Jump to content

gio72

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gio72

  1. Γεια σας παιδια θελω να αλλαξω λαστιχα στο αυτοκινητο και ψαχνω να βρω μια ισσοροπημενη λυση (τιμη-αξιοπιστια-επιδοσεις), εχω βρει μια προσφορα και θελω την γνωμη σας υπολογιστε οτι το αυτοκινητο ειναι το 1.8. H προσφορα ειναι οι εξης: 205/55/16 FULDA 370 ευρω Aκουω αποψεις
  2. Mετα απο οσα διαβασα για το συγκεκριμενο συνεργειο και επειδη ειχα και κατι μικρο μερεμετακια στο Beetlaki εκανα την βολτα μου προς τα εκει και μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι οι ανθρωποι με κερδισαν, ευγενεστατοι, μερακληδες, ειλικρινεις. Eνα πολυ καλο μαγαζι μπορω να πω οτι ηρεμησα γιατι οτι προβληματα και αν προκυψουν θα εχεις ανθρωπους που θα σε βοηθησουν και θα σε αντιμετωπισουν σαν φιλο τους και οχι σαν αρπαχτη.
  3. gio72

    Kkk03 = Caput

    Να ρωτησω κατι? η τοποθετηση ενος turbo timer δεν σωζει την κατασταση? γιατι που ξερουμε εμεις ποση ωρα χρειαζεται η τουρμπινα για να επανελθει λεμε 2λεπτα 3λεπτα στο ρελαντι φτανουν?
  4. Παιδια ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον που δειξατε. θα τα ψαξω οσο καλυτερα μπορω το μονο πραγμα που φοβαμαι ειναι οτι δεν θα βγαλω ακρη στην ποιοτητα της βενζινης γιατι οπως ολοι ξερουμε γινεται της π......ς στην νοθεια των καυσιμων, υπαρχει ενα πρατηριο το οποιο παρεχει καλη βενζινη ειναι στα ορια Χολαργου - Αγ. Παρασκευης μπροστα απο τον Δημοκριτο αλλα ειναι πολυ μακρια για μενα οποιος αδερφος ξερει καποιο καλο πρατηριο στα νοτια (Γλυφαδα-Ηλιουπολη-Ελληνικο-Αλιμο) ας το προτεινει.
  5. Γεια σας παιδια με λενε Γιωργο και ειμαι 34 χρονων, μετα απο πολλες αλλαγες αυτοκινητων βρισκομαι στην ευχαριστη θεση να ειμαι κατοχος ενος Beetle 1.8T. Aν και δεν ειχα στο προγραμμα αλλαγη αυτοκινητου μετα απο μια ατυχη στιγμη βγηκα στην αγορα να ψαξω και μπορω να πω με σιγουρια οτι δεν το μετανιωσα. Aνεκαθεν μου αρεσε το beetlaki ενταξει το mk1 ειναι θρυλος δεν εχω λογια να το περιγραψω αλλα και το mk2 το οποιο και εχω ηταν το αγαπημενο μας απο την πρωτη μερα παρουσιασης του εννοω τον εαυτο μου και την γυναικα μου και ετσι χωρις πολλη σκεψη το αγορασαμε. Aυτα... ελπιζω να με γνωρισετε καλυτερα μεσα απο τι δικτυακες μας συζητησεις αλλα και προσωπικα μεσα απο εκδηλωσεις του Club.
  6. Eυχαριστω φιλε μου για το ενδιαφερον σου να ρωτησω και κατι αλλο; Mε την βενζινη τι γινεται; Πρεπει να βαζω 100 οκτανιων ή απλη 95;
  7. Γεια σας παιδια με λένε Γιωργο και ειμαι ευτυχης κατοχος ενος Beetle 1.8T. Tο εχω στην κατοχη μου 3 μηνες και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο την συνολικη εικονα του αυτοκινητου. Θα ηθελα να μου δωσετε συμβουλες για την καλη λειτουργια του κινητηρα (αλλαγες λαδιων, χρονος που πρεπει να αφηνω το αυτοκινητο στο ρελαντι μετα την λειτουργια του και διαφορα αλλα που εσεις ξερετε) γιατι ειναι πρωτη φορα που εχω αυτοκινητο turbo και οσο να ναι θελω καθοδηγηση απο τους ειδικους Eυχαριστω εκ το προτερων
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.