ευχαριστω για την βοηθεια....
  6. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΝΕΟ POLO HIGHLINE 1.4 85PS ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΑΣΠΡΟ ΤΙ ΛΕΤΕ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.