Jump to content

basilis13

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by basilis13

  1. basilis13

    Βαση

    παιδια μια διευκρυνηση...μπορειτε να μου πειτε που βρισκονται οι βασεις του προφυλακτηρα στο golf6?στο κεντρο του προφυλακτυρα η στα πλαγια κοντα στα φαναρια?
  2. hankook αλλα θα τα αλλαξω φυσικα με τα michellen energy!!!!!!!!!!!
  3. απο οτι ειδα δεν κουνιεται τιποτα αλλα μπορεισ να εισαι σιγουρος πως δεν εχει εσωτερικα κατι?δεν ξερω ρε γαμωτο με χαλασε πολυ αυτο το σκηνικο υπερβολικο ακουγεται αλλα με χαλασε πολυ.
  4. ευχαριστω ρε παιδια πραγματικα αρρωστησα οταν το ειδα και δεν μπορω να το χωνεψω οσο το βλεπω ειναι κριμα γιατι κανει μπαμ η γρατζουνια ρε γαμωτο.ηταν παρκαρισμενο το αμαξι και δεν εγινε μπροστα μου αλλιως θα μου τον αλλαζε αυτοςπου το εκανε.αμα κανω τοπικη βαφη θα ειναι ενταξει το χρωμα η θα εχει παλι μια μικρη διαφορα?
  5. basilis13

    GOLF6

  6. From the album: GOLF6

    © © Hellenic VWClub - Members

  7. From the album: GOLF6

    © © Hellenic VWClub - Members

  8. From the album: GOLF6

    © © Hellenic VWClub - Members

  9. From the album: GOLF6

    © © Hellenic VWClub - Members

  10. From the album: GOLF6

    © © Hellenic VWClub - Members

  11. παιδια πισω στον προφηλακτηρα επεσε ενας πανω μου και μπηκε αρκετα μεσα αλλα μολις περασαν λιγα λεπτα ξαναπεταχτηκε εξω...εχουν μεινει 2 γρατζουνιες βαθιες αλλα πηρα βαφη και τις περασα ναι μεν δεν φαινετε απο μακρια αλλα εχει διαφορα...θελω την γνωμη σας ρε παιδια γιατι εγω εφαγα κολλημμα να το παω στην αντιπρωσοποια να μου αλλαξουν ολο τον προφηλακτηρα αλλα οποιος το ειδε ειπε πως δεν πειραζει κ για αυτο ειναι πλαστικος ο προφηλακτηρας και αμα δεν σπασει ξαναπετιεται εξω.εκει που ενωνει ο προφηλακτηρας με το φαναρι το πισω ειχε ξεκουμπωσει ελαφρος αλλα το εσπρωξα και ξανακουμπωσε και γενικα το τεσταρα και δεν κουνιεται ειναι οπως πρωτα. τι λετε ετσι οπως το ακουτε θα εχω προβλημα??
  12. basilis13

    Servise.....

    σε ευχαριστω φιλε μου και για την απαντηση και την διευκρινηση για το θεμα.
  13. basilis13

    Servise.....

    για το σερβις ποια αντιπροσωποια προτιματε? karenta-pazaropoulos-rorris η καποια αλλη?
  14. 10χιλ!!!!ευτυχως γιατι ειχα τρομερο αγχος με τα χιλιομετρα με αυτα που διαβαζα απο τα αλλα παιδια που τα πηραν με αρκετα χιλιομετρα....μολις πηγα να το παραλαβω κατευθειαν αυτο κοιταξα και μολις ειδα 10χιλ μια ανασα ανακουφισηςμου βγηκε!!!!!
  15. επιτελους σημερα παρελαβα το αμαξι μου golf 1.4 160ps highline σε λευκο χρωμα.....παιδια επαθα πλακα ειναι τρομερο το αμαξι!!!!το ανοιχτηρη που εχει στην ποτηροθηκη παντωσ ειναι ολα τα λεφτα!!!!!περηφανος και πανευτυχης κατοχος golf!!!!!!!!!
  16. παιδια πιστευεται οτι οι 100ρες βενζινες απο πρατηριο σε πρατηριο ειναι διαφορετικες?δηλαδη να προτημησω απο καποια επωνυμη εταιρια πχ bp shell η και αν βαλω απο μια ελιν cyclon ειναι το ιδιο πραμα?
  17. has not set their status

  18. has not set their status

  19. παιδια σημερα εκλεισα το golf 1.4 160ps highline και για καλη μου τυχη το ειχαν ετοιμοπαραδωτο και θα το παραλαβω την αλλη παρασκευη!!!!!!θα εχω και την ευκαιρια να του κανω καλη αρχη για στρωσιμο γιατι την ιδια μερα που το παραλαμβανω παιρνω αδεια και φευγω για δραμα 600 χιλιομετρακια για αρχη ειναι οτι πρεπει!!!!!golfakides 6 γενιας ολοι να μαζευτουμε εδω μεσα να δουμε τι γινεται!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.