Jump to content

chris.tax

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by chris.tax

  1. Εγω εχω APR..απλα τελειο προγραμμα-εξυπηρέτηση. ..εγγύηση εφ όρου ζωης σε οτι αφοτα9 το πρόγραμμα
  2. Καλημερα στη παρεα..ειμαι απο Ξανθη..Θα προσπαθησω να έρθω γτ θελω να σας γνωρισω .. ελπιζω να υπαρχει τπτ αξεσουάρ του club..μιας κ δν εχω τπτ!! ,
  3. Καλησπερα..που θα βρω το 'μουσαμα 'οπως γραφω γτ δν ξερω πως λεγεται..? μπηκε γατα και τον χαλασε-εσκισε... Συγγνωμη αν ειμαι εκτος θεματος.
  4. Ετσι ειναι φιλε μου..απο τη στιγμη που το πηρα απο την αντιπροσωπεια το παρκαρα σπιτι μου και δεν το μετακινησα..χθες βραδυ που το πηρα για να παω βολτα..παλι τα ιδιααααααα...!!!!!! ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ???????? ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ..(ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ GOLF 6) ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕΤΕ-ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ???
  5. Καταρχην ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους σας για τον ενδιαφερον και το χρονο που δειξατε στο προβλημα μου..σημερα παρελαβα το αυτοκινητο μου μετα απο την αλλαγη δισκο πλατο ,ρουλεμαν κτλ.. Ο ΄΄μεγαλος΄΄ μολις με ειδε γυρισε το κεφαλι του λες και ημουν κανενας και γω δεν κερω τι..τεσπα το προβλημα ειναι με τη συμπεριφορα του κυριου αλλα καποια μερα θα γυρισουν ολα μπουμεραγκ..τα παιδια στο συνεργειο ειναι αψογα,κανενα παραπονο.. και παλι ευχαριστω φιλοι μου και συγνωμη αν σας κουρασα!!
  6. Εσυ τωρα τι να πεις με ολα αυτα που αλλαξες..υποτιθεται οτι πηραμε αμαξι με ονομα..αλλα οπως φαινεται μαπα..και μενα θα μου βγαλει προβληματα ετσι οπως παει ή μαλλον οπως ξεκινησε..σε ευχαριστω παντως!!
  7. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ GOLF 6 122HP ΕΔΩ ΚΑΙ 7-8 ΜΗΝΕΣ..ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΗΣ. ΑΛΛΑΓΗ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΑΛΛΑΓΗ ΜΟΚΕΤΑΣ-ΓΡΙΛΟΥ (ΟΛΑ) ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΑΚΟΥΩ ΕΝΑ ΘΟΡΥΒΟ ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΩ ΤΟΝ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ..ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΑΛΙΕΡΑ... ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ,ΤΟ ΕΙΔΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΕ ΜΕΣΑ...ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΚΑΠΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΟΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΔΙΣΚΟ ΠΛΑΤΟ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ...ΠΗΓΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΄΄ΜΕΓΑΛΟ΄΄ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!! ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΩΡΑ.ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.. ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ: ΕΕ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ...ΤΟΥ ΛΕΩ Σ.Α.Ν ΟΧΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.. ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΣ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ Η ΤΟ ΣΚΙΖΕΙΣ..?? ΕΚΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ.. ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ: ΕΕΕ...ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ...ΑΜΑ ΘΕΣ ΚΑΝΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ..ΔΛΔ ΘΕΛΕΙ ΞΥΛΟ Ο ΤΥΠΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΗΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ..ΔΛΔ ΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ..?? ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ KOSMOCAR.. ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ??? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΥΠΟΨΙΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ PASSAT CC (ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ) ΤΟΥ ΕΧΩ ΔΟΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ?? ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ 19360KM/H ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΓΙΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
  8. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ..ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΛΑΤΗΡΙΑ (ΧΑΜΗΛΩΜΑΤΟΣ) ΓΙΑ GOLF 6 122 ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
  9. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΑΝΑΒΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ...ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ
  10. Γεια σας..ειμαι κατοχος ενος golf 6 tsi.σημερα παρατηρησα οτι οταν εστριβα δεν αναβαν τα προβολακια (αριστρο-δεξι). Εσβησα το αυτοκινητο και το εβαλα μπρος ξανα και δουλευαν κανονικα..το μεσημερι παλι το ιδιο.. Δεν το εχω ουτε εξι μηνες.. Σας παρακαλω αν γνωριζεται κατι πειτε το..ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.