Jump to content

thenardieros

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by thenardieros

  1. Προφανώς εννοούσε όλα τα Polo 6R όχι όλα τα αμάξια. Αν αυτό σε παραξένεψε.
  2. Τελικά δεν κρατηθηκα και πέρασα απο την αντιπροσωπεία σήμερα. Το πήγε μαι βόλτα ο τεχνικός και μου είπε οτι όλα είναι φυσιολογικά γιατί το γκργκκκ που ακούγεται δεν προέρχεται απο το σασμαν όταν μπαίνει η ταχύτητα ωστε να είναι το συχρονιζε αλλα από μπροστά στη μηχανή όπου κουμπώνει μια διχάλα ? και οτι το κανουν ολα τα αμαξια. Η αλήθεια είναι οτι αυτος ο θορυβος ακούγεται 2 φορές όταν παταω τον συμπλέκτη για αποσυμπλεξη και στη συμπλεξη απο 1η σε 2ρα και οχι όταν βάζω την ταχυτητα. Το κανει και σε σας αυτό?
  3. Αν δηλ. εχει πράγματι στραβωσει το συγχρονιζε η επισκευη θα κοστισει γυρω στα 550 ευρω !!! να το αφησω έτσι δεν παιζει ε? Θα περασω και εγώ απο βδομάδας απο την αντιπροσωπεια επειδη εχω κανει επεκταση να δω τι θα μου πουνε.Οταν πας στον μηχανικό γράψε σε παρακαλώ τι ήταν τελικά και πόσο θα στοιχισει. Εκτός τις βαλβολίνες μπορώ να βρώ και κάποιο πιο "γερό" συγχρονιζέ η είναι στανταρ τα ανταλλακτικά? Ρωτάω για να είμαι προετοιμασμένος τι να ζητησω όταν χτύπα ξυλο ερθει η ωρα.
  4. Και εγώ έχω ακριβώς ίδιο το πρόβλημα, σχεδόν από την πρώτη μέρα που το αγόρασα! αλλα δεν περίμενα να είναι κάτι σοβαρό γιατι έλεγα καινούργιο αμαξι είναι δεν μπορεί να χαλασε κιόλας και το αγνοούσα. Νόμιζα ότι εφταιγε που άλλαζα από 1η σε 2ρα σε χαμηλες στροφές. Να το πάω άμεσα να το κοιτάξουν? κραταει 2 χρόνια αυτή η ιστορια και παραδοξος δεν έχει βγαλει κανενα προβλήμα
  5. Γεια σε ολους!!! Θα θελα να ρωτησω αν γινετε να βαφτουν τα δισκοφρενα κοκκινα στο polo tsi οπως στο Gti?(και τo 'i' απο το tsi?). Yπαρχει καμια προταση για αεροτομη? πρεπει να προσεξω κατι πριν την αγορα μιας(ξερει κανεις ποσο κανει η αεροτομη του Gti?
  6. Sorry παιδια.. δεν προσεξα τα παραπανω post.Ακυρο ( τελικα την ιδια τιμη εχουν )
  7. Γεια σας παιδια!! Το GTi εχει τον ιδιο εξοπλισμο με το Highline? Δηλ. το climatronic και η εγχρωμη οθονη αφης παραμενουν extra? Γιατι αν δεν ειναι και συνυπολογισεις και την 17αρα ζαντα που για να την βαλεις στο tsi κανει 700 ευρω, το tsi με extra εχει σχεδον ιδια τιμη με το GTi μειον 75 αλογα!!!
  8. Οταν λες 42 εβδομαδα παραγωγης σε ποια ημερομηνια αντιστοιχει?
  9. Γεια σε ολους σας!! Σημερα πηρα τηλ. στην αντιπροσωπια για να ρωτησω τι συμβαινει με το ρελαντι στα tsi polo.Ο υπευθεινος πριν τελειωσω την φραση μου μου απαντησε πως αυτο ηταν ενα προβλημα που εμφανιστικε σε μερικα αμαξια και πως η VW μετα απο αυτα τα περιστατικα εκανε ανακληση ολων των αμαξιων και πως στο αμαξι που θα παραλαβω θα εχει εξαρχης απο το εργοστασιο διορθωθει.Ισχειουν αυτα? εγινε ανακληση?
  10. Για σας φιλοι μου!Καταρχην χαιρομαι πολυ που ειμαι πλεον μελος του κλαμπ καθως στα μεσα Νοεμβριου θα γινω ενας ευτυχισμενος κατοχος ενος polo tsi highline.Εγω χωρις να εχω ειδιαιτερες γνωσεις(νεος οδηγος), για λογους καθαρα εσθητικους επελεξα τις 16αρες εργοστασιακες ζαντες mistral.Τωρα ψαχνοντας το λιγο καταλαβα πως εμπεριεχει καποια μειωνεκτιματα σε καταναλωση-χτυπηματα σε λακουβες-παραχωρισεις στην ανεση (σκεφτομενως παντα οτι το highline εχει πιο σφιχτη αναρτηση).Υπαρχει μεγαλη διαφορα αναμεσα στην βασικη riverside 15αρα(185/60R15)και 16αρα(215/45R16) και γενικοτερα αναμεσα σε ζαντες με τα ιδια χαρακτιριστικα.Αν αργοτερα αλλαξω το προφιλ τους π.χ. 50 παρολο που ειναι κοντινο με 45 θα υπαρχει προβλημα?Ποσο επιφοβο μπορει να ειναι το συγκεκριμενο μεγεθος για τους ελληνικους δρομους??Ελπιζω να μην μετανιωσω που τις διαλεξα..Περιμενω τα φωτα σας !! Υ.Γ. Το θεμα με το σβησιμο στο ρελαντι του polo tsi ηταν θρυλερ!!!Γενικα τα προβληματα που παρουσιασε διαβαζοντας στο forum με αγχωσαν ..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.