Jump to content

Leonard

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Leonard

  1. Γεια σας,επανερχομαι μετα απο καιρο να πληροφορισω οτι σημερα με πηραν απο την Καρεντα στη Μηλιαρακη. Ο τεχνικα υπευθυνος με ενημερωσε οτι ηρθε η αναβαθμιση και να παω οποτε θελησω.Η επικοινωνια που ειχα μαζι του κατα διαστηματα ηταν αρκετα σωστη και θελω να πιστευω αυτα τα ατομα ειναι προς μιμηση.Το ονομα του στη συνεχεια. Στο αλλο συνεργειο που ειχα αποτανθει επωνυμα ουτε ενα τηλεφωνο. Για την αναβαθμιση θα παω τελος Αυγουστου γιατι ειμαι σε διακοπες. Θα τα πουμε τοτε.Σας ευχομαι καλα μπανια και καλες βολτες. Υ.Γ Να κανω μια επισημανση.Το εντονο τρεμουλο, πιο συχνο απο το σβησιμο, το κανει στην κινηση στην Αθηνα με πολυ ζεστη. Σε πολυωρο ταξιδι δεν εχει δειξει κατι. Μονο στην πολυ ζεστη. Αποψεις;
  2. Να κάνω μια κουτή ερώτηση. Γιατί θα πρέπει να πάω από το συνεργείο ώστε να ενημερώσω και να μπω στη λίστα. Θα μπορούσε να γίνει και τηλεφωνικά ώστε ούτε εμείς να τρέχουμε ούτε τα συνεργεία να χάνουν χρόνο. Βέβαια το βασικότερο για μιά σοβαρή εταιρεία θα ήταν να ενημερώσει από μόνη της τους κατόχους ώστε με την πρώτη ευκαιρεία να πάμε για την αναβάθμιση του λογισμικού. Εκτός και τα περί αναβάθμισης είναι παραμύθια και καθυστερούν μέχρι να δουν τι θα γίνει. Έχω στείλει δύο mail στην Καρέντα και δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα. Φαίνεται ότι έχουν σοβαρότερα προβλήματα. Όταν όμως κοινοποιηθεί το πρόβλημα στον ειδικό τύπο θα αρχίσουν τις δημοσιοσχεσίτικες μπούρδες. Ελάτε απο δω και θα λυθεί και ξέρετε εμείς είμαστε καλοί οι άλλοι φταίνε και όλα αυτά τα εμετικά. Έχω ενημερώσει ένα περιοδικό και περιμένουν την εξέλιξη.
  3. Γεια σας και χαρά σας.Ιδιοκτήτης ενός κατακόκκινου POLO 1,2 TSI και παλιός στον όμιλο VAG.Ελπίζω να μην το ξανά μετανοιώσω.

    Γιατί το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

  4. Μεταξύ 3Μ,LLUMAR και MADICO ποιά είναι η πιό σκούρα νόμιμη.Δεν θέλω να φαίνομαι.
  5. has not set their status

  6. has not set their status

  7. Πήρα τώρα τηλέφωνο την AUTOCLUB και ο Κος Αλετράς με το που ανέφερα τα προβλήματα μου είπε. Για το ελαφρύ τρέμουλο στο ρελαντί είναι φυσιολογικό στα TSI.(Το έχω διαβάσει στα test). Γιά το φαναροτρέμουλο και σβήσιμο του κινητήρα περιμένουν από μέρα σε μέρα το νέο λογισμικό. Η υπομονή είναι προτέρημα των σοφών. Εμείς θα δείξουμε υπομονή και πιστεύω ότι θα δούμε αποτέλεσμα. Γιατί αν δεν δούμε,η υπομονή θα γίνει οργή και το κόστος για την VW θα είναι αρκετά υψηλό. Επίσης συμπληρωματικά και mail στην KARENTA ώστε να υπάρχει και αλληλογραφία. SKRIPTA MANENT !!! ΑΓΑΠΗΤΟΙ.
  8. Πρέπει λοιπόν να γίνει σωστή οργάνωση και συγκεκριμένος αριθμός μελών με πρόβλημα ώστε να ταρακουνηθούν. Και ενημέρωση του Ειδικού Τύπου και αν χρειαστεί στις εφημερίδες. Οι Έλληνες πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε οι τσάμπα δοκιμαστές των εταιρειών. Μετά υπάρχει και η Νομική διαδικασία. Σκεφτείτε 100 αγωγές.Ποιά εταιρεία θα τολμήσει να μας πει περί βενζίνης και άλλες μπούρδες. Πρέπει το club να αναλλάβει πρωτοβουλίες.
  9. Η Shell Vpower 95 δεν είναι ;
  10. Καλησπέρα κι απο μένα.Νέος στο Club.Μετά απο προτροπή κατέληξα στο κατακόκκινο 1,2 TSI.Αγορά πριν ένα μήνα.Χιλιόμετρα 3.000. Δειλά δειλά άρχισαν οι κραδασμοί στο ξεκίνημα.Όταν κρατώ τις στροφές σταθερά στις 950 έχει μια αστάθεια και κάποιο κτύπο. Σήμερα στο φανάρι μετά από έντονο κραδασμό έσβησε.Ακόμα δεν μίλησα με την αντ/πεία. Πρέπει όμως κάποια στιγμή να σταματήσουν να κάνουν δοκιμές στα αυτοκίνητα τους με τα δικά μας χρήματα. Αν έχετε κάποια ενημέρωση θα ήταν καλό σαν Club να κάνουμε διαμαρτυρία στη Γερμανία. Πρέπει να δωθεί ένα τέλος με την δήθεν Γερμανική ποιότητα. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.