Jump to content

Mist

Members
  • Posts

    1,063
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Mist last won the day on November 1 2019

Mist had the most liked content!

About Mist

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

User Profile

  • Interests
    Το θέμα είναι η αγάπη

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6
  • Car's nickname
    Μια φορά και ένα golf

Recent Profile Visitors

15,351 profile views

Mist's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

95

Reputation

  1. Passatouke κάτσε σπίτι σου ρε, μόνος μου τριγυρνώ... φλώρε!!
  2. Μετά από καιρό κάνω login για να σου πω quick οτι η γκολφάρα σου γ@μει!
  3. Η αγορά έχει αλλάξει και ο κόσμος πλέον αναζητά πετρελαιοκίνητο αυτοκίνητο, γι αυτό και τα περισσότερα Golf mk7 που συναντώ στον δρόμο φέρουν την ένδειξη TDI. Πλέον το mk7 δεν απευθύνεται τόσο πολύ στο νέο σε ηλικία κοινό αλλά σε ένα φάσμα ηλικίας 30-50 χρόνων όπου ψάχνουν για ένα μικρομεσσαίο όχημα για την άμεση εξυπηρέτηση τους στις ανάγκες που θέλουν έχοντας παράλληλα όλες τις ανέσεις ανεξαρτήτου εμφάνησης. Τώρα όσο αναφορά τα προηγούμενα ποστ που κάθισα και μελέτησα έχω να συμπληρώσω πως σίγουρα τα VW δεν είναι αξιόπιστα αυτοκίνητα τη στιγμή που σε κάθε πόλη τα περισσότερα συνεργεία εξειδικεύονται στον όμιλο VAG. Για τα TSI κάποια πράγματα είναι γνωστά τουλάχιστον 6 χρόνια τώρα. Οταν έψαχνα και εγώ τι μοτέρ θα επιλέξω στο γκολφ μου το 2008 είχα διαβάσει καλά για τα twincharged μοτερ της VW και τα προβλήματα που ξεκινούσαν να διηγούνται οι κάτοχοι τους μέσα στο φόρουμ, άρα επέλεξα ένα πιο Light σε άλογα μοτέρ για να έχω και αξιοπιστία όπως και έγινε. Οι περισσότεροι απο εσάς το γνωρίζατε αυτό από την αρχή και πήρατε το ρίσκο να επιλέξετε το συγκεκριμένο μοτέρ άρα δεν σας φταίει κανείς. ps passatouke κανονίσουμε τπτ ;
  4. Passatouke στα αυτόματα αυτοκίνητα διαφοροποιούνται κάποια πράγματα. Λόγω του οτι για να κόψεις ταχύτητα έστω και σε ευθεία χρειάζεσαι το φρένο και σε πάρα πολλές άλλες περιπτώσεις (όποιος έχει οδηγήσει αυτόματο ή διαθέτει, γνωρίζει). Τώρα άσχετα που εσύ βάζεις κάθε μέρα κόντρες και χρειάζεται κάθε λίγο και λιγάκι να ακινητοποιείς το αμάξι απο ταχύτητες άνω των 160χλμ/ω, λογικό είναι να έχεις πολύ γρήγορες φθορές στα τακάκια. Αλλά γενικότερα cool καλή φάση και πατάτε φρένο χωρίς λόγο και να θυμάστε πάντα νεκρά στην κατηφόρα!
  5. Πάντα νεκρά στην κατηφόρα εννοείται ! Τόσοι Αθηναίοι το κάνουν γιατί να μην το κάνεις κ εσύ ; Είναι πολύ cool να βλέπεις έναν δρόμο γεμάτο με τα φώτα πέδης, να αλλάζεις και τα τακάκια κάθε 40κ χιλιόμετρα. Επίσης ακόμα πιο cool είναι να πατάς και φρένο στην εθνική πάνω σε ευθείες, γενικότερα όσο πιο πολύ πατάς φρένα χωρίς λόγο τόσο πιο γαμάτος οδηγός είσαι!
  6. Τουλάχιστον ποτό πήρατε ή μόνο είσοδο πληρωσατε ;
  7. Τελικά ρε φίλε το πήγες σε εκείνους τους ανθρώπους που ξέρουν και βάζουν λάστιχα ; Τι σου είπανε είναι σε σοβαρή κατάσταση το λάστιχο ; Ενημέρωσε μας... Koumpare barilla ρε συ, αυθεντική ιταλική συνταγή !
  8. Μπορεί να είναι στεναχωρημένο ρε συ
  9. Ελα ρε γαμώτο, μπαίνεις μετά από καιρό να διαβάσεις λίγο κανένα σχόλιο να γελάσεις και τα έχετε διαγράψει όλα πια... Χιουμορ 0
  10. Ναι και επίσης η έκφραση ανοίγουμε 2έρες θα αντικατασταθεί από την "ανοίγουμε 6ες ;;"
  11. Μετά το overlay, τώρα η πατάτα! Ζήτω η Ελλάς
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.