Jump to content

grnemo

Members
  • Posts

    124
  • Joined

  • Last visited

About grnemo

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

grnemo's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Απίστευτα όμορφο. Ελπίζω να μη θέλει αλλαγή κινητήρα όταν το αγοράσεις, ή να έχει πρόβλημα στη τουρμπίνα, ή να σβήνει στο ρελαντί μη-ντετερμινιστικά......
  2. Έχουμε ακόμα μερικά παράπονα από το μικρό Polaki TSI, μετά από σχεδόν τρία χρόνια. Υγεία!

  3. Just for the record επειδή μπορεί να συμβεί και σε άλλον. Δεν μου άναβε το λαμπάκι όταν άνοιγα το πορτμπαγκαζ ενώ δεν ήταν καμμένο. Στην αντιπροσωπεία έκαναν αλλαγή κλειδαριάς (εντός+με χρήση επέκτασης εγγύησης). Όλα οκ. Το αναφέρω μήπως συμβεί σε κάποιον, οτι ένας λόγος μπορεί να είναι αυτός.
  4. Το "πρόβλημα" έχει λυθεί εδώ και δύο χρόνια περίπου. :-) Feel free to buy a Polo :-)
  5. Για δείτε αυτό: http://www.autoblog.gr/2012/05/08/vw-tsi-problems-with-timing-chains/
  6. Όλα οκ. Έγινε αναβάθμιση εγκεφάλου, canbus (μιας και το πήγα και είχαν νέα versions, δεν σχετίζεται με αυτό το θέμα). Μου έδειξε το report για αυτό το θέμα. Υπάρχει τέτοια περίπτωση να πέσει η τάση και είναι "φυσιολογικό" και λέει μία πληθώρα λόγων. Όπως τα είπες.
  7. Είσαι φοβερός ρε φίλε. Thank you. Ακριβώς τα ίδια έκανα. Μπαταρία, άνοιγμα το καπάκι, σφήξιμο, έλεγχος του canbus των φώτων, εγκεφάλου, ασφάλειας. Δεν είναι και πολλά που μπορείς να κάνεις, χωρίς εξοπλισμό. Μας έχει γίνει ψύχωση το αυτοκίνητο. Σε αυτά που λες θα προσθέσω ότι ακόμα και πρόβλημα να ήταν, δε θα έπρεπε να σκάμε, γιατί καλά το έθεσες (ήταν και ΣΚ, οπότε λίγο με πήρε από κάτω). Θα σας πω μέσα στην εβδομάδα. Ευκαιρία και για το ετήσιο service. Ας πάω και νωρίτερα, αφού θα τα δώσω που θα τα δώσω.
  8. Μας στενοχώρησες πάλι, μικρό polaki

  9. 2 χρόνια. Οσο είναι και το αυτοκίνητο.... Θα το πάω αντιπροσωπεία μέσα στην εβδομάδα, αν είναι. Οδήγησα για κανά 15-λεπτο και το έκανε αυτό. Αν είχε πρόβλημα η μπαταρία, δε θα το έκανε αμέσως μόλις έκανα τα πρώτα μέτρα; Οπότε, με διαγνωστικό πιστεύεις ότι μπορεί να έχει καταγραφεί και να δει από που πιθανόν προήλθε. Δλδ, είναι από τα πράγματα που γίνονται logged. Right?
  10. Καλησπέρα, Ήμουν σε ρελαντί και ξεκινώντας πατώντας λίγο γκάζι, στιγμιαία έσβησαν όλα τα φώτα, μέσα έξω και το ράδιο και ξανα-άναψαν. Πάντα παρατηρούσα μία μικρή πτώση τάσης όταν στρίβουμε το τιμόνι, ή όταν πατάμε το γκάζι, αλλά πρώτη φορά στιγμιαίο σβήσιμο (αρκετά σύντομο αλλά αισθητό). Δεν μου το έκανε στην υπόλοιπη διαδρομή, δεν έχει κάποιο λαμπάκι αναμμένο. Σας έχει ξανασυμβεί; Υπάρχει περίπτωση να έχω θέμα με μπαταρία, δυναμό, ή κάτι άλλο και να μην ανάψει led; Thank you all, Άγγελος
  11. Ναι είναι καιρό τώρα αυτή η οδηγία. Μία τάπα στο αριστερό φτερό. Nothing significant για ανάκληση. Άντε κανά φύλλο από κανά δέντρο να έχει περάσει.
  12. Thx! Χρειαζόμουν έστω και μία απάντηση για να ηρεμήσω!!! Cheers
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.