Jump to content

themdem

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

About themdem

Other Info

  • Car Type
    Passat

User Information

  • Νομός
    Αττικής

themdem's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

2

Reputation

  1. Εχω αλλαξει εδω και 2 χρονια..θα την κοιταξω αυριο να δω ποσο δυνατη ειναι.Ευχαριστω
  2. Καλησπερα,εχω Polo9n3 1.4 auto 2003 και εχω το εξης προβλημα ,οταν παω να το ξεκινησω ειτε ζεστη ειτε κρυο δεν παιρνει μπρος με την πρωτη.Ειτε κανει 2-3 κλικ-κλικ και μετα παιρνει κανονικα ειτε ιζαρει κανονικα και κλεινω τον διακπτει και ξαναπροσπαθω τοτε παιρνει αμεσως. Εχει κανενας καμια ιδεα τι συμβαινει?
  3. Καλησπερα,εχω Polo9n3 1.4 auto 2003 και εχω το εξης προβλημα,ενω ξεκλειδωνω το αμαξι απο την πορτα του οδηγου ολες οι κλειδαριες ανοιγουν η πορτα του οδηγου ανοιγωντας το χερουλι της πορτας του οδηγου δεν ανοιγει ,μονο αν ανοιγοκλεισω τις κλειραριες 7-8 φορες τοτε ξεκολλαει και ανοιγει η πορτα. Εχει κανεις καμια ιδεα τι προβλημα εχω?
  4. Καλησπερα φιλε yositosi,το σιγουρο ειναι οτι δεν υπαρχει ανταλλακτικο μαξιλαρακι απο την αντιπροσωπεια διοτι το εψαξα αρκετα.Η μονη λυση εινα φυτευτο μαξιλαρακι στην θεση του κουτιου που υπαρχει και με ζωνη η και χωρισ αν επιθυμεις γινεται.Το οτι θα ειναι παρανομο εφοσον αναγραφετε 4 θεσεις ειναι σωστο,αλλα το να εχεις το μαξιλαρακι τοποθετημενο χωρις να καθετε καποιος σε επικειμενο ελενχο της τροχαιας δεν αποτελει παραβαση. Οσο αναφορα το ανταλλακτικο της αντιπροσωπειας υπαρχει ολοκληρο το σφουγγαρι απο το καναπε του τριιθεσιου χωρις να υπολογισεις και καποια εξτρα που μου ειπαν απο καρεντα (λαστιχα κτλ) με το κοστος να ανεβαινει πολυ ψηλα.
  5. Εισαι σιγουρος οτι υπαρχει σαν εξτρα ανταλλακτικο στην αντιπροσωπεια ¨η υποθετης?Τηλεφωνησα στον πειραια και δεν ξερουν κατι.
  6. Θα ηθελα να μετατρεψω το καναπε απο διθεσιο σε τριθεσιο,ξερει κανεις που μπορω να το κανω και αν εχει κανει κανενας την μετατροπη αυτη΄?
  7. Καλημερα,εχω passat cc με 4 θεσεις και θελω να κανω τον πισω καναπε τριθεσιο λογω αυξηση τησ οικογενειας.Ξερει κανεις καποιον που κανει την μετατροπη αυτη με επιπροσθετο μαξιλαρακι στον ηδη υπαρχον χωρο του μαυρου κουτιου?Εχω δει οτι καποιοι στην πολωνια το φτιαχνουν αλλα θα ηθελα να το κανω εδω στην Ελλαδα.
  8. themdem

    Dynavin

    Καλημερα φιλε,οσο αναφορα το dynavin εγω το εβαλα πριν απο 2 χρονια σε passat cc μαζι με τηλεοραση ψηφιακη ,οχι windows διοτι κολλουσε τοτε δεν ξερω σημερα,και ειμαι παραπολυ ευχαριστημενος και απο την αποδοση το ραδιοφωνου και απο ολων των υπολοιπων δυνατοτητων.Το βασικο ειναι οτι εχεις εγγυση απο ελληνικο αντιπροσωπο και υποτιθεται οτι ειναι ενα σκαλι πανω απο τα κινεζικα
  9. θα ηθελα να παρεμβω στην διενεξη λεγοντας οτι ο φιλος nickboldhead εχει λαθος..1.πρωτον διοτι ετσι οπως το εκθετεις ειναι σαν να λες οτι τον γελασα το βαγγελη παρολο τον χρονο που μου διαθεσε για να ασχοληθει με το προβλημα μου .2.δευτερον απο την στιγμη που πηγες αλλου ,ακομα και αν τα βρηκες φτηνοτερα,συγνωμη φιλε αλλα το κρατας για το εαυτο σου και για κανενα αλλο.3.το μεγεθος της υποδομης εργασιας δεν αντικατοπτριζει καταναγκη και εμπιστοσυνη..διοτι μεσα απο την κριση επρεπε να εχεις διδαχτει οτι κατι μεγαθηρια ηταν για τα θηρια. ευχαριστω, ενα ταπεινο μελος, Δημος.(τον Βαγγελη ουτε τον ξερω ουτε προκειται να τον μαθω διοτι μενω πολυ μακρια απο τον χωρο εργασιας του)
  10. Καλησπερα, ο μηχανικος ψεκασε σπρευ στον αισθητηρα που βρισκετε στην κλειαρια του καπο και εδω και 4 μερες δεν ξαναεμφανιστηκε το κιτρινο λαμπακι.Ελπιζω να το λυσαμε το προβλημα,ετσι υποθετει και ο μηχανικος,αλλα μου ειπε να το δουλεψω καμια δεκαρια μερες πρωτα και αν δεν το κανει ξανα ειμαστε οκ,αναμενω.
  11. Το φιλτρο ειναι αλλαγμενο πριν 2 μηνες και απο εκει ξεκινησα την προσπαθεια να εντοπισω που ειναι το προβλημα(μου εκανε το ιδιο και με το παλιο φιλτρο)Εχω την εντυπωση οτι υπαρχει ενας απο τους δυο (αισθητηρας η διακοπτης ) καπου κοντα στο σημειο που κλεινει το καπο,αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Μηπως ξερει κανεις?
  12. Φιλε Κωνσταντινε ευχαριστω για την απαντηση,θα ηθελα να μου πεις που βρισκεται ακριβως διοτι απο οτι εχω καταλαβει υπαρχει αισθητηρας λαδιου καθως και βαλβιδα λαδιου,αν δεν κανω λαθος
  13. οκ φιλε Σωτηρη,τα λαθη ειναι για τους ανθρωπους.
  14. Καλησπερα,τρεμουλο καθολου αρα αποκλειεται πολλαπλασιαστης,τρομπα νερου αποκλειεται διοτι δεν εχει καμια σχεση,οσο αναφορα την αντλια λαδιου θα το τσεκαρω.Σημερα περασα απο τον μηχανικο μου και μου ειπε οτι μαλλον ειναι βαλβιδα λαδιου,αλλα πρεπει να το δει αν ειναι κοντα στο καρτερ η πανω στην μηχανη.θα παω αυριο να το αφησω και θα ενημερωσω. Ξερει κανεις που βρισκετε η βαλβιδα αυτη?μου ειπε οτι ειναι με σαν φυσα και οχι βιδωτη σαν μπουζι,ειδωμεν
  15. Καλημερα,εχω ενα πολο 1,4 auto 2003(με τα στρογγυλα φαναρια ) το οποιο το εχω αγορασει μεταχειρισμενο τον Απριλιο.Μετα απο φουλ σερβις και χρηση περιπου δυο μηνων μου αναβοσβηνει κατα την εκκινηση το λαμπακι του λαδιου σε χρωμα κιτρινο για 4-5 φορες και μετα σβηνει(δεν κανει καθολου ηχιτικο σημα αλλα μονο αναβοσβηνει).Δεν μπορω να εντοπισω το τι φταει διοτι απο λαδι το αμαξι ειναι φουλ χωρις καθολου μειωση της σταθμης λαδιου εχοντας κανει 3000 χλμ.Υπαρχει καποιος που να με βοηθησει σε κατι παρομοιο?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.