Jump to content

progduct

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by progduct

  1. Ναι,τελικα αυτο εννοουσαν,απλα αλλα ειπαν στο τηλ.
  2. Αμα δεις στο αλλο ποστ μου,γραφω τι μου ειπαν..."και επισης μου ειπαν και για μια οδηγια που εχει ερθει για καποια αλλαγη στο μοτερ" . Aπο αυτους δεν περιμενω τπτ,και που το πηγα για το κιβωτιο,αρκετο ηταν! :-)
  3. Τελικα μαλλον κοιμουνται λιγο στην αντιπροσωπεια...απλα αναβαθμιση του DSG ήταν μαζί με την αλλαγή λαδιών του.
  4. Καλημέρα,και εμενα με πηραν για την αλλαγη λαδιών στο κιβώτιο και επισης μου ειπαν και για μια οδηγια που εχει ερθει για καποια αλλαγη στο μοτερ,παραπανω δεν ηξερε το παιδι που με πηρε οποτε αυριο που θα παω για το κιβωτιο,θα ρωτησω και γι αυτο να δουμε περί τίνος προκειται.
  5. Δεν ξερω και πολλα απο μηχανολογικα αλλα νομιζω,μου ειπαν οτι ειναι βαλβιδα πιεσεως στο turbo.
  6. Δεν θέλω να σε φοβήσω αλλα εμενα απο τοτε που αλλαξαν ελατηρια,τελειωσε το θεμα με τα λαδια,ευτυχως,και αρχισαν ολα τα αλλα...Ειχα τα ιδια συμπτώματα με σενα,μου αναβε και το check engine...οποτε μεχρι στιγμης εχουμε αλλαγή βαλβιδας N75 και update εγκεφάλου, ξάνα check engine σε μια βδομαδα,και το αμαξι ειναι παλι μέσα για αλλαγή ''κωλάρου τουρμπινας'' ( αν καταλαβα καλα γιατι ειχα παει με απειρα νευρα)...οποτε περιμενουν το ανταλλακτικο απο Γερμανια. Ελπιζω να εισαι πιο τυχερος!
  7. Καλησπερα σε ολους! Λοιπον οπως θα θυμαστε ειχα παει το αγαπημενο μου πολακι για αλλαγη ελατηριων και ολα τα σχετικα με το γνωστο προβλημα. Το αυτοκινητο λοιπον το εχω απο την προηγουμενη βδομαδα και καθως χθες εφτασα τα 1000 χλμ μετα την επισκευη ,ειπα σημερα να μετρησω τα λαδακια του να δω τι τελικα εγινε, και με χαρα μου ειδα οτι δεν εχει καψει καθολου,δλδ εχει καψει το κατι της του αλλα ειναι πριν το ''σαγρε'' σημειο Β στον δεικτη. Απ οτι μου ειπαν και εκει,''ΙΣΩΣ'' καψει λιγο παλι στην αρχη μεχρι να ''στρωσουν'' τα ελατηρια. Ελπίζω να λυθηκε το προβλημα παντως γιατι αρκετή ταλαιπορεία ,ψυχικη και σωματικη εχω τραβηξει.
  8. Μόλις γύρησα από την αντιπροσωπεία, οι "εργασίες" βαίνουν καλώς απ'οτι μου είπαν και επίσης αλλάζουν και τα μέταλλα στον στρόφαλο. Δεν γνωρίζω και πολλά απο μηχανολογικά αλλα λίγη σημασία έχει για μένα,το αποτέλεσμα θα μετρήσει.Την άλλη Τετάρτη το παίρνω οπότε και θα ενημερώσω πάλι αναλόγως... Καλημέρα σε όλους!
  9. Από ότι είδα,την έβγαλαν φωτοτυπια. Πάντως ειχαμε κανει και την δοκιμή των 1000 χλμ. πριν γίνει η διαδικασια του να παραγγειλουν ελατήρια ή οτι αλλο είναι και να τους το παω για επισκευή.
  10. Όχι φίλε μου,ακόμα δεν έχω κάτι,περιμένω να δω τι θα γίνει. Αν δεν έχω νέα μέχρι την Δευτέρα,θά πάρω ένα τηλέφωνο να με ενημερώσουν σε τι στάδιο βρισκόμαστε.
  11. Πραγματικά σε καταλαβαίνω ,ήδη είχαμε μια mini μάχη το πρώι στην αντιπροσωπεία...Πάντως θα ενημερώνω το θέμα αν έχω κάτι νεώτερο...
  12. Mολις πηρα το αυτοκινητο αντικαταστασης...ειπαν οτι περιπου 2 βδομαδες θα χρειαστει η αλλαγη... 2 βδομαδες ομως?? Εχω απογοητευθει πληρως απο την "επενδυση" μου στο GTI. Καλημέρα σε ολους!
  13. Μολις με πηραν τηλεφωνο απο την αντιπροσωπεια οτι χρειαζεται να αλλαξω ελατηρια,θα τα παραγγειλουν και θα με ειδοποιησουν να γινει η αλλαγη... Εχω μια πικρή γευση παντως απο ολο αυτο το θεμα αν και ευχομαι να τελειωσει εκει...
  14. Καλησπερα φιλε μου,εχω την εντυπωση,νομιζω εχει γραφτει και παλιοτερα,οτι ο ηχος που ακουμε μεχρι τα 20 χλμ και ''κλειδωνει΄΄ ειναι το ABS που ''οπλιζει''...ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος!
  15. Και μενα μου φανηκε υπερβολικο,απλα δεν θελω να πανικοβληθω,οποτε υπομονη και βλεπω στην συνεχεια με τα καινουργια λαδια πως θα παει!
  16. Κοιτα να δεις,σε μενα στα πρωτα 2.000 εβαλα γυρω στα 500ml.,μισο μπουκαλι περιπου.Στα 4.000 εβαλα το αλλο μισο. Σε 2 βδομαδες απο τοτε εκανα αλλα 2.000 κ ενα βραδυ μου αναψε στο καντραν οτι εχει χαμηλη σταθμη λαδιου,οποτε εβαλα σχεδον 2 λιτρα λαδι που ειχε το κουτι,αλλα οχι 5/30 γιατι δεν ειχα ,φαντασου αναψε Σαββατο βραδυ οταν πηγα να βγω βολτα!Οποτε την Δευτερα την προηγουμενη τους πηρα να ρωτησω τι ,πως ,γιατι κ κανονισα να τα αλλαξω κιολας για να φυγουν κ τα οτι να ναι λαδια,κ να μπορεσω να το παρακολουθησω απο δω κ περα με ''φρεσκα''λαδακια,πως θα παει,αμα καψει δλδ. Παντως που μιλησα με τον αρχιμηχανικο,δεν ειδε κατι περιεργο κ με διαβεβαιωσε οτι στην αρχη θα καψει,απλα ειμαι λιγο επιφυλακτικος... Να πω επισης οτι εχω εμπειρια κ απο αλλο αμαξι (VW) στην οικογενεια που στην αρχη εκαψε λαδακι και μετα ολα οκ μεχρι σημερα που εχει 70.000 km, αλλα και απο FSI διλιτρο συναδελφου το οποιο μεχρι που το εδωσε,εκαιγε συστηματικα λαδι κ ειχε αγανακτησει ο ανθρωπος...
  17. Χαχαχαχαχαχα,ειχα ταλαιπωρηθει με τα προηγουμενα αυτοκινητα μου,οποτε αυτο τωρα το απολαμβανω οσο μπορω! Παντως μου φανηκε ''λογικη'' τιμη,αλλα ας αναμενουμε κ καποιον αλλο να κανει αλλαγη,καλο ειναι να συγκρινουμε τιμουλες!
  18. Να σου πω την αληθεια δεν ρωτησα γιατι ειχε 2 αποδειξεις κ ειδα μονο την μια με τα λαδια,φιλτρα που ηταν 99 ευρω,κ μετα ειδα την αλλη που ειχε το ''ενδιαμεσο service'',οποτε πιστευω οτι ηταν διαγνωστικοι ελεγχοι λογικα. Να αναφερω επισης οτι η αλλαγη εγινε στα 6.030 km απο τον Δεκεμβρη που το πηρα!
  19. Καλημέρες!! Για οσους ενδιαφερονται,σημερα αλλαξα λαδια στο polo μου κ το κοστος ηταν 130 μαζι με ''ενδιαμεσο service'' οπως εγραφε η αποδειξη.
  20. Παντως μου ειπαν κ γενικα σε συζητησεις που εχω κανει εδω στην δουλεια οτι καινε λιγακι...θα το παρακολουθω κ εγω κ βλεπουμε!
  21. Ελπιζω να μην του βαλω φιμοτρο για το λαδακι...χαχαχαχαχα! Να σαι καλα αδερφε,επισης! Τα φιμε ειναι στο προγραμμα με το που παρω το δωρο!!
  22. Εχω 1100,την προηγουμενη Παρασκευη το πηρα το αυτοκινητο!
  23. Παντως κ εγω σημερα ειπα...ρε δεν κοιταω τα λαδακια του??...κ εμενα εχει καψει...συμπληρωσα μισο λιτρο περιπου ,αφου πηρα τηλεφωνο στην αντιπροσωπεια κ με διαβεβαιωσαν οτι στην αρχη θα καιει λιγο...Αγχωθηκα λιγο να πω την αληθεια..αλλα ειδωμεν!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.