Jump to content

djdanny

Members
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

About djdanny

  • Birthday 05/14/1982

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5
  • Car's nickname
    golf mkv GT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

djdanny's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Γειά σας. Έχω ένα Golf gt και θέλω να ρωτήσω το εξής. Κάπου πέτυχα τυχαία ένα βίντεο που με το κλειδί που έχουμε ήδη μπαίνει μπροστά ο κινητήρας. Πατώντας λέει 3 φορές το κουμπί κλειδώματος. Ισχύει αυτό ή θέλει κάποιο πρόγραμμα ή προγραμματισμό? Ορίστε και το βίντεο που είδα Αν για οποιοδήποτε λόγο είμαι σε λάθος ενότητα ζητώ συγνώμη για την ταλαιπωρία..
  2. Δυστυχώς φίλε μου έχω την μικρή οθόνη. Τι άλλο να κάνω δεν ξέρω
  3. καλησπερα και απο μενα! σχετικα με το θεμα ολο ψαχνομαι εδω και καιρο για να βαλω στο αυτοκινητο μου ενα οργανο! να σας πω οτι εχω το golf 5 gt το οποιο οπως ξερουμε δεν εχει στο καντραν οργανο να μας δειχνει θερμοκρασια νερου και πιεση λαδιου! εγω λοιπον θελω να βαλω μια τετοια βαση οπως δειχνω σε μια φωτο και εκει θελω να βαλω το οργανακι μου το οποιο να μου δειχνει θερμοκρασiα νερου και πιεση λαδιου αλλα να συνδεθουν στην obd2. δεν ξερω αν εβαλα την σωστη βαση αλλα με ενδιαφερει στον αεραγωγο που βρισκεται στο αριστερο μερος πανω απο τον διακοπτη φωτων! δεν θελω με ανταπτορες πανω στη μηχανη κτλ! αν μπορει καποιος ας βοηθησει! (Υ.Γ. το αυτοκινητο δεν διαθετει τη μεγαλη οθονη οπου μπορω να βαλω μενου μεσα και να βλεπω απο εκει!)
  4. καλημερα φιλε Νικο! τα φωτα που εχω βαλει ειναι στο αυτοκινητο ρε συ.οχι για το καρναβαλι! δεν μου αρεσει γμτ και γιαυτο θελω να το βγαλω
  5. γεια σας παιδια θα ηθελα να σας αναφερω μια απορια μου και βεβαια αν ειναι προβλημα αυτο δεν ξερω! εχω το vw golf mk5 gt 170hp και εχω βαλει φωτα led πισω! καθε φορα που γυρναω το κλειδι για να βαλω μπρος αυτα απο οτι εχω παρατηρησει αναβοσβηνουν σαν χριστουγεννιατικο δεντρο και μετα σταματανε! ta led ειναι μονο τα κοκκινα. Στα φλας και στην οπισθεν εχω βαλει λαμπες led. καποιος μου ειπε οτι μπορω να βαλω μια αντισταση καπως ετσι και θα σταματησει αυτο! μπορειτε να με διαφωτισετε? αν ειμαι offtopic τοτε ας μεταφερθει αλλου και συγνωμη..
  6. Να σαι καλα φιλε μου
  7. παιδια καλησπερα και απο μενα για ακομα μια φορα! βλεπω οτι τωρα τελευταια δεν μου παταει το touch! μια παταει,μια οχι! κατι γινεται αλλα δεν ξερω τι! ισως να ειναι απο τη ζεστη επειδη το χτυπαει ο ηλιος το πρωι! τι να πω! ισως να μην ειναι απο αυτο! εχω το witson D726! αν ξερει κανενας κατι να με ενημερωσει η αν υπαρχει καποιος να του το στειλω να το φτιαξουμε! ευχαριστω πολυ!
  8. ειναι απλο φιλε μου! ειχε καει το κουτακι του canbus και δημιουργουσε ολα αυτα τα κολληματα! ετσι λοιπον του εκανε μια γεφυρα στα ρευματα και τωρα δουλευει αψογα! ο ανθρωπος ειναι ηλεκτρονικος και ηλεκτρολογος αυτοκινητων οποτε αυτο τα λεει ολα! τουλαχιστον σταματησε η ταλαιπωρια μου!
  9. τελικα λυθηκε το προβλημα! ευτυχως υπαρχουν και καλα μαστορακια! μπραβο στον σωτηρακη! τωρα λειτουργουνε ολα αψογα.....
  10. δεν δειχνει μαυρη οθονη! βασικα δειχνει μπλε και πανω πανω αριστερα εμφανιζει το ( car- ) !!!! τι παιζει ρε γμτ μου? με κουρασε
  11. μαλιστα φιλος! αν ακουσεις τπτ μιλησε μου αν μπορεσεις!
  12. Εμ εδω ειναι η απορεια! δεν συνεργαζεται λοιπον ε? μαλιστα κατι αρχιζω και πιανω! μπορει να ειναι και βλακεια αλλα εγω θα ρωτησω! μηπως υπαρχει αλλη φισα η οποια να συνεργαζεται ας πουμε?
  13. ακριβως φιλε μου! επειδη δεν ειναι το θεμα μου να τσακωθω ουτε να το παιξω εξυπνος η οτιδηποτε αλλο,γιατι πολυ απλα αν ηξερα δεν θα εμπαινα στον κοπο να ρωτησω! anyway... θα ειμουνα πολυ ευχαριστημενος εαν λυνοταν το προβληματακι μου! περιμενω...προς το παρον και βλεπουμε..
  14. αφου την ειχε την φισα μαζι ρε φιλαρακι! πως γινεται να μην ειναι συμβατο? αν υπαρχει προβλημα εδω που το εκανα ποστ οκ ας το μεταφερει καποιος! αν και οπως ειπε ενας φιλος παραπανω δεν ειναι θεμα ηχου για να το βαλω στην ενοτητα του ηχου! ειναι θεμα ηλεκτρονικο η ηλεκτρολογικο νομιζω! αρα τα 10000000000000000000 ελεος που τα ειδε?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.