Jump to content

stelios_tsi

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About stelios_tsi

  • Birthday 07/26/1986

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5
  • Car's nickname
    Golfo

stelios_tsi's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Το πολο ειναι σμυκρινση του γκολφ??? ποτε εγινε αυτο? γιατι διλαδη που μοιαζουν το γκολφ με το πολο??? Εδω ενας φιλος μου εχει το αλφα το gt αυτο με τα λεπτα φαναρια πισω, το πηρε 35.000ευρα κ παει τωρα να το πουλισει κ δε του το παιρνουν ουτε 10χιλιαρικα! Τα αμαξια ειναι αναλωσιμα κ αυτο δεν αλαζει εκτος αν θες να παρεις αλφα ρομεο να το εχεις για παντα!
  2. Παιδια ενα θα σας πω.....παρτε ενα Alfa Romeo κ πουλιστε το...Μια που το πηρες κ μια που το πεταξες! Κ παρτε τωρα ενα golf με 200,000χλμ σε αθλια κατασταση μες τιν βρωμα κ κολληστε ενα πωλητηριο! Μια που το εβαλες κ μια που το πουλησες! Γιατι η διαφορα στα αυτοκινητα ειναι αυτη! Κ οχι να μου βασιζετε κ Αλφα σε αυτοκινητο μεγαλης κατηγοριας απ το μικροτερο της (ΜΙΤΟ+Gulietta=1)...γιατι καθε μοτρελο μιας εταιριας πρεπει να ξεχωριζει απ τα υπολοιπα πως να το κανουμε...
  3. Εχετε κανει το update του εγκεφαλου που εστειλε η vw για τους tsi?Γιατι ακουσα οτι χαλαει τις ροπες κ τις επιδοσεις που ειχε στιν αρχη κ ετσι δεν το εκανα καθολου!
  4. Παιδια το θεμα μου παντως στο topic λυθηκε με το Mobli1...Μην επιχειρητε τισ δοκιμες με τα λαδια εκτος των προδιαγραφων του κινητηρα 5-30 κ τελος! Εμενα μου εβαλαν κ τα 4 λιτρα κ τιν επομενη μερα τραβιξα μερικα γραμμαρια λαδι..Ευχαριστω παντως για τις αποψεις.. Ασχετο, τα πειρακια τα ακουτε να χτυπανε με 100ρα βενζινη?Κ ενας θορυβος στο ρελαντι (τακ τακ τακ...) καπου πισω στον κομπρεσορα,τι σκατα ειναι??
  5. Το οτι θα το αλλαξω σε 5-30 ειναι σιγουρο....Αλλα δε μου λετε ρε παιδες εσεις ποια λαδια βαζετε????Ειμαι αναμεσα στα Castrol κ στιν Shell που εχει κορυφαια λιπαντικα...Θελω να μου πειτε τιν γνωμη σας γιατι στο τελος θα μου βαλουν τηγανολαδα οι κλεφτες!!!
  6. Φιλε μου ακου...ωραιο κ το μαυρο κ το ασπρο....Αλλα ολα, ετσι ειναι!!!Κανε τιν διαφορα..στιν θεση σου θα το επαιρνα στο χρωμα του Golf-R..Αυτο το μπλε που γαμαει κ ειναι κ πολυ sport χρωμα!!!
  7. Λετε ομως να φταιει κ αυτο???Να μην εχω διαρροη δλδ κ να φταιει η πικνοτητα.....?αλλα κ παλι αφου το 5-30 ειναι πιο λεπτο λογικα θα μου το τρωει περισσοτερο...ετσι δεν ειναι??? Off topic: πριν 2-3 μερες μου κολλισε ενα honda κ χτες ενα golf 2 gti k ena MITO τα εραψα κανονικοτατα αν κ το gti πηγενε αρκετα καλα...
  8. Ευχαριστω ρε παιδες για την βοηθεια! θα το κοιταξω το συντομοτερο κ θα σας πω..
  9. Το 5-30 ειναι πιο χοντρο λαδι γι αυτο δεν στο καιει..Τωρα αν ειχα στιν αρχη 5-30 δεν το ξερω αλλα δεν μου εχανε σταγονα..παντωσ στο 2ο service σε εξουσιοδωτιμενο μου εβαλε το 40ρι...αλλα κ παλι η ποσοτητα ειναι αρκετη..
  10. Εγω ξερω οτι οι κινητηρες tsi φορανε 5-40 κ στην αντιπροσωπια αυτο βαζουν δεν το εχω αλλαξει..Εγω ρωτησα στον συγκεκριμενο κινητηρα με το συγκεκριμενο λαδι αν συμπληρωνετε κ ποσο....αλλοιως η δουλεια παει στην διαρροη αν κ δεν εχω εντωπισει τπτ....το αμαξι κινειται μονο σαββατοκυριακα εχω 45,000χλμ περιπου απ το 2007 κ φοραω φιλτρο-εξατμισι..και το δουλευω κ νορμαλ...
  11. Γεια σας παιδες!!! Εχω προβλιματιστει μετα το 2ο service στο -golf (140)2007- ενω στο πρωτο δεν συμπληρωσα σταγονα λαδι τωρα μεσα σε 12,000χλμ περιπου εχω συμπληρωσει 2λιτρα! Το ρωτησα στην αντιπροσωπια κ μου ειπαν οτι ειναι λεει φυσιολογικο!Ουτε ο wankel δεν καιει τοσο.. Εσας ποσο σας καιει περιπου??? Αν ειναι ετσι στα επομενα service δεν χρειαζεται καθολου αλλαγη λαδιων...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.