Jump to content

stephan

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About stephan

Other Info

  • Car Type
    Tiguan

stephan's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Αυτό που λέτε δεν ισχύει για τον απλο εξής λόγο: Όταν βάλετε μια παραγγελία ένα αυτοκίνητο πχ ενα polo dsg μαύρο με parktronic,17αρες και δέρμα. Η παραγγελία αυτή παίρνει ένα νούμερο εδώ και μόλις στέλνεται στο εργοστάσιο παίρνει ένα μοναδικό νούμερο. Απο εκει και πέρα προγραμματίζεται η παραγωγή του. Η παραγγελία σας έχει ήδη εβδομάδα παραγωγής (αν πρόκειται για αυτοκίνητο παραγγελίας και όχι ετοιμοπαραδοτο) το οποίο μπορείτε να μάθετε ¶ρα το αυτοκίνητο έχει ήδη προγραμματιστεί που θα φύγει πρίν ακόμη κατασκευαστεί Με βάση το παρπάνω σύστημα που τηρήται σε όλα τα εργοστάσια θεωρώ απίθανο να γίνεται διαλογή των αυτοκινήτων
  2. Θεωρώ οτι πρέπει να ηρεμήσετε λίγο με το γνωστό πρόβλημα των POLO. Εντάξει παιδική ασθένεια είναι θα περάσει. Το πρόβλημα είναι μια "παιδική ασθένεια" μιας συγκεκριμένης παρτίδας όπως φαίνεται καθώς σε φόρουμ άλλων χωρών και σε μερικά TSI που έχουν εισαχθεί και εδώ δεν έχει εμφανιστεί το πρόβλημα. Το update θα είναι εδώ σε λίγες μέρες και θα τελείωσουν όλα καθώς το πρόβλημα ΔΕΝ είναι μηχανικό. Εγώ έχω φτάσει τα 1000ΚΜ και μέχρι στιγμής έχω να πώ τα εξής για το αυτοκίνητο: * Καταπληκτικές επιδόσεις μην ξεχνάτε οτι είναι 122 HP.Τώρα που ξεθάρρεψα και το έχω ανοίξει κανα 2 φορές επιταχύνει πολύ καλά *Πολύ καλή κατανάλωση (γύρω στο 8 με κίνηση κυρίως στην πόλη) *Πολύ καλή ποιότητα εσωτερικού και κύλισης *Πολύ καλό κράτημα (16αρες, highline,ανάρτηση Gti) *H εμφανισή του μου αρέσει πολύ περισσότερο απο τα υπόλοιπα της κατηγορίας *Χαμηλό τεκμήριο και τέλη κυκλοφορίας Μην μιζεριάζετε με ένα μικρό πταίσμα που είναι θέμα χρόνου να λυθεί.Το αμάξι είναι εξαιρετικό Αν κολλάτε τόσο πολύ βάλτε το Aircondition και το αμάξι δεν θα ξανασβήσει όταν πέφτετε σε κίνηση. Σε μένα το κάνει μόνο όταν μπλέκω σε κίνηση και έχει ζέστη (πρωινές ώρες) οπότε βάζω το Α/C και ειμαι ΟΚ Καλές βόλτες!!!
  3. Tο δικό μου ακούγεται σαν θορυβώδης ηλεκτρική σκούπα απ'εξω όταν ανάβει ο ανεμιστήρας
  4. Καλησπέρα. Έχω και εγω το Polo TSI (manual) εδώ και λίγες εβδομάδες και αντιμετωπίζω το πρόβλημα με σβήσιμο και ρετάρισμα στο ρελαντί και δεν είναι θέμα βενζίνης καθώς βάζω απο συγκεκριμένο αξιόπιστο πρατήριο αλλά έκανα και δοκιμή με την "καλή" αλλά πανάκριβη βενζίνη του ΕΚΟ στην Αττική οδό κοντά στο αεροδρόμιο αλλά το πρόβλημα παραμένει. Το μόνο τρικ που έχω βρεί είναι να βάζω το aircondition στο 1 οταν πέφτω σε κίνηση γιατί ανεβαίνει το ρελαντί απο 600 σαλ σε 700-800 σαλ με αποτέλεσμα να μην σβήνει. Οσον αφορά κάποιους ήχους που κάνει το αυτοκίνητο π.χ σαν diesel μην ανησυχείτε γιατί τους έχω περάσει και στο tiguan όπου μετά απο τα 3-4000 km εξαφανίζονται η γίνονται αναπαίσθητοι. Έχω και 2 ερωτήσεις: 1) Όταν βάζετε το A/C και ανάβει ο ανεμιστήρας στη μηχανή κάνει πολύ θόρυβο? 2) Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθεί αυτόματο κλείδωμα των θυρών όταν πχ το αυτοκίνητο ξεπερνάει τα 40 χιλ/ώρα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.