Jump to content

mk2911

Members
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

About mk2911

  • Birthday 11/29/1985

User Information

  • Gender
    Female

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R (2009)

mk2911's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Οκ, σας ευχαριστώ, να δούμε τι είναι πάλι αυτό...
  2. Εντάξει φίλε μου, έχω κλείσει να το πάω, πέρα από αυτό όμως μου φαίνεται αφύσικο για καινούργιο αμάξι και θα ήθελα μια γνώμη να ξέρω στο που μπορεί να οφείλεται, δεν νομίζω ότι κακώς ρωτάω.
  3. Καλησπέρα παιδιά, Την προηγούμενη Τρίτη μου έτυχε το ακόλουθο και θα ήθελα τη γνώμη σας, γιατί με ανησύχησε: καθώς κινόμουν σε στενάκια, βρίσκομαι σε στοπ και θέλω να στρίψω αριστερά σε ανηφορικό στενό. Με ελάχιστη ταχύτητα, κόβω το τιμόνι αριστερά και πριν τερματίσει (δεν το τερμάτισα) κανει ένα ΚΡΑΑΑΑΑΚΑΚΑΚΚ (μάλλον από τον δεξιό μπροστά τροχό χωρίς να μπορώ να πω με σιγουριά) και νιώθω το αμάξι να φεύγει στιγμιαία ευθεία. αμέσως φρένο για να μην πέσω στο σταθμευμένο μπροστά. Επίσης στιγμιαία επανήλθε και ο έλεγχος του τιμονιού (κουνώντας το λίγο), αλλά τα είδα λίγο όλα εκείνη την ώρα. (Σημείωση: δεν πατούσα φρένο όταν έστριβα.) Το θέμα είναι ότι αυτόν τον θόρυβο (χωρίς να "φύγει" το αμάξι όμως) το έχει κάνει άλλες δύο τρεις φορές και πάλι σε δρομάκι με κλίση(κατηφορικό αυτή τη φορά) και σε αριστερή στροφή. Το δοκίμασα και μετά το περιστατικό και πάλι έκανε το κρακ. Με ανησυχεί και πλέον οδηγώ αγχωμένα. Τέλος, το σκ με το που βγήκα εθνική από τα 80 αρχίζει κ τρέμει το τιμόνι. (οκ ζυγοστάθμιση αλλά....) Αν έχω κάνει εγώ βλακεία απλά πείτε το μου να ξέρω , οποιαδήποτε γνώμη δεκτή και σεβαστή. Συγνώμη αν σας ζαλίζω, δεν έχω και τις γνώσεις βρε αδερφέ και θέλω πριν το πάω στην αντιπροσωπεία να έχω μια ιδέα τι μπορεί να είναι. btw σε έναν φίλο τεχνικό που του περιέγραψα την κατάσταση μου είπε για μπιλιοφόρο (gloup! με 17000 χλμ? δεν το λιώνω το άμοιρο αλλά 2-3 γερές λακούβες τις έχω τιμήσει δυστυχώς... ) That's all...
  4. 1. Το είδα και σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Για την ώρα δεν ακούω θόρυβο - το προσπαθώ να μην ακούω δλδ για να μην τρελαίνομαι με το παραμικρό! 2. Μάλλον αυτή έβαλα, άντε να πάω να δω τι γίνεται! Σ' ευχαριστούμε και πάλι για τα καλά νέα! Περιμένουμε και άλλες εντυπώσεις παιδιά!
  5. Ωχ με βάζετε σε σκέψεις, ελπίζω να μην είναι αυτο που μου έκαναν το τελευταίο update....τεσπα, βλεπουμε.
  6. Τέτοια πείτε μου, γιατί όταν το πήγα για το πρώτο service (15000) πριν μισό μήνα περίπου, θεώρησαν σωστό να μου κάνουν update, με συνέπεια το αμάξι να "ηρεμήσει"...Ρολάρει μεν πιο ομαλά αλλά το προτιμούσα όπως πριν... Θα πάω κ εγώ να το κάνω!
  7. Αν έβγαλες κάποια άκρη (το ελπίζω!), πες μας να έχουμε και εμείς μια ιδέα του τι συμβαίνει!
  8. Καλημέρα, τι να πω, θόρυβο στο ρελαντί μου έκανε κ εμένα - παρόμοιο με αυτό και εάν προχωρούσα έστω και χιλιοστό στοπ ο συντονισμός - αλλά δεν είχα δει ποτέ να ανέβει η κατανάλωση τόσο πολύ, οπότε μάλλον κάτι άλλο παίζει! Δεν ξέρω να σου πω, παρα μόνο ότι επειδή μασ είχε σπάσει τα νεύρα, το πήγα στην αντιπροσωπεία, τους το άφησα 3 μέρες και κυκλοφορούσα με το αυτοκίνητο εξυπηρέτησης για να βρεθεί κάποια λύση. -όχι ότι βρέθηκε, εκεί δεν έκανε και τπτ ιδιαίτερο ή δεν έδωσαν βάση κ μόλισ το πήρα σπίτι άντε πάλι...! είναι μια λύση όμως....αν εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους στην αντιπροσωπεία μην διστάσεις.) btw: update έχει γίνει στο δικό σου, έτσι δεν είναι;
  9. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, πάρε τηλ σε άλλες αντιπροσωπείες και ρώτα τιμές. Εγώ αυτό έκανα, τώρα που είναι για το πρώτο (15000χλμ)πήρα σε δυο - τρεις αντιπροσωπείες που είχα υπόψιν μου και μου είπαν από 145 (-15%) μέχρι 100€ περίπου.
  10. Πάμε Μ. Πέμπτη για το πρώτο service! Ελπίζω όχι και για την πρώτη κρυάδα :p

  11. Αν είναι εύκολο, ανέβασέ το να το ακούσουμε (στην απάντηση σου --> click to attach files --> βρες το αρχείο κ ΟΚ. Λογικά θα στο ανεβάσει έτσι αν υποστηρίζεται το format.) edit: ή καλύτερα κάντο zip πριν το ανεβάσεις... εάν χρειαστείς κάτι μου λες.
  12. Σαν κάτι να "ξύνει" μέταλλο; Μου το έκανε για κάποια περίοδο σχεδόν καθημερινά, αλλά έχει σταματήσει πλέον. no idea...
  13. Hi, Μάλλον λες για τον συντονισμό που ακούγεται πίσω από το ντουλαπάκι περίπου; Μου το έκανε και εμένα, το πήγα, το πείραξαν λίγο (το σωληνάκι που συντόνιζε) και μετά οκ. Βεβαια τώρα συντονίζει κάτι από κάτω, προς τα πίσω στην εξάτμιση αλλά άλλο αυτό . Εάν αφήνεις πολύ ώρα στο ρελαντί, λογικό να ανεβαίνει τόσο πιστεύω.
  14. Close to 15000km.... So far so good! Που θα το πάω για σέρβις είναι το θέμα...

  15. around 12000km!weird sound the same BUT wtf i love my polo!

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.