Jump to content

fragiskos

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by fragiskos

  1. Speedy, σ' ευχαριστώ για την προθυμοποίηση αλλά είμαι στο άλλο άκρο της Ελλάδας. Οπότε... ελπίζω η βοήθεια να γίνει από το Site και να καταφέρω να ξεμπερδέψω γρήγορα. όσο για την αναγνώριση, πέρα από το τιμόνι, εκκρεμούν ακόμη αρκετά πράγματα να μπουν. Συναγερμός - ενισχυτής - ηχεία έχουν ήδη τοποθετηθεί. Εκκρεμούν ένα μπαρόμετρο και ένα βολτόμετρο, οι πεταλιέρες, το body kit και το Car PC. Ειδικά για το Car PC, θα ανοίξω post για να το δείτε και οι υπόλοιποι fans. Είναι ένα πολύ καλό, θα έλεγα, project δικής μου συναρμολόγησης και πατέντας
  2. Διαπίστωση ήταν. Βέβαια εγώ κοίταζα τα τιμόνια για το GTI. Λέω μια που θα το ξαναπληρώσω, ας είναι το τιμόνι του GTI. Σε αυτό που μου έστειλες ίσως είναι αυθεντικό. Δεν το γνωρίζω οπότε δεν μπορώ να πω. Δεν βλέπω και καμία διαφορά εδώ που τα λέμε. Όσο αφορά όμως του GTI που κοίταζα, κανένα δεν είχε κόκκινες ραφές και κανένα δεν είχε το σήμα του GTI επάνω.
  3. Νίκος.... τι να κάνω ρε φιλαράκι ? Τα μούτρα κάτω. Όπως ακριβώς το λέω. 4 μήνες περίμενα αυτούς τους δύο διακόπτες. 4 Μήνες. Και να σου πούνε στο τέλος ότι δεν είναι στον Standar εξοπλισμό του πολυλειτουργικού τιμονιού + DSG ??? Φαντάσου πως όταν ήρθε, πήγα και το είδα στο υπόγειο της αντιπροσωπείας, το χάζευα γύρω γύρω αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία να τσεκάρω τέτοια πράγματα.... κοίταζα το χρώμα αν τελικά ήτανε καλό και αν του ταιριάζανε οι 18αρες. Δηλαδή σιγά μην έμπαινα εκείνη την ώρα στη διαδικασία να δω αν τα φώτα ανάβουν αυτόματα, αν οι καθρέπτες κλείνουν μόνοι τους και αν αμα του φτύσω θα πάρουν μπροστά οι υαλοκαθαρηστήρες. Πράγματα που είχα ζητήσει δηλαδή. Οπότε.... τους έσκατα το παραδάκι και μετά από 2 ημέρες που μπήκα μέσα να φύγω..... τραβάω μια φωνή στον πωλητή και του λέω "ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΤΑ PADDLES ????" Τον έπιασε τρέμουλο. Αλλά γενικότερα η νοοτροποία δεν αλλάζει.... Αφού σε όλες οι αντιπροσωπείες, από πωλητές, μηχανικους και γενικότερα όλα τα τμήματα είναι επανδρωμένα από άσχετους. Όποιον βρούνε να μην απαιτεί παχουλό μισθό. Το αν ξέρει να κάνει τη δουλειά του ή όχι, δεν έχει σημασία γι' αυτούς. Μετά πας και τους λες "θέλω το νέο μου αμάξι με 2 πόντους χαμήλωμα από το εργοστάσιο" και σου λέει δε γίνεται. Τώρα πως γίνεται να το λέει h VW στο Site και αυτοί να σου λένε ότι δεν γίνεται..... δεν το καταλαβαίνω. - "Ρε θέλω το πακέτο αποθηκευτικού χώρου". Και αφού του δώσεις να καταλάβει τι θές γιατί με την ωρολογία δεν χαμπαριάζει, - "Α αυτό ? Μόνο στο Tiguan μπαίνει". Το πιο καλό βέβαια το άκουσα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο άνθρωπος έλεγε ότι το 122 έχει πιο μεγάλη ροπή από το 160 και ότι το DSG δεν αξίζει τα χρήματα του. Όσο πιο λίγα άλογα λέει, τόσο πιο καλά ανοίγει. Λες και συγκρίνει ατόσφαιρα ή 20v με 12v. jsmirlis ευχαριστώ για τις ευχές. Καλά ταξίδια να έχεις κι εσύ με το δικό σου. Αφού έχουν μπει αρκετοί στην διαδικασία.... ε θα το αλλάξω κι εγώ. Βέβαια μια λεπτομέρια. Τα τιμόνια στο E-bay έχουν κάποιες διαφορές από το Original.... Κάτι ψιλά στη σχεδίαση και κάτι λίγα στις ραφές. Βέβαια μπροστά στα Paddles τί να πούνε οι ραφές
  4. Φίλε, σε ευχαριστώ ....... όσο πολύ και να γράψω, λίγο είναι. Δε φαντάζεσαι τι ανακούφιση μου δίνεις. Α ρε πανηγύρι που έχει να γίνει μόλις βρω περιθώριο να περάσω μια βόλτα από την vw. Πράγματι βρήκα τιμόνι στο e-bay και μάλιστα του GTI και είναι και σε τρομερή τιμή (σε σχέση με αυτή που φανταζόμουν). Ελπίζω μόλις το παραλάβω, να μπορέσω να το συνδέσω.
  5. Με γελάν τα μάτια μου ???? μπορείς τελικά να αλλάξεις τιμόνι ? Δηλαδή στην αντιπροσωπεία με κοροϊδεύουν ??? Τους είπα "πληρώνω όσο θέτε για να μου βάλετε τιμόνι με Paddles" και μου είπανε ότι δεν γίνεται. Τους ζόρισα, κάνανε τα τηλέφωνα τους και πάλι μου είπαν οχι. Έχω ένα Golf VI DSG. Το τιμόνι είναι πολυλειτουργικό αλλά δεν έχει τα Paddles. Μπορεί κανείς να βοηθήσει ? Αύτά που υπάρχουν στο E-bay είναι της προκοπής ?
  6. ΄ Φίλε μου μπορείς να ψάξεις σε δεκάδες forums, ερωτήσεις, απαντήσεις και απόψεις. Κανείς δεν μπορεί να σου πει ποιό είναι αυτό που θα σου αρέσει περισσότερο. Δεν θα σου πω τι κάνει και τί δεν κάνει, που υπερτερεί και που όχι. Είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με εσένα. Μόλις 3 εβδομάδες οδηγώ τo Golf VI DSG και απλά το έχω λατρέψει ! Ειδικά αν το τρέχεις το αμάξι, τέτοια αλλαγή ταχύτητας πάνω σε προσπέραση ή τέτοιο κατέβασμα πάνω σε στροφή, το χέρι σου δεν το κάνει ακόμη κι αν του φυτέψεις υδραυλικά.
  7. Παιδιά καλώς σας βρήκα. Βρήκα ένα φυλλάδιο επάνω στο αυτοκίνητό μου και αποφάσισα να επισκεφτώ το Forum και να ζητήσω και τη βοήθεια σας σε ένα θέμα που με απασχολεί. Πριν από 3 εβδομάδες παρέλαβα ένα το αυτοκίνητο που περίμενα σχεδόν τέσσερεις μήνες. Ο λόγος για ένα Golf Highline 1.4 160 DSG. Δυστυχώς πήρα το αυτοκίνητο και έφυγα με τα μούτρα στο πάτωμα γιατί κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν υπήρχαν paddles στο τιμόνι. Έγινε λοιπόν ένας ψιλοσαματάς στην αντιπροσωπεία. Μου έδωσαν να καταλάβω ότι στην παραγγελία μου δεν είχα ζητήσει να υπάρχουν Paddles επάνω στο πολυλειτουργικό τιμόνι κι εγώ προσπάθισα να τους δώσω να καταλάβουν ότι δε γίνεται να αγοράζω ένα αυτοκίνητο το οποίο μου κόστισε 26.400 €, του οποίου το κιβώτιο κόστιζε περισσότερο από 2.000 € και να λείπουν από το τιμόνι δύο διακόπτες τους οποίους η εταιρεία χρεώνει extra στο γελοίο ποσό των 114 €. Και λέω γελοίο όχι γιατί η τσέπη μου είναι γεμάτη αλλά γιατί όχι μόνο το κόστος τους είναι μικρότερο από δύο γεμίσματα του ρεζερβουάρ αλλά και γιατί δεν μπορεί κανείς να βάλει μπροστά στα 2.000 € του κιβωτίου ή στα 26.400 € του αυτοκινήτου, τα 114 €. Έχω να γράψω πολλά ακόμα αλλά δεν θέλω να κουράσω κανέναν. Το μεγάλο κατεβατό θα πάει στον επίσημο εισαγωγέα. Εγώ ένα πράγμα θέλω. Τα paddles στο τιμόνι. Ξεκαθάρισα στον υπεύθυνο ότι ο λόγος που προσανατολίστηκα σε Golf ήταν το κιβώτιο ταχυτήτων και ότι δεν με ενδιαφέρει ποιανού ευθύνη ήταν, ποιος έκανε το λάθος ή πόσο θα το πληρώσω πλέον. Απλά θέλω τα paddles στο τιμόνι μου. Με ενημέρωσαν μετά από μερικές μέρες ότι δεν γίνεται τίποτα. Εγώ ως ηλεκτρονικός (που είμαι στο επάγγελμα) ρωτάω…… Το κιβώτιο υπάρχει. Το σύστημα ελέγχου και όλες οι λειτουργίες υπάρχουν. Ήδη η λειτουργία των paddles πραγματοποιείται από το λεβιέ. Κατά την δική μου λογική, κάποιος πρέπει να κουμπώσει 2 φύσες. Πως είναι δυνατών το τμήμα Service ενός group όπως της VW να μην μπορεί να βάλει ένα τιμόνι με paddles ???? Καμιά συμβουλή ? Μπορώ να κάνω κάτι ? Να το πάω κάπου αλλού ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.