Jump to content

johnf

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About johnf

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N3

johnf's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ξέρεις που μπορώ ν πάω να τ κοιτάξω; είναι η sport έκδοση και εχω ήδη ενεργοποιήσει το αυτόματο κλειδωμα/ξεκλειδωμα σε αντιπροσωπεία αλλα μου είπαν ότι αυτό θέλει κωδικοποίηση και τ νέο σύστημα που είχαν δν τους τ επέτρεπε.
  2. Καλησπέρα, Μου έχει κολλήσει εδώ και καιρό να κάνω τα παράθυρα να ανεβαίνουν/κατεβαίνουν με το τηλεχειρισμό (κρατάς πατημένο το κουμπί να κλειδώσει/ξεκλειδώσει). Ξέρεις κανείς αν γίνεται και κάποιο συνεργείο που αναλαμβάνει τέτοια? Ευχαριστώ
  3. Καλησπέρα, ξέρεις κανείς αν μπορώ να εφαρμόσω πολυλειτουργικό τιμόνι από Golf 5 και να το συνδέσω στο Kenwood μου?
  4. Καλησπέρα, έχω το polo 9n3 εδώ και καιρό και από τότε που το έχω κάνει ένα θόρυβο μπροστά αριστερά που ακούγεται σαν ένα τσικ τσικ αλλά είναι σαν να έρχεται από το παμρπιζ. Άρχισε να γίνεται ενοχλητικός καθώς τον τελευταίο καιρό είπα να οδηγάω με την μουσική χαμηλωμένη. Έχω ψεκάσει την περιοχή με σπρέι σιλικόνης αλλά δεν έγινε τίποτα. Μπορεί να βοηθήσει κανείς; Ευχαριστώ.
  5. Καλησπέρα, Το καλώδιο για το αριστερό (από μεριά συνοδηγού) προβολάκι ομίχλης φθάνει ως το φανάρι και κατεβαίνει από εκεί? (Δεν ξέρω αν αυτό είναι το σωστό μέρος για το topic)
  6. Δειχνει να κουμπωνει κατω απο την κεντρικη κονσολα..Οποτε στο τραβηγμα σκαλωνει καπου...
  7. Μην σπάσει κιολας....
  8. Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να πει καποιος πως βγαινει η κεντρικη θηκη σε Polo 9n3 (αυτη που ειναι πανω απο τους κεντρικους αεραγωγους). Εμενα εχει καπακι αλλα θελω να ελεγξω αν ειναι τοποθετημενο καλα γιατι μου φαινεται οτι τριζει στις λακουβες.
  9. Η απαντηση: Ηθελαν σφικσιμο δυο βιδες στα πλαστικα κουμπώματα... :Ρ
  10. Καλησπερα, απο προχθες που εβρεξε η απο προχθες που το ακουσα για πρωτη φορα οταν στριβω το τιμονι κ το αφηνω με το που κανει μια μικρη κινηση προς την αντιθετη κατευθηνση που το στριβω ακουγεται ενα μικρο σφυριγμα. Μονο τοτε, κατα την διαρκεια του στριψίματος ειναι ολα φυσιολογικα. Παιζει να εχει παρει υγρασια τπτ κ να οφειλεται σε αυτο? Να συμπληρωσω πως ο θορυβος ακουγεται με σταματημενο το αμαξι και οταν ειναι αναμμενη η μηχανη...και το πολυ καμια 20αρια χιλιομετρα...
  11. Λοιπον ειχα ενοιξει ενα θεμα οσο αφορα εναν θορυβο στο τιμονι. Το προβλημα ειναι η ταινια του αεροσακου. Στην αντιπροσωπεια (ΕΤΕΑ) που ρωτησα μου ειπαν απο 75ε (μπορει να κανουν κ τεχνικο ελεγχο και τετοια οποτε βαζω κατι +). Ρωτησα επίσης στην πυλαια σε ενα που ειναι κοντα στο κτεο νομιζω εξουσιοδοτημενο της vw και το παλικαρι το βρηκε γρηγορα το προβλημα και μου ειπαν γυρω στα 60ε συνολικα. Τι προτεινετε? (αν γνωριζετε και κανενα συνεργειο πειτε)
  12. Καλησπέρα, έχω ένα Polo 9n3 και ακούγεται καθώς στρίβω το τιμόνι ένας θόρυβος ο οποίος προέρχεται από το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Το πήγα στην αντιπροσωπεία για να ρωτήσω και μου είπαν πως ή είναι κανένα πλαστικό ή είναι η ταινία του αερόσακου. Επειδή μου αρέσει να το ψάχνω και λίγο μόνος το όλο θέμα μπορεί μου πει κανείς πως βγαίνει ο αερόσακος? Τα πλαστικά τα έλεξα και δεν μου φαίνεται κάτι έστω προφανές.
  13. Χαιρεται. Ρωτησα σημερα σε ενα καταστημα για να βαλω xenon στο polaki και μου ειπε 100ε μονο για τα φωτα πορειας και οτι αν βαλω και στα υπολοιπα θα εχει προβλημα(συγκεκριμενα μου ειπε οτι τα λαμπακια του ταμπλω θα αναβουν σαν χριστουγεννιατικο δεντρο). Θελω να ρωτησω για γνωμες γιατι εχω την εντυπωση οτι ο τυπος δν μου τα λεει καλα...(γνωριζω ατομο που εβαλε σε ibiza top gun μεχρι και τα φωτα πινακιδας με 200ε και δν εχει προβληματα). Και κατι ακομα, γτ τις απλες λαμπες λευκου φωτος ποια ειναι η γνωμη? αξιζουν τα 50 για τις αλλαξεις ολες?
  14. thnx για την απαντηση...
  15. Εγω εχω το 80αρι και την Δευτερα θα παω να μου περασουν τα του Cupra...Εγω δεν καταλαβα οτι το χρειαζεται εως οτου το οδηγησε ο μηχανικος κ μου εδειξε το τρεμουλο στην ροδα..Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης:παιζει λογο των σινεμπλοκ να ακουγεται περισσοτερος θορυβος στο αποτομο φρεναρισμα (πιανει το abs) και να δινει την αισθηση οτι δν λειτουργει καλα? Σε ενα corsa δν κανει τοσο θορυβο το αβσ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.