Jump to content

tentoglou

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About tentoglou

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car
  • Car's nickname
    CLK cabrio

tentoglou's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Αυτη την στιγμη αυτες ειναι οι τιμες φιλε μου,θα μπορουσε ομως να υπαρχει απο την τιμη που ξερεις 1¤ κατω ανα λιτρο, θα μπορουσε.
  2. Ίσως να υπάρχουν και καλύτερες τιμές αλλά λόγο το ότι είμαστε επαγγελματίες και ο τρόπος λειτουργίας είναι διαφορετικός από το e-shop internet εγώ οφείλω να προστατεύω τα καταστήματα που τροφοδοτώ, οπότε αρεσκόμαστε στις τιμές που είδη υπάρχουν.
  3. Δεν είδαμε φως ακόμα από την super dynamic, οπότε να σχόλια δικά σας και με όλο το δίκαιο.
  4. Και τα τρία λιπαντικά που αναφέρεις είναι κορυφαία.
  5. Παιδιά μην κάνουμε φασαρίες τέτοιου τύπου, έτσι και αλλιώς είμαστε εδώ για να λέμε τις απόψεις μας, για να μάθουμε και κάποια πραματάκια γιατί βρίσκω ενδιαφέρον θέματα.. λοιπόν από μεριά μου και μιας και διατηρώ κατάστημα με είδει αυτοκινήτου θα ήθελα προσωπικά να δω τις μετρήσεις του συγκεκριμένου προϊόν και μετά ας σιωπήσουμε.. αλλά θέλω να το δω γιατί απευθύνομαι σε πελάτες και αυτά που τους λέω δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να είναι (τσίχλες) Εμείς εδώ μέσα δεν πρέπει να μαλώνουμε, αλλά να κρατήσουμε το forum σε ένα καλό επίπεδο γιατί αξίζει.
  6. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα μου στείλουν και τις μετρήσεις ASTM φίλε μου KIRRA, θα περιμένω μέχρι να μου στείλουν την πιστοποίηση αυτή, εάν πάλι δεν έχουν να μας δείξουν κάτι πάνω σε αυτό ο εισαγωγέας,κι εγώ μετά μαζί σου.. αλλά ας δώσουμε λίγο χρόνο ακόμα.
  7. Άρα δε σε τσιμπάει λάδι το μοτέρ σου, είσαι μέσα στα πλαίσια του κατασκευαστή. Αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον με τα λεγόμενα σου που αναφέρεις "τσιμπάει αρκετά με τα castrol και τα mobil", συγκριτικά από μάρκα σε μάρκα ναι".
  8. Κανονικά τα λιπαντικά που πρέπει να χρησιμοποιείς στον κινητήρα σου είναι 5w-30 που είναι χωρίς θεϊκή τέφρα και ψευδάργυρο αυτά του τύπου λιπαντικά είναι βιοδιασπώμενα, έχουν μοριακή ανάπλαση με εστέρες και έλαια PAO, το ότι υπάρχει πρόβλημα στους κινητήρες είναι καθαρά φταίξιμο του κατασκευαστή. Τώρα εάν η λύση είναι στο 5w-40 με επιφύλαξη σου λέω να το συνεχίσεις...
  9. Όλοι οι κινητήρες της group vw (τσιμπάνε λάδι) στην ουσία δεν καίγεται το λάδι στου νέου τύπου κινητήρες αλλά θα σας φανεί λίγο παράξενο αυτό που θα πω για όσους δεν το γνωρίζουν αλλά εξαερώνετε π.χ 5w-30 long life, στην αρχή η group vw έβαζε στους κινητήρες της 0w-30 και αργότερα επειδή αντιμετώπιζαν και αντιμετωπίζουν πρόβλημα απώλειας λιπαντικού το γύρισαν στο 5w-30 και πάλι όμως το πρόβλημα παραμένει.
  10. Ας λάβουμε υπ όψιν ο κατασκευαστής πάντα δίνει στον κινητήρα του κάποιες ανοχές για απώλεια λιπαντικού, αυτό μπορεί να είναι 1 εως 1,5λιτ από αλλαγή σε αλλαγή αλλά και ανάλογα την κατασκευάστρια εταιρία.
  11. Συμφωνώ απόλυτα με το φίλο thdrpls"
  12. Υπάρχει λιγότερη κατανάλωση όταν το λιπαντικό είναι καλής ποιότητας συναρτόμενο πάντα με καλή ποιότητα καυσίμου, αυτό φυσικά έχει να κάνει με την κατασκευάστρια εταιρία τα χαρακτηριστικά του λιπαντικού και τις προδιαγραφές,το αποτέλεσμα είναι να αφομοιώνει τις τριβές αλλά και ανάλογα με τα μέταλλα του κινητήρα, πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο, αυτά που αναφέρονται δεν είναι ψέματα, ίσως λίγο να υπερβάλουν σχετικά με τα νούμερα, υπάρχει τρόπος να το δεις και συ κάνοντας μια μέτρηση πριν και μετά το χημικό πρόσθετο μιας που αναφερόμαστε γι αυτό. Τα λιπαντικά 100% συνθετικά περιέχουν μια μικρή ποσότητα αντιτριβικού. Δεν κάνω καμία προώθηση του υλικού αλλά ποστάρο σε συγκεκριμένο τοπικ κάνοντας σχόλια. (καταναλωση, αποδοση, ιπποδυναμη, ρύποι) είναι μια αλυσίδα γύρο σε όλα αυτά που λέμε, απλά επιτρέψτε μου να πω ότι με τον γραπτό λόγο δεν μπορείς να πεις τα πράματα έτσι όπως είναι, κάποιος θα τα καταλάβει αλλιώς οπότε έτσι υπάρχουν μπερδέματα και παρεξηγήσεις.. Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους τους φίλους.
  13. Φίλε μου NASOS_ea' δεν μπορείς να καταλάβεις (εσύ κι εγώ) διαφορά ανάμεσα σε δυο λιπαντικά ισάξια ασχέτως εάν υπάρχουν κάποιες διάφορες συγκρίσεις, αυτό τουλάχιστον εμείς δεν θα το καταλάβουμε. Θέλω να τονίσω και να πω ότι τα αντιτριβικά τα δουλεύω στο κατάστημα μου τα ζήτησαν και τα έφερα τίποτε άλλο.. εδώ μέσα προσπαθούμε και λέμε τις απόψεις μας όμως να μπορέσουμε να τεκμηριώσουμε και να στηρίξουμε αυτό που λέμε με αλήθειες. Μέσα από όλο αυτό πήρα τηλ το εισαγωγείς της super dynamic και του ζήτησα το πιστοποιητικό έγγραφο για τις μετρήσεις που έχουν γίνει με ASTΜ,το παρέλαβα και κάποια στιγμή θα το ποστάρο να το δείτε κι εσείς φίλοι μου. Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις σχετικά με το αντιτριβικό έτσι και για μένα δημιουργήθηκε μια περιέργεια να το ψάξω, ότι κάνουμε εδώ μέσα το κάνουμε για καλό, χωρίς παρεξηγήσεις και μαλώματα!!! Σε κάποιο σημείο του ποστ εάν θεωρηθεί διαφήμιση παρακαλώ να σβηστεί.
  14. Οι απόψεις διίστανται, πολύ μπέρδεμα αυτό με τις βαλβολινες..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.