Jump to content

makisr

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About makisr

Other Info

  • Car Type
    Scirocco

makisr's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. vaggeli σε ρωταω γιατι το πηγα σε εναν γνωστο μου που εχει συνεργειο και μου ειπε πως ειναι φυσιολογικο ... δηλαδη πως γενικα οι αρμοι δεν ειναι ποτε ολοιδιοι... απο την αλλη δεν ειναι πολυς κοπος για το τιποτα να βγαλω ολοκληρο προφυλακτηρα για αυτο..
  2. vaggeli στο δικο σου ηταν στο ιδιο σημειο με εμενα;
  3. speedy ευχαριστω για την βοηθεια σου... θα με βοηθουσε πολυ αν καποιος αλλος κατοχος scirocco μου πει αν εχει παρατηρησει κατι αναλογο.
  4. καλησπερα σε ολους!ειμαι κατοχος ενος scirocco 160 και εχθες παρατηρησα πως στο δεξι φαναρι εχει δημιουργηθει ενα κενο αναμεσα στο φαναρι και το πλαστικο .Οχι πολυ μεγαλο αλλα εχει διαφορα με το αριστερο φαναρι ... ειναι σαν να εχει κατσει ο προφυλακτηρρας απο την μια μερια κατα μισο ποντο. Εχει καποιος αλλος καποιο παρομοιο προβλημα;το αυτοκινητο τονιζω πως ποτε δεν εχει χτυπησει πουθενα για να δικαιολογηθει κατι τετοιο. αξιζει τον κοπο να το παω να το κοιταξουν ;Ευχαριστω εκ των προτερων...
  5. Φιλε ''koukouroukou kai leon25 σας ευχαριστω πολυ για την χρησιμη συμβουλη σας. Δοκιμασα να βαλω οπισθεν αφου ειχα βαλει πρςτα 2α και την πηρε τελεια οσο γρηγορα και να την βαλεις . Το ιδιο και με την τριτη!!!
  6. Θα σε συμβουλευα να παρεις την γνωμη ενος συνεργειου και εκτος αντιπροσωπειας.Γ ενικα επικρατει η γνωμη πως εκει ειναι το καλυτερο αλλα δεν ισχυει παντα . Ενα καλο ιδιωτικο μπορει να σε βοηθησει . Παρε απλα μια γνωμη , πηγαινε για εναν ελεγχο απλως, αν δεν θεσ να χασεις την εγγυηση. Εχω ακουσει απο πολλους πως η αντιπροσωπεια δεν ειναι και τοσο αξιοπιστη.
  7. Γεια σας παιδια ,εχω ενα scirocco 1,4 160ps ενα προβλημα που εχω παρατηρησει στο αμαξι ειναι πως καθε φορα που βαζω την οπισθεν λιγο βιαστικα σκορτσαρει. Και μερικες φορες το κανει και σε νορμαλ καταστασεις. Το αυτοκινητο το χειριζομαι πολυ προσεκτικα και οταν λεω βιαστικα δεν εννοω να την καρφωνω. Με τις υπολοιπες ταχυτητες δεν αντιμετοπιζω κανενα απολυτως προβλημα. Θα ηθελα να ξερω αν και καποιος αλλος εχει παρατηρησει αυτη την μικρη ευαισθησια στην οπισθεν.Σιγουρα δεν ειναι κατι σοβαρο αλλα εχω κανει μολις 2.500 χλμ και ψιριζω σχεδον τα παντα !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.