Jump to content

marios_cc

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About marios_cc

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

marios_cc's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. εχω τον κωδικο. δινω γειωση κανονικα ρευμα εκει που μου λεει το σχεδιαγραμμα και το 2ο ρευμα αυτο που κραταει μνημες απο που θα παει? μηοως ειναι το SAFE που λεει?
  2. ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΡΑΔΙΟ ΑΠΟ SCIROCCO 2 DIN ΚΑΙ ΘΕΛ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ BORA ΜΟΥ. ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ.RCD310 ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. . .
  3. σκεφτομαι να το διαμορφωσω ετσι ωστε να βαλω σιτα. θα κοψω τις οριζοντιες γραμμες και το vw σημα και θα βαλω σιτα παντου κολλοντας το 2 μεγαλα γραμματα VW αντι του σηματος. καμια ιδεα? κανενα μασκακι για πειραματισμους? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
  4. πιστευω οτι αξιζει να τα φτιαξεις μονος. . . το εχω κανει για το δικο μου με πολυ καλο αισθητικο αποτελεσμα και απλετο δυνατο με ευθειο cut-off τελειωμα φως. εχω ολα τα υλικα που χρειαζεσαι (d2s λαπες και τα αναλογα καλωδια) αλλα δεν σου κανουν οι προξεψτορες γιατι ειναι bi-xenon. αν παρολα αυτα σε ενδιαφερει στειλε μυνημα.
  5. Θελω να βαλω ενα universal kit για ασυρματο κλειδωμα αλλα δεν μπορω να βρω ποια καλωδια δινουν τον παλμο και τι ειδους παλμος ειναι αυτος.μιλαω για την κλειδαρια του καπω!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.