Jump to content

djdanny

Members
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by djdanny

  1. Γειά σας. Έχω ένα Golf gt και θέλω να ρωτήσω το εξής. Κάπου πέτυχα τυχαία ένα βίντεο που με το κλειδί που έχουμε ήδη μπαίνει μπροστά ο κινητήρας. Πατώντας λέει 3 φορές το κουμπί κλειδώματος. Ισχύει αυτό ή θέλει κάποιο πρόγραμμα ή προγραμματισμό? Ορίστε και το βίντεο που είδα Αν για οποιοδήποτε λόγο είμαι σε λάθος ενότητα ζητώ συγνώμη για την ταλαιπωρία..
  2. Δυστυχώς φίλε μου έχω την μικρή οθόνη. Τι άλλο να κάνω δεν ξέρω
  3. καλησπερα και απο μενα! σχετικα με το θεμα ολο ψαχνομαι εδω και καιρο για να βαλω στο αυτοκινητο μου ενα οργανο! να σας πω οτι εχω το golf 5 gt το οποιο οπως ξερουμε δεν εχει στο καντραν οργανο να μας δειχνει θερμοκρασια νερου και πιεση λαδιου! εγω λοιπον θελω να βαλω μια τετοια βαση οπως δειχνω σε μια φωτο και εκει θελω να βαλω το οργανακι μου το οποιο να μου δειχνει θερμοκρασiα νερου και πιεση λαδιου αλλα να συνδεθουν στην obd2. δεν ξερω αν εβαλα την σωστη βαση αλλα με ενδιαφερει στον αεραγωγο που βρισκεται στο αριστερο μερος πανω απο τον διακοπτη φωτων! δεν θελω με ανταπτορες πανω στη μηχανη κτλ! αν μπορει καποιος ας βοηθησει! (Υ.Γ. το αυτοκινητο δεν διαθετει τη μεγαλη οθονη οπου μπορω να βαλω μενου μεσα και να βλεπω απο εκει!)
  4. καλημερα φιλε Νικο! τα φωτα που εχω βαλει ειναι στο αυτοκινητο ρε συ.οχι για το καρναβαλι! δεν μου αρεσει γμτ και γιαυτο θελω να το βγαλω
  5. γεια σας παιδια θα ηθελα να σας αναφερω μια απορια μου και βεβαια αν ειναι προβλημα αυτο δεν ξερω! εχω το vw golf mk5 gt 170hp και εχω βαλει φωτα led πισω! καθε φορα που γυρναω το κλειδι για να βαλω μπρος αυτα απο οτι εχω παρατηρησει αναβοσβηνουν σαν χριστουγεννιατικο δεντρο και μετα σταματανε! ta led ειναι μονο τα κοκκινα. Στα φλας και στην οπισθεν εχω βαλει λαμπες led. καποιος μου ειπε οτι μπορω να βαλω μια αντισταση καπως ετσι και θα σταματησει αυτο! μπορειτε να με διαφωτισετε? αν ειμαι offtopic τοτε ας μεταφερθει αλλου και συγνωμη..
  6. Να σαι καλα φιλε μου
  7. παιδια καλησπερα και απο μενα για ακομα μια φορα! βλεπω οτι τωρα τελευταια δεν μου παταει το touch! μια παταει,μια οχι! κατι γινεται αλλα δεν ξερω τι! ισως να ειναι απο τη ζεστη επειδη το χτυπαει ο ηλιος το πρωι! τι να πω! ισως να μην ειναι απο αυτο! εχω το witson D726! αν ξερει κανενας κατι να με ενημερωσει η αν υπαρχει καποιος να του το στειλω να το φτιαξουμε! ευχαριστω πολυ!
  8. ειναι απλο φιλε μου! ειχε καει το κουτακι του canbus και δημιουργουσε ολα αυτα τα κολληματα! ετσι λοιπον του εκανε μια γεφυρα στα ρευματα και τωρα δουλευει αψογα! ο ανθρωπος ειναι ηλεκτρονικος και ηλεκτρολογος αυτοκινητων οποτε αυτο τα λεει ολα! τουλαχιστον σταματησε η ταλαιπωρια μου!
  9. τελικα λυθηκε το προβλημα! ευτυχως υπαρχουν και καλα μαστορακια! μπραβο στον σωτηρακη! τωρα λειτουργουνε ολα αψογα.....
  10. δεν δειχνει μαυρη οθονη! βασικα δειχνει μπλε και πανω πανω αριστερα εμφανιζει το ( car- ) !!!! τι παιζει ρε γμτ μου? με κουρασε
  11. μαλιστα φιλος! αν ακουσεις τπτ μιλησε μου αν μπορεσεις!
  12. Εμ εδω ειναι η απορεια! δεν συνεργαζεται λοιπον ε? μαλιστα κατι αρχιζω και πιανω! μπορει να ειναι και βλακεια αλλα εγω θα ρωτησω! μηπως υπαρχει αλλη φισα η οποια να συνεργαζεται ας πουμε?
  13. ακριβως φιλε μου! επειδη δεν ειναι το θεμα μου να τσακωθω ουτε να το παιξω εξυπνος η οτιδηποτε αλλο,γιατι πολυ απλα αν ηξερα δεν θα εμπαινα στον κοπο να ρωτησω! anyway... θα ειμουνα πολυ ευχαριστημενος εαν λυνοταν το προβληματακι μου! περιμενω...προς το παρον και βλεπουμε..
  14. αφου την ειχε την φισα μαζι ρε φιλαρακι! πως γινεται να μην ειναι συμβατο? αν υπαρχει προβλημα εδω που το εκανα ποστ οκ ας το μεταφερει καποιος! αν και οπως ειπε ενας φιλος παραπανω δεν ειναι θεμα ηχου για να το βαλω στην ενοτητα του ηχου! ειναι θεμα ηλεκτρονικο η ηλεκτρολογικο νομιζω! αρα τα 10000000000000000000 ελεος που τα ειδε?
  15. καλησπερα σε ολους! εχω λοιπον αυτη την οθονη witson w2 d726v και ειναι περασμενη σε vw golf gt mk5 και υπαρχει το εξης προβλημα! οταν ειχα σε εναν ηλεκτρολογο να μου την περασει ηταν ολα κομπλε αλλα την ειχεσυνδεσει με τετοιο τροπο ωστε αν ανοιγα η εκλεινα την μιζα αυτο εμενε ανοιχτο η κλειστο αναλογα σε τι κατασταση το ειχα! ετσι μετα απο λιγο καιρο ξαναπηγα εκει στον ηλεκτρολογο και του ειπα να το ξαναδει και να το συνεδεσει με τετοιο τροπο ωστε οταν κλεινω την μιζα να κλεινει μαζι και η οθονη για να μη την ξεχασω καμια μερα ανοιχτη και μεινει απο μπαταρια κτλ κτλ...! ειδα λοιπον οτι αφερεσε μια φισα που ειχε εκει γιατι ηταν καμμενη μου ειπε και το συνδεσε τελικα στα καλωδια του αναπτηρα ωστε οταν κλεινει η μιζα δεν παρεχεται και ρευμα στον αναπτηρα,αρα θα κλεινει και η οθονη! ολα καλα ολα ωραια αλλα μετα απο 3,4 μερες μου εβγαζε ενα μηνυμα πανς στην οθονη του στυλ ( car- ) δεν ξερω αν το εχει δει κανενας η αν το εχει παρατηρησει! καταλαβα υστερα απο μια αναζητηση που εκανα οτι ειναι για καμερα για το πισω μερος η οποια δεν υπαρχει και δεν εχω βαλει! τωρα το βγαζει συνεχεια μπορω να πω και με φτανει σε σημειο να ανοιγς την ασφαλειοθηκη μπροστα στο καπω να βγαζω την ασφαλεια και να την ξαναβαζω για να ειναι οκ! τι να κανω??? σκευτομαι να το παω σε εναν ηλεκτρονικο να την λυσει και να την κανει βιδες γιαν α βρει αν υπαρχει καποιο προβλημα η να αγορασω παλι μια φισα τετοια μηπως και τελειωσει αυτο το μαρτυριο! θα σας παρακαλουσα ναμ ε βοηθησετε οσο μπορειτε γιατι με εχει κουρασει σαν θεμα εδω και καιρο και δεν ξερω τι να κανω! ευχαριστω εκ τον προτερων...
  16. εμενα παντως θα με ενδιεφερε να βρω εναν συναγερμο ο οποιος να κανει οντως καλη δουλεια! δηλαδη θα προτιμουσα..με το που θα γινοταν οποιαδηποτε παραβιαση η εστω αν πανε να το κινησουν το αυτοκινητο,εκεινος ο συναγερμος να εκοβε αυτοματα ολα τα ηλεκτρικα και την βενζινη αρκει βεβαια να πιανει και λιγο πιο μακρια! αλλα δεν ξερω πως λεγεται και ποια ειναι η μαρκα του! παντως το εχω ακουσει και το ψαχνω...
  17. Δεν εχω ιδεα! ετσι ξαφνικα εγινε...
  18. Kαλησπερα και παλι! σημερα ειπα να ανοιξω λιγο το καπο της μηχανης τυχαια για να κοιταξω τα νερακια μου κτλ κτλ! ετσι διαπιστωσα και ειδα,πως εχει σπασει αυτο το πλαστικο που ειναι πανω απο τη μηχανη! αυτο απο οτι φανταζομαι ειχε σαν αποτελεσμα να μου σπασει και τον δεικτη λαδιου (ενα πορτοκαλί που ειναι) οποτε τωρα θελω τα φωτα σας ωστε να αγορασω αυτο το πλαστικο και τον δεικτη μαζι! καιγομαι βασικα να το αλλαξω γιατι: 1) εχω να κανω ενα ταξιδακι για καποιες μερες και θελω να ειμαι ησυχος διοτι θα λειπω εκτος της πολης μου και 2) να το αλλαξω για να μην γινει και καμια αλλη ζημια! να ενημερωσω πως εχω το golf mk5 gt 170! θα παρακαλουσα οποιος ξερει να μου απαντησει οσο δυνατον γρηγοροτερα...! οριστε και μια φωτογραφια που βρηκα στο google για να καταλαβετε τι εννοω ευχαριστω εκ των προτερων!
  19. αν πας σε ενα μαγαζι που τα πουλαει θα στα περασει κιολας! αν ο εγκεφαλος σου ειναι canbus τοτε με απλες λαμπες led δεν θα κανεις δουλεια! θελει και αντισταση για το canbus! εγω το πηρα αυτο 50 ευρο!
  20. ειμαι κατοχος ενος golf gt 170hp! σκευτομουνα λοιπον να το γυριζα σε υγραεριο καποια στιγμη! τα ερωτηματικα μου ειναι ομως τα εξης 1)τελευταια ακουσα οτι ωραια ειναι να βαλεις ας πουμε υγραεριο αλλα ακουστηκε οτι η τιμη του θα φτασει το 70% της βενζινης! απο εκει και περα καταλαβενει κανεις!!! 2)μπορω να το κανω υβριδικο? sorry αν λεω η σκευτομαι βλακειες η οτιδηποτε αλλο πει κανενας αλλα ειναι μια απορεια! απορεια,γιατι ουτε μηχανικος ειμαι ουτε και γνςριζς εξιδικευμενα πραγματα! αν γνωριζει κατι καποιος και μπορει να με βοηθησει τοτε οκ!
  21. ωραια φενονται αυτα αλλα δεν ξερω αν δουλευουν εδω στην ελλαδα
  22. 163 euro? πολλα δεν ειναι η μου φενεται?
  23. δεν ξερω αν τα λεω σωστα αλλα τουλαχιστον εγω που εχω οθονη 2din της witson εχω παρει ρευμα απο τον αναπτηρα απο κατω για τον λογο του οτι οταν κλεινει ο κινητηρας δεν εχει ρευμα στο σημειο εκεινο,αρα δεν τρωει πιστευω μπαταρια αρα ειμαι οκ νομιζω...! μπορει ομως και να ειμαι λαθος,παντως η μπαταρια ειναι απο τη μανα του και ακομα δουλευει αψογα...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.