Jump to content

bill1

Members
  • Posts

    323
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bill1

  1. ενας φιλος ειχε περιπου το ιδιο θεμα και μολις αλλαξε μπαταρια η πιεση ηρθε κατα μαγιας στα κανονικα της...................τη να πω...........αυτα τα αυτοκινητα θελουν και το λουκουμακι τους καμια φορα.

  2. για ριξε εδω μια ματια και βγαλε μονος σου τα συμπερασματα και τα αποτελεσματα πιστευω πως θα εισαι μπροστα ισα με ενα εμπορικο πλοιο στα 400 παντα γτ αυτοι πατησαν κανα χιλιομετρο και το golf ειναι με τα 122.

    φιλε αυτο το μοντελο νομιζω βγαινει 1,4 με 101 αλογα και 1.8 με 140 1.6 δεν νομιζω...................αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος.

  3. Προφανώς θα εννοείς 150 psi, δηλαδή 10,3 bar.. Άρα στον 4ο κύλινδρο έχεις περίπου 8,6 bar.

    Όπως είπε ο bill παραπάνω ίσως θα πρέπει να βάλεις στο πρόγραμμα έναν καθαρισμό κυλινδροκεφαλής στο μέλλον. Έως τότε, πάλεψέ το με καθαριστικά ανά 10.000χλμ..

    :good:

  4. αν δεν εχεις καθαριση ποτε βαλβιδες.............ηρθε η ωρα μην κοιτας τιποτε αλλο.......για αυτο δεν εχεις συμπιεση.υπαρχουν και παραπλευρες λυσεις οπως καθαριστικα αλλα κανεις μιση δουλεια.το σωστο ειναι να βγει το κεφαλαρι για να γινει 100% σωστη δουλεια.εαν σου ειχε σπασει ελατηριο θα εκαιγε λαδια και θα σου εβγαζε ντουμανια απο πισω.

  5. . Βέβαια ο συμπλέκτης πιάνει πολύ ψηλά και νομίζω αν ήταν στα τελευταία του θα πιανε χαμηλά...

     

    το αντιθετο ειναι.......οταν πιανει ψηλα ειναι φαγωμενος ο δισκος.δυστιχως θελεις δισκο :sorry: .

    • Like 1
  6. Βσκ προς τα κατω δν γινεται διοτι νομιζω απο τα λιγα που ξερω οτι με τ ελευθερο φιλτρακι ο εγκεφαλος διαβαζει περισσοτερο αερα οποτε κ κανει πλουσιοτερο τ μειγμα...

    ακριβως το αντιθετο συμβαινει..........οσο πιο πολυ αερα τοσο πιο φτωχο μιγμα......................χρονια πολλα σε ολους .

  7. εαν δεν δουλεψη η αντλια λαδιου ζημια παθαινει μονο το κεφαλαρη και τα σιναφη του οταν εχει ιμαντα χρονισμου.μαλον θελουν να σου φανε τα λεφτα.................ψαξτο.

  8. Να περιμένετε τι? Εδω πλεον σταμάτησε ο 1.4 TSI με τα 160 και τα hardware που εβγαλαν ειναι ελαχιστα.

    Σιγα μην ασχοληθουν ΤΩΡΑ οι εταιριες με ενα μοτέρ του 2006 για να βγάλουν αντλια .

    Η Λυση ειναι autotech και αν ψαξει καποιος την βρισκει και κατω απο 300 ευρω

    δεν ξερω μπορει στο μελλον να βαλω το αξονακι αλλα απο μεσα μου θα με τρωει...................

  9. αρα αφου του gti 5 κανει και ειναι ηδια μηπως να βαλουμε της apr για διλητρα?μπαινει κουτι? ποπο ιδεαρα!

    και αν την βαλεις και δεν κανει...........οπως λεει ο winner πιο πανω τη κανεις μετα............κλαις 1200 ευρο??

     

  10. θα γυρισουμε 20 χρονια πισω............θα εχουμε την αντλια στην τσεπη οταν πηγαινουμε ταξιδι για να ειμαστε σιγουροι οτι θα μας παει.ετσι καναμε με τα παπακια οτν πηγαιναμε μακρια...........ειχαμε τα πηστονια στης τσεπες. :lol:

    • Like 1
  11. Ρε παιδια αντλία απο gti μπαίνει σε μας με τα 5 άρια σαν oem λύση ; Του 6 αριου σιγουρα δεν ταιριάζει ;

    του gti και του tsi 1,4 η αντλιες εχουν την ιδια πιεση στο φουλ 130 bar.........αλλα του 6αριου που ειναι διαφορετικη 160 bar για αυτο δεν εχεις θεμα.με το αξονακι πας 170 bar και δεν εχεις θεμα στεγνωματος αλλα..............................ειναι αξιοπιστο???????.αυτο ειναι το διλημμα που εχω και δεν το βαζω τοσα χρονια.περιμενω την κολο apr να βγαλει τιποτα και ας εχει και 1200 ευρο.........θα τα δωσω αλλα δεν.........

    • Like 1
  12. ακριβως αυτο το προβλημα το ειχε ενα φιλαρακι με λεον.και το ελυσε με μια στροφη σφηξιμο της waste gate.ηταν τοσο χαλαρη που το πορτακι της τουρμπινας ετριζε.λογικα πρεπει να εισαι μαμα...........η εχεις σκαλιξη την waste gate.

  13. δεν εχω παρατηρησει ομως καποια απωλεια ισχυος η γενικα αλλαγη στην συμπεριφορα του κινητηρα

    αυτο που σου λεω ειναι φυσιολογικο........για να στο πω πιο λιανα ειναι ο μαγνητικος κομπλαδορος του κομπρεσσορα.το κανουν ολα τα tsi με κομπρεσσορα οταν βαζεις οπισθεν και πας να ξεκινησεις.

  14. ναι φιλε..........ειναι το προγραμμα λιγο επιθετικο για αυτο στο κανει.για να καταλαβεις οτι ειναι αυτο βαλε 5η και δωστο μετα της 4500 χιλ.θα δεις οτι δεν θα σου το κανει.μονο με3η 4η 5η 6η στο κανει και οταν το δινεις απο χαμηλα.

  15. λασκαρε την waste gate δυο στροφες και εισαι ok!.ξεκινησε με μια στροφη και εαν στο ξανακανει δωσε αλλη μια.

  16. θεμη γινεται κ παραγινεται το ξερεις απο το δικο μου αμαξι δουλευει για περιπου 30.000 χλμ κ μετα ξερεις κ τα δικα μου αποτελεσματα ;)

    οτι κ να κανεις μην παρεις το εμβολακι της kmd δοκιμασμενο οτι δεν κραταει πιεση καθως μετα απο καμια 10.000 χλμ κανει γρατζουνιες στον πυρο ισως απο κακη λυπανση με αποτελεσμα στο fool boost να μην κραταει την πιεση που ζηταει το προγραμμα.βγαζει η apr αντλια για εμας βελτιωμενη αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι προιον ελληνικης κατασκευης καθως δεν το εχω βρει σε καταλογο της.μπορεις να αντικαταστησεις την αντλια σου με της μανας του να το δουλεψεις λιγο πιο στεγνα κ να ριξεις θερμοκρασιες με μεθανολες.(θα παρεις κ καμια 20αρια ;) )για μενα πιο αξιοπιστο.αλλα τα παντα σε συνεννοηση με τον προγραμματιστη σου.κ παλι δικη μου γνωμη..

    επισης μπορεις με το vagcom να δεις τι πιεση βενζινης ζηταει το προγραμμα κ τι πιεση βενζινης πραγματικα εχεις εκει θα καταλαβεις τι κ πως.

    φιλε εαν εχεις βρει αντλια της apr για 1,4 tsi  πες μου ποιος την πουλαει για να την παρω οσο και να εχει.εχω εδω και δυο χρονια ψαχνω αλλα το αξωνακι kmd autotech ειναι μονοδρομος.

  17. μπιλι το εργαλιο τα σπαει..........ααααχχχχχ αυτα τα καθισματα ειναι ολα τα λεφτα.αργισα φιλε να γραψω γιατι οπως ξερεις το καλοκαιρι εχει πολυ δουλεια (με τα ροδακινα) και στο σπιτι παω μονο για υπνο.μετα τον 15αυγουστο τα πραγματα θα ειναι πιο χαλαρα για να βρεθουμε απο κοντα να τα πουμε...........................αντε και με ενα tsi μοτερ.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.