Jump to content

inos80

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About inos80

User Information

  • Gender
    Male
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

inos80's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Μηπως θυμασαι ποιος τελικα ηταν ο αναβαθμισμενος κωδικος που βγηκε τελος του 2011? Εγω εβαλα τον Μαρτιο του 2012 πολυδισκο με κωδικο ΟΑΜ 198 140 C. Μετα απο πολυ ψαξιμο στο σαιτ καταλαβα? οτι ο νεος κωδικος ηταν ο ΟΑΜ 198 140 Α, ισχυει? Εχω VW GOLF VI του 2009 και τωρα μου εβγαλε προβλημα μετα απο 25000 χλμ και μου ζητανε 500 για αντικατασταση...
  2. Το πηγα για δευτερη φορα στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν πως στην επεκταση εγγυησης (εκλεινα 4ετια) δεν καλυπτεται! Το προβλημα βεβαια εχει εμφανιστει εδω και περιπου 2 χρονια, αλλα την πρωτη φορα δεν καταγραφηκε, εμεινε στα λογια...Σκεφτομαι να τραβηξω αναφορα στα κεντρικα! Ειναι δυνατον να βγει εξογκωμα στο ταμπλω?
  3. Τελικα τι εγινε? Μεγαλωσε περισσοτερο ή παρεμεινε το ιδιο? Εχω και εγω το ιδιο προβλημα και θα το παω απο βδομαδα στην αντιπροσωπεια.
  4. Φιλε μου, ειναι σπαστικοτατο!!! Εχω παρει και το ειδικο καθαριστικο ταμπλω της vw αλλα τιποτα! Καθε 2-3 ημερες το τριβω μπας και φυγει αλλα τιποτα. Το χειροτερο ειναι οτι οταν πεφτει η ηλιος πανω, αυτο γυαλιζει περισσοτερο απο το υπολοιπο ταμπλω. Το εχω σχεδον 2 χρονια αλλα ΔΕΝ συνηθιζεται με τιποτα!
  5. Mου ειπαν ο αυτος που θα ερθει μεσα Δεκεμβρη θα εχει νεο part και θα ειναι βελτιωμενος. Υπαρχει και τωρα πολυδισκος αλλα επειδη θα ερθει ο νεος και να μην χρειαστει να κανω 2 φορες αλλαγη, να περιμενω...Ενιωθα να σκορτσαρε αλλα και να πατιναρε σχεδον ταυτοχρονα. Εχω κανει επεκταση εγγυησης για αλλα 2 χρονια, οποτε ειμαι εντος. Για κοστος δεν ρωτησα γιατι θεωρω δεδομενο οτι θα επισκευασθει δωρεαν!
  6. Eιχα και εγω προβληματα με τον ηχο! Για ελεγχο το πηγα επειδη ενιωσα να πατιναρει μερικες φορες ο δισκος... Παντως η ενημερωση ηρθε απο τα κεντρικα, αυτοι ειπαν στην αντιπροσωπεια να μου τον αλλαξουν μεσα Δεκεμβρη με τον ΝΕΟ πολυδισκο. Τι λετε, θα του βγαλουν τα ματακια? Μπορει να παει κατι στραβα?
  7. Λοιπον κυριοι: Εχω το golf vi 160 dsg, μοντελο 5/2009. Λογω σκορτσαρισματος 2α-3η πηγα στην VW Καπαγεριδης στη Κορινθο. Μετα απο ελεγχο(οδηγηση-συνδεση με Η/Υ για ληψη τεχνικων στοιχειων) διαπιστηθηκε προβλημα και σε εμενα και συγκεκριμενα στο πολυδισκο. Αμεσως απεστειλαν τα στοιχεια στα κεντρικα Αθηνων για περαιτερω τεχνικη ενημερωση. Η οδηγια λοιπον ηταν οτι μεσα Δεκεμβριου θα ερθει στην Ελλαδα ΝΕΟΣ πολυδισκος, που προφανως θα εξαλειφει το προβλημα, οποτε καντε λιγη ακομη υπομονη για να μην κανετε 2 φορες αλλαγη!!! Εγω απο την μερια μου οφειλω να εξαρω τον επαγγελματισμο που διακατεχει ΟΛΟΥΣ τους εργαζομενους στη VW Κορινθου για την αμεση λυση που δοθηκε, χωρις να προσπαθουν να αποφυγουν οτιδηποτε!!! Υπομονη λοιπον 1 μηνα και ευχομαι να πανε ολα καλα...
  8. Oχι! Ξαφνικα το ειδα και εγω...
  9. Εδω και 6 μηνες περιπου το golf vi μοντελο 5/09, εχει βγαλει ενα καρουμπαλο στο ταμπλω πολυ κοντα στο τζαμι! Το καταλαβαινεις οπτικα αλλα με την αφη αισθανομαι και ενα δευτερο συμμετρικα απεναντι απο αυτο διπλα απο τον αεραγωγο του παρμπριζ. Μηπως υπαρχει κατι εσωτερικα του μαλακου αυτου πλαστικου και φουσκωσε? Το εχει παθει καποιος αλλος?
  10. Eγω πηγα εχθες για το update στο Golf 6 tsi 160,αγορασμένο 05/2009, αλλα μου ειπαν οτι κατι τετοιο δεν ισχυει και ουτε εδειξε τιποτα σχετικο οταν το συνδεσαν με το internet. Aυτη η αναβαθμιση ισχυει μονο για το Tiguan με τα 150 αλογα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.