Jump to content

olsi20

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

About olsi20

User Information

  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

olsi20's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Το ανταλλακτικο αλλαχτηκε οπωσ στο video, ευκολη δουλεια. εγινε Reset στο mechatronic και ολα οκ. 500κμ τωρα κανενα προβλημα.
  2. το θεμα ειναι οτι εαν το βγαλω το mechatronic πρωτα πρεπει να το βαλω σε service mode ... υπαρχει βιντεο που το κανει χωρισ να το βγαλεις απο το αμαξι. απλα μαζευεις τα λαδια για να ξερεις ποσα να συμπληρωσεις. Θεωριτικα φαινετε απλο.
  3. Καλησπερα, Golf 6 Plus 2009 1.6TDI DSG 7+1 P17BF η βλαβη παντου Online εχει βγει kit που διορθωνει τη ζημια. το εχει κανει κανεις? μιλισα σε συνεργεια και λενε κατι τρελα ποσα, 200 ευρω εργατικα και 250 το ανταλλακτικο. 160 στο ιντερνετ το ανταλλακτικο, μιλισα μαζι τους μου εστειλαν και βιντεο για την αλλαγη. δεν θελει τρομερες γνωσεις και το 200 μου φαινοντε πολλα. καμια εμπειρια καποιος? γιατι λενε ειναι γνωστο προβλημα στα 7+1 DSG
  4. εχετε δικιο, ηταν η φισα στην πορτα. το ιδιο καλωδιο εδεινε ρευμα και στον καθρεπτη και στην κλειδαρια, το σφαλμα εδειν Low Voltage. εΙχε κοπει εντελως εχει ηλεκτρικη πλακετα που κουμπονουν οι φισεσ (τζαμπια, καθρεπτης, καπακι ντεποζιτο και κλειδαρια)
  5. Καλημερα, Gofl Plus 11.2009 θεμα με εγγεφαλο πορτας οδηγου, δουλευουν παραθυρα (ολα), δουλευει το ηχειο, δουλευει και το κουμπι για ανοιγμα καπακι ντεποζιτο. Δεν δουλευει ο καθρεπτης ουτε το φλας στον καθρεπτη. Επισης δεν δουλευει η κλειδαρια, δεν κλεινει η πορτα. Εχει αναψει στο καντραν η ενδειξη με το λαμπακι Εαν αλλαξω εγγεφαλο χρειαζεται VCDS και κωδικοποιηση? Καμια σελιδα για να ελεγξω αριθμο εγγεφαλου εργοστασικο με αριθμο πλαισιου? Ευχαριστω
  6. Thanks μαγκες για τα reply. Μεχρι τωρα ετσι γινεται, usb καλωδιο και navy μεσω κινητου (iphone). Αλλα ελεγα εαν γινεται να αλλαξεις μονο οθονη, να βαλεις και καιρεα και να εχεις Navy. (Αδερφε και για το Audi A3 ετσι ελεγε η αντιπρ. αλλα το εκανα, αγορασα Navy εργοστασιακο μεταχειρισμενο και το εβαλα, πεταει. Απο 1 Din se 2 Din). Το σκεφτομουν μονο εαν δεν ηθελε πολυ βαβουρα και οχι μεγαλο κοστος. Μια ερωτηση για οσουν εχουν εργοστασιακο, βγαζει δεδομενα (οριο ταχ. κτλ) και στην οθονη DIS?
  7. Καλησπερα σε ολους, Αγορασα ενα Τouran 2019 Highline το θεμα ειναι οτι δεν εχει Navy (μπορω να το συνδεσω με usb και να βλεπω το GPS του κινητου αλλα δικο του Navy oxi). Ξερει καποιος τι διαδικασια χρειαζεται γαι να βαλω? δλδ καινουργια πηγη (οθονη) η καποια upgrade και καιρεα και κραταω αυτην που εχω? Σαν διαστασεις εχω δει ιδια και με Navy και χωρις.
  8. Καλησπέρα παιδία Εχω ακριβώς το ιδιο πρόβλημα αλλα μου το επαναλαβάνει αρκετα συχνά ... οταν σβήσω το αμαξι ομως μου σβηνει την ενδειξη EPC απο το καντραν ... εχω ακουσει οτι μπορει να ειναι ακομη και τρομπα (θελω να κλαψω) ... εχω το 1.4 FSI
  9. Καλησπέρα Στα 3 χρόνια που έχω το αμάξι τις τελευταίες μέρες μου βγάζει εάν πρόβλημα. Συγκεκριμένα όταν πάω να ξεκινήσω από στάση (φανάρι) και βάλω πρώτη λίγο γρήγορα και αφήσω λίγο γρήγορα συμπλέκτη και πάω να πατήσω γκάζι τότε ¨χάνει¨ το γκάζι και ανάβει η ένδειξη EPC, εάν δεν το σβήσω τότε το γκάζι πέφτει στο μισό. Σβήνω το αμάξι και ξανά ανάβω και δουλεύει κανονικά ίσως παραμείνει αναμμένη η ένδειξη EPC αλλά εάν σβήσω ξανά και το αφήσω για ελάχιστα δευτερόλεπτα και ξανά ανάψω τότε σβήνει και αυτή. Μου έχει τύχει τις τελευταίες 3 μέρες 4 φορές. Ξέρει κάποιος τι μπορεί να είναι? Παίζει να είναι από κακή βενζίνη?
  10. για λαδια σασμαν εαν χρειαζεται η οχι ?
  11. Καλησπερα Εχω ενα Golf 1,4 FSI (12/05) και μετα τα 30000km τα service του τα κανω σε γνωστο (αγοραζω λαδια και φιλτρα και μου τα αλλαζει). Το θεμα ειναι οτι μεχρι τωρα του εχω αλλαξει τα κλασικα (λαδια και φιλτρα). Τωρα στα 70.000 ξερει καποιος εαν χρειαζεται κατι παραπανω? δηλαδη υγρο φρενων η οχι, πεταλουδα γκαζιου ή κατι αλλο? Μεχρι τωρα το αμαξι δεν εχει βγαλει το παραμικρο, μονο τακακια εχω αλλαξει και το φιλτρα του. Thanks
  12. paides kalispera k apo mena, exw ena FSI 1,4 exei kati mines pou to akouw na peftei kapws "ksera sts lakouves", to piga se enan gnwsto synergeio mercedez k m metrise ta amortiser opou m eipe einai ok, ti mporei na ftaiei kamia idea? sto pisw meros einai pio entono to provlima
  13. σπερα παιδες...1,4 fsi:( σκεφτομαι να παω σε καμια μαντρα για ανταλλαγη με 1.6 fsi πιστευεται αξιζει να το κανω. το δικο μου ειναι τελος του 05 με 24000 χλμ πανω κ στα εξτρα εχει αισθ. παρκαρισματος πισω κ τν μασκα απο το gti οπως κ το μαμα cdr 300. to ολο θεμα ειναι ειναι αξιζουν αυτα τα 25 παραπανω αλογα να παω σε ενα αμαξι με 45000 με 50000 χλ χιλιομετρα. απο λεφτα υπολογιζω το πολυ κανα χιλιαρικο απο τν τσεπη μου συν το αμαξι. τι γνωμη εχετε?
  14. εγω 16αρες μαμα εχω.....δν μπορω να κρινω γιατι δν ειχα ποτε 15αρες αλλα πιστευω οτι οι 16αρες ειναι μια χαρα....στην τελικη θα του βαλω την καινουργια ζαντα που μπαινει στο καινουργιο πολο....16 κ κουκλα.....
  15. φιλαρακι να σε ρωτησω γιατι κ εγω 1.4 fsi εχω (90αλογα) αξιζουν οι 17 ζαντες σε αυτο το αμαξι? καιει πολυ παραπανω? τι εντυπωση σου εχει αφησει....εγω το σκεφτομουν αλλα μου φαινονται λιγα τα αλογα..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.