Jump to content

karamteo

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About karamteo

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

karamteo's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Σαββατοκύριακο ανεβοκατέβηκα Αθήνα-Μεγαλόπολη. Πήγα με 150+ έως 200 στην ευθεία της Τρίπολης (τόσο πάει τελική) και κατανάλωση 11,7. Γύρισα με cruize control στα 127 Km/h και έγραψε κατανάλωση 7,9. Εν ολίγεις το εργαλείο δεν μπορείς να το ευχαριστηθείς σκεπτόμενος συνέχεια ότι πίνει αρκετά... Είδωμεν μετά την εγγύηση για αέριο..
  2. karamteo

    Start Stop

    Απ'ότι βλέπω έχεις DSG. Υπάρχουν αυτόματα με start-stop ????? Εσύ θα σταματήσεις στο φανάρι με επιλογή ''D'' και αυτό για να εκκινήσει προϋποθέτει ''P'' . Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος...
  3. Το ότι κλέβει ο υπολογιστής ταξιδίου, το συμπεραίνεις από τις δικές σου μετρήσεις. Είσαι σίγουρος όμως ότι τα λίτρα που γράφει κάθε φορά η αντλία του βενζινάδικου ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα ? Εάν υπάρχει απόκλιση 9% (ίσως να είναι πολύ) τότε έρχεσαι στις μετρήσεις του υπολογιστή.
  4. karamteo

    Crosstouran Dsg

    Καλή Χρονιά και καλορίζικο. Μπορεί να έκλεισα πεντάμηνο αλλά από χιλιόμετρα μόλις 3.000. Οσο για την κατανάλωση, το έχω ξαναγράψει, η αλήθεια είναι ότι παραδαγκώνει. Τώρα, που τον είδαν οι Γερμανοί τον οικονομικό κινητήρα, μόνο αυτοί ξέρουν !! Υ.Γ. Χρώμα ? Εξτρά ?
  5. karamteo

    Crosstouran Dsg

    Eυχαριστώ για τις ευχές σου. Από εξτρά : τιμόνι με χειριστήρια, εργοστασιακοί πίσω αισθητήρες και after sales συναγερμός. Σε όλα αυτά και 517 € για επέκταση εγγύησης. Υ.Γ. Και το δικό μου δεύτερο, cuore αυτόματο είναι
  6. karamteo

    Crosstouran Dsg

    Παρελήφθη την Παρασκευή με ταξιδάκι Σπάρτη - Αθήνα. εντυπώσεις : α) Δεν το είχα ξαναδεί από κοντά, είναι πιο όμορφο από ότι περίμενα β) Πολύ καλή ποιότητα κύλισης γ) Γρήγορο και στιβαρό στις στροφές δ) Μικρή καθυστέρηση κάθε φορά που ξεκινάς (δεν ξέρω αν φταίει το ηλεκτρονικό γκάζι) ε) Καίει το ρημάδι καίει. Στο ταξίδι με μέγιστη 130χλμ. έγραψε 9,5 lt/100km. αυτά προς το παρόν...
  7. Εχει εκτελωνιστεί, άρα από μέρα σε μέρα
  8. Ακριβώς το ίδιο παράγγειλα το Πάσχα.. Αντε να'ρθει να δούμε τι επιλογή κάναμε
  9. Και μόλις ήμουν έτοιμος να ακυρώσω τους μαμά αισθητήρες (παραγγελία cross touran) παρκαρίσματος και να μου τους βάλουν aftersales. Τελικά μου άλλαξες γνώμη με τα γραφόμενα σου και δεν θα το γλυτώσω το 480άρι για τους μαμίσιους. Ξέρει κανείς αν οι μαμίσιοι είναι μόνο ηχητικοί ή έχουν και ένδειξη ?
  10. karamteo

    Crosstouran Dsg

    Τελικά έπειτα από πολύ σκέψη και ενδοιασμούς, έπεσε σήμερα η παραγγελία. Αντε και καλή αναμονή μου !!!
  11. karamteo

    Crosstouran Dsg

    Πόσα χλμ έχεις ?Τα 10 λιτ/100 χλμ που αναφέρεις, πόλη ή εθνική ?
  12. karamteo

    Crosstouran Dsg

    Ευχαριστώ !! Δύο φορές μέσα σε 3 μέρες έβαλα username και pass αλλά email για ενεργοποίηση (hotmail) δεν ήρθε ποτέ. Τελικά δοκίμασα yahoo και όλα ΟΚ. Το φίλτρο για spam πάντως δεν έχει απορρίψει τίποτε. Τέλος πάντων στο θέμα μας. Καταρχάς να χαιρετήσω το forum. Πριν μια εβδομάδα ήμουν πολύ ζεστός να κλείσω το νέο Crosstοuran DSG. Την επόμενη μέρα διάβασα σ'αυτό το forum σχετικά με την αξιοπιστία του DSG και απογοητεύτηκα. Τελικώς ξέρει κανείς εάν έχει διορθωθεί κάτι στα μοντέλα του 2011 ή συνεχίζονται τα προβλήματα (κροταλίσματα - αλλαγή μονάδας κτλ) ? Υ.Γ. Δύο πολυμορφικά μου έχουν μείνει ως επιλογές από το ψάξιμο : VW Crosstouran και Citroen C4 Picasso THP (αυτόματο με 155 HP)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.