Jump to content

latino

Members
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by latino

  1. Σήμερα πήγα κοσμοκαρ και όντως μου είπαν οτι ακουγεται οτι ο παπαρόπουλος βρήκε επενδυτή και παίρνει τηλ. τους πελατες τους οτι από βδομαδα ξεκινάει η παράδοση των αυτοκινητων..Η κοσμοκαρ όμως μέχρι να δει το μαρούλι δεν επιβεβαιώνει τπτ..τα ακριβη τους λογια ήταν οτ騨 δεν πιστέυουν οτι δεν ίσχύει γιατι πολυ απλα αν ολα αυτά που λέει κ κάνει ο παπαροπουλος την συγκεκριμενη χρονικη στιγμή αποδειχτούν φούσκα τότε από δευτερα θα έχουμε επανάσταση..οπως και να χει όμως, εμείς το διαψευδουμε μεχρι να δούμε το ρευστ﨨 Οπως καταλαβαινετε no money ..no funny..Στο καπακί πήγα κύμης και μίλησα με τον διευθυντη του καταστήματος..με διαβεβαιωσε 100% οτι όλα τελείωσαν κ θα ξεκινήσει η παράδοση κανονικα από βδομαδα..ο λόγος που δεν βγαίνει επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά τους είναι οτι δεν θέλει ο επενδυτης να μαθευτει το ονομα του μεχρι να πέσουν οι υπογραφες..το οποιο όπως έμαθα θα γίνει την παρασκευή..Παίδες εχώ δει πολλα κ έχω ακούσει αλλα τοσα..κραταω μικρό καλαθι μεχρι να παρω το κλειδι στο χερι μου..οποιος μπορει παντως να παει..πιεση θελουν τα λαμογια....και τα 2..οσο τους αφηνουμε είναι χαλαροι αυτοι να κανουνε το παιχνίδι τους..
  2. Δηλαδή τι σου είπε ο άνθρωπός σου? έλαβε κάποια απαντηση του τι θα γίνει ή ειμαστε ακόμα στο απόλυτο κενό..?
  3. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν θα είμαι Αθήνα το Σάββατο γι'άυτο και πηγαίνω αυριο..αν είμαι όμως είμαι μέσα..όπως και να χει αυριο θα έχω νεότερα αν κ πιστευω οτι σε κανα 3ωρο θα έχουμε όλοι μας μέσω δελτίου τύπου από κοσμοκαρ..ελπίζω θετικό..για το καλό τους..
  4. Εγώ θα πάω στάνταρ αυριο..Πήρα ρεπό..Θα είναι η 3 φορά..Ελπίζω και τυχερή..
  5. Φίλε ckfocb το forum υπαρχει για να βοηθαει ο ένας τον αλλόν .. το έχω μαθει από την παρασκευη ..αλλα αν θέλεις για να βεβαιωθεις και εσυ μπορεις να πάρεις παζαρόπουλο ιλιον και να μιλήσεις με τον πωλητη σου ή στην κυμης και να μιλήσεις με τον διευθυντη (Στάμος)..πάρε τώρα και πες τους οτι έμαθα αυτο κ αυτο..
  6. Συμφωνώ μαζί σου..αλλά επειδή το έχω ψάξει αρκετά..δεν μπορείς να κάνεις πολλα πράγματα αυτη την στιγμή..Αν καταθέσεις ασφαλιστικά καλό καλοκαίρι..αν κανεις αγωγή για υπεξαίρεση χρηματων αποποιησε απο την παραδοση του αυτοκινητου και ζητας μονο τα χρήματα σου..υπολόγιζε σε 3 χρόνια χοντρικα το δικαστήριο..(στην καλυτερη)....επομένως κ σε 1 χρόνο να κλεισει απο τωρα ο παπαροπουλος εσύ ουτε αμαξι θα εχεις πάρει ουτε το δικαστηριο θα έχει γίνει..Το μόνο που μπορείς να κάνεις τώρα είναι 1 εξώδικο το οποίο όπως καταλαβαίνεις για τον παπαρόπουλο είναι ενα απλό χαρτί..εκτος και αν κάνεις μια κοινοποιηση στην μαμα µVW στην Γερμανία να μάθουν τι παίζει στην ελλάδα με την επίσημη εισαγωγική τους ..γιατί στην ουσία αυτη κάνει το παίχνιδι..αν ήθελε δεν θα είχε συμβει τπτ..γιατί πολύ απλά ηξέρε αλλά για οφελός της δεν ενημέρωσε..
  7. Προσπαθησα τηλεφωνικά αλλά τπτ..Αυριο θα πάρω ρεπό κ θα πάω από κει ανεξαρτήτως ανακοίνωσης..Τι να πω ρε παίδια ..στο τέλος θα μας αναγκάσουν να παμε με τα όπλα στην κοσμοκαρ..
  8. Δεν παίζει κατι με τον τρόπο εξόφλησης..Κάτι αλλο παίζει..Θέλω να πίστευω οτι άπλα τα έχουν χαμένα και γίνονται όλα τύχαια από την κοσμοκαρ..αλλιώς δεν εξηγείται να παιρνουν τηλ την κοπέλα που πλήρωσε 1 μήμα μετά απο μένα και το αυτοκίνητο της είναι ακόμα τελωνείο ενώ το δικό μ το έχω δει και είναιστο γκαράζ του παπαρόπουλου..έλεος..
  9. Εχω μάθει οτι η κοσμοκαρ και η VW bank έχει πάρει τηλ. ορισμένους πελάτες και τους έχει πει οτι θα παραλάβουν τα αυτοκίνητα τους απο karenta..Πήραν κοπέλα που εξόφλησε μεσα φλεβάρη μετρητοις και έγω που είμαι από αρχές γεναρή τπτ ακόμα..Εχει κανείς κάποια ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα..?Μου είπαν σήμερα από παπαρόπουλο οτι το απόγευμα περιμένουν ανακοίνωση της κοσμοκαρ..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.