Jump to content

xristina22

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About xristina22

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 1

xristina22's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλημερα με πηραν τηλεφωνο την παρασκευη το απογευμα. βασικα ηταν ενας γερμανοσ απο οτι καταλαβα απο την προφορα του. μου ειπε οτι ειναι ετοιμο το update αλλα θελουν να ειναι 100% σιγουροι πριν το παραδωσουν για να αποφυγουν τυχον θεματα. του την ειπα και αυτου και του ειπα οτι αν μεχρι τον Σεπτεμβριο δεν εχουμε κατι θα κινηθω νομικα γιατι αυτο που εχει γινει δεν ανταποκρινεται σε μια εταιρια του επιπεδου της VW. μου ειπε οτι προς το παρον θα πρεπει να αναβουμε το air-condition. του ειπα οτι αυτο δεν ειναι λυση, και επιπλεον η καταναλωση παει πολυ ψηλα και δεν εχουμε λεφτα
  2. Καλημερα παιδια, την προηγουμενη εβδομαδα, εστειλα εμαιλ στα κεδρικα στην γερμανια αναφεροντας το προβλημα. το email address ειναι το εξης: kundenbetreuung@volkswagen.de και εβαλαν την κοσμοκαρ να με παρει τηλεφωνο. τουσ τα ειπα ενα χερακι και ειπαν οτι θα με ενημερωσουν. αυτο εγινε προχτες . δεν εχω λαβει καποιο τηλεφωνημα ακομη.θα σας ενημερωσω οταν εχω καποιο νεο. θα τους ξανατηλεφωνησω την αλλη εβδομαδα!!
  3. συμφωνω. πρεπει να ξεκινησουμε απο καπου αν θέλουμε να εχουμε αποτελεσμα.η επιστολη προς την μητρικη εταιρια ειναι μια πολυ καλη αρχη.προσωπικα την δευτερα θα παω και στην αντιπροσωπεια να τους τα πω κι ενα χερακι και απο κοντα!!! συμφωνω. πρεπει να ξεκινησουμε απο καπου αν θέλουμε να εχουμε αποτελεσμα.η επιστολη προς την μητρικη εταιρια ειναι μια πολυ καλη αρχη.προσωπικα την δευτερα θα παω και στην αντιπροσωπεια να τους τα πω κι ενα χερακι και απο κοντα!!!
  4. μολις πηρα την karenta και ακομη δεν εχουν μια σιγουρη ημερομηνια για το ποτε τελικα θα ερθει το σχετικο update του λογισμικου. εχω ενα χειροκινητο polo 1.2 tsi με 1200KM περιπου και μολισ χτες καταλαβε οτι κατι γινεται οταν μου εσβησε η μηχανη 3 φορες!! μου ειχε γινει αλλη 1-2 φορεσ αλλα δεν ειχα δωσει σημασια. μηπωσ τελικα δεν εχουν ιδεα τι γινεται και μας δουλευουν? ειμαι πολυ απογοητευμενη και τσαντισμενη....
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.