Jump to content

vrider81

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vrider81

  1. Όχι δεν είναι αυτό. Δυστυχώς η πόρτα του πορτ μπαγκάζ δεν ανοίγει με τίποτα...θα πάω στο συνεργείο αναγκαστικά...
  2. Έχω ένα POLO 1.2 TSI, και σήμερα το απόγευμα πήγα να ανοίξω το πορτ μπαγκάζ αλλά καμία τύχη!! 'Οταν πατάω το κουμπί για να ανοίξει ακούγεται ο μηχανισμός να γυρνάει αλλά δεν απασφαλίζει... Εχεις κάποιος ιδέα τι φταίει;
  3. Φίλε man25, καδένα άλλαξα πέρυσι τα χριστούγεννα. Μετά από περίπου 4 μήνες μου έκανε ένα περίεργο ήχο (όχι έντονο όμως) που μου θύμισε τα παλιά αλλά είπα να μην δώσω σημασία. Από το Σεπτέμβρη του 2013 μέχρι τον Οκτώβρη 2013 ξανάκουσα αυτό τον ήχο μερικές φορές αλλά και πάλι δεν ήταν το έντονο κροτάλισμα που έκανε πριν αλλάξω την καδένα. Μέσα στις γιορτές δυστυχώς έκανε τρεις μέρες συνέχεια αυτό τον ήχο που ανέφερα πριν, και τις επόμενες δυο μέρες έκανε πάλι το γνωστό κροτάλισμα (περίπου 4 sec). Είναι αλήθεια πάντως ότι αυτές τις μέρες το χρησιμοποιούσα ελάχιστα το αμάξι, δλδ μερικές φορές απλά το έβαζα μπροστά. Από τότε δεν έχει ξανακουστεί τίποτα, ούτε όταν το πήγα στο συνεργείο. Πάλι καλά είχα τον ήχο σε video από το κινητό και όταν τους το έδειξα συμφώνησαν ότι είναι το ίδιο πρόβλημα. Πάντως είμαι προβληματισμένος και δεν ξέρω αν θα ξαναμπώ στη διαδικασία για την αλλαγή της καδένας. Ένας γνωστός που έχει συνεργείο μου πρότεινε να αλλάξω λάδια με άλλη μάρκα. Το αυτοκίνητο τώρα έχει DIVINOL 5w30.
  4. Στο χαρτί που βρήκα από το συνεργείο γράφει "Αλυσίδα χρονισμού Ε+Τ". Δεν μπορώ να καταλάβω αν αλλάχτηκε και το γρανάζι του μεταβλητού. Θυμάμαι όμως ότι ο μηχανικός τότε κάτι είχε αναφέρει για γρανάζι μεταβλητού. Θα πρέπει να τους ρωτήσω.
  5. Chris Polo, από τότε που άλλαξα την καδένα έχω κάνει περίπου 15000 χλμ. Δυστυχώς δεν ξέρω τι λάδια έχει το αμάξι γιατί λείπω εκτός και δεν έχω μαζί μου τα χαρτιά από το τελευταίο service.
  6. Καλή χρονιά σε όλους. Είμαι κάτοχος ενός Polo 1.2 tsi , μοντέλο Οκτ. 2010. Πριν από ακριβώς ένα χρόνο άλλαξα καδένα γιατί το αμάξι εμφάνιζε το γνωστό πρόβλημα κατά την εκκίνηση. Δυστυχώς μετά από ένα χρόνο ακριβώς το αμάξι κάνει τον ίδιο θόρυβο. Υπάρχει κάποιος που να άλλαξε καδένα και να αντιμετώπισε πάλι το ίδιο πρόβλημα;
  7. Θα ήθελα και εγώ να μεταφέρω την εμπειρία μου σε σχέση με την κροτάλισμα του κινητήρα στην εκκίνηση. Να πω ότι ταλαιπωρήθηκα αρκετά στην Αθήνα με το συγκεκριμένο θέμα γιατί δεν παραδέχονταν στην επίσημη αντιπροσωπεία ότι έχει κάποιο πρόβλημα το αμάξι. Το συγκεκριμένο ήχο δεν τον έκανε καθημερινά , οπότε 2 φορές που είχα πάει στο συνεργείο και δεν τον άκουσαν, απλά μου είπαν ότι δεν έχει κάτι. Εν κατακλείδι, έφερα στο αμάξι στην Πάτρα, και το άφησα αρκετές μέρες στο συνεργείο, μέχρι που μια μέρα έκανε τον ήχο και οι μηχανικοί παραδέχθηκαν ότι θέλει αλλαγή η καδένα.( Νομίζω ότι έχει βγει και τεχνική οδηγία για το συγκεκριμένο θέμα. ). Μου άλλαξαν την καδένα εντός εγγύησης, και δυστυχώς για όσους είναι εκτός εγγύησης το κόστος σε καμία περίπτωση δεν είναι αμελητέο. Ελπίζω να είναι οριστική αυτή η λύση, γιατί δυστυχώς έχω γνωστό μου με Scirocco TSI 160PS, ο οποίος άλλαξε καδένα, και συνεχίζει να κάνει τον ίδιο ήχο, αλλά πολύ πιο σπάνια.
  8. Stratos g, είχες δίκιο. Πήρα σήμερα το απόγευμα το αυτοκίνητο από το συνεργείο, και τοποθέτησαν τη ροδέλλα (αποστάτη). Μου είπαν ότι έχει βγει ανάκληση, αλλά μάλλον δεν το θεωρούν αρκετά σοβαρό για να μας ενημερώσουν άμεσα. Εγώ πάντως δεν έκανα το ταξίδι που είχα προγραμματίσει...περίεργη προσέγγιση έχει η Volkswagen σε αυτά τα θέματα.
  9. Θυμαμαι οτι ειχαν κανει αναβαθμιση στον εγκεφαλο, αλλα για την ροδελα δεν ξερω κατι. Μαλλον ανηκω στη δευτερη κατηγορια. Σε μια αντιπροσωπεια που πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι ισως χρειαζεται να επαναπρογραμματισουν τον εγκεφαλο. Απο εβδομαδα λογικα θα εχω μια απαντηση.
  10. Καλημέρα. Είμαι κάτοχος ενός POLO 1.2 TSI, μοντέλο 2010, και σήμερα το πρωί άναψαν δύο ενδείξεις στο καντράν: 1) EPC 2) Καταλύτης Αφού έσβησα και άνοιξα πάλι τη μηχανή, το αμάξι, στην αρχή φάνηκε σαν να μην ανταποκρινόταν στο γκάζι, αλλά μετά δούλευε κανονικά. Τη δευτέρα θα το πάω στην αντιπροσωπεία. 'Εχει τύχει σε κάποιον να ανάψουν αυτές οι 2 ενδείξεις;
  11. Πριν από ένα μήνα αγόρασα το καινούριο Polo 1,2 TSI. Χτές έλεγξα τη στάθμη λαδιών (στα 2200 χλμ)και ήταν στο μισό. Θα έπρεπε να ανησυχώ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.