Jump to content

billy_bmw

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by billy_bmw

  1. Δεν ανοίγει ο αερόσακος απο τη συγκεκριμένη διαρροή ούτε είναι σταθερή διαρροή και να αλλάξεις τα κλιπ δεν κερδίζεις κάτι αφού είναι ευπαθή. Ο εγκέφαλος αναγνωρίζει το λάθος μετά όμως όλα δουλεύουν κανονικά εκτός απο το λαμπάκι που σπάει νεύρα. Δεν υπάρχει λειτουργικό πρόβλημα ούτε βλάβη σε τυχών ατύχημα να μην ανοίξουν οι αερόσακοι. Το μόνο είναι ότι ανάβει το λαμπάκι,και να έχει διορθωθεί το error(όπως και συμβαίνει) το λαμπάκι δεν σβήνει.
  2. Ποιος είπε ότι δεν έχω πάει????....Τι να πω.... Η απάντηση είναι απλή. Κάτω απο τα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού υπάρχουν κάποια καλωδιάκια.Αυτά όταν κουνήσεις το κάθισμα απότομα ή σε άσχετη στιγμή μπορεί να κάνουν μια διαροή ρεύματος έστω και σε milivolt τότε το αμάξι δίνει error code και σβήνει απλά μέσω εγκεφάλου. Μου το είπε ο μηχανικός και το τσεκάραμε και σίγουρα ένα τέτοιο μηχάνιμα θα βόλευε απο το να τρέχω συνέχεια για σβήσιμο. .....Αυτά.... OK βρήκα το manual απο τον παρακάτω site http://www.uiftech.com/productInfo.jsp?producttypeid=&ProID=21&intPage=1 Ευχαριστώ.
  3. Βασίλης απο Αθήνα με GOLF FSI 1.6 ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
  4. Έχει ακούσει κανείς για το παρακάτω μηχάνημα???? Βασικά με ενδιαφέρει για σβήσιμο Airbag fault. http://www.obd2-scanner.com/u281-canbus-obd2-code-scanner-vw-audi-seat-skoda-can-p-16.html
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.