Jump to content

giannisgeorg

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About giannisgeorg

  • Birthday 03/02/1989

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

giannisgeorg's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Η διαφορά με αυτό που έχουμε εμείς ποια είναι??
  2. Πω ρε φίλε εσύ έχωσες πολύ πράγμα μέσα ε??Πόσα σου βγήκε συνολικα??και βασικά από που είσαι??

  3. Έλα πατριώτη!!Πότε το παράγγειλες??Και αν θες πες μας πως το παράγγειλες..(χρώμα και αν πρόσθεσες τπτ!)
  4. Πάντως είναι απίστευτα μεγάλο προσόν αυτό που μπορούμε και ενημερώνουμε ο ένας τον άλλον,με αποτέλεσμα να είμαστε πιο υποψιασμένοι!Βέβαια πάντα θα υπάρχει ο πρώτος(π.χ fotski) που θα την παθαίνει και δεν θα ξέρει τί συμβαίνει..Και το καλό είναι οτί μεταξύ μας λέμε όλες τις αλήθειες και δεν προσπαθούμε να καλύψουμε κάτι ή κάποιον.Απλά όλοι ελπίζουμε να μιλάμε για μεμονωμένες συμπτώσεις και να συνεχίσουμε να γράφουμε για τις θετικές εντυπώσεις μας και για όλα τα + του bluemotion!!
  5. Χαχαχα!!Πως το κατάφερες αυτό ρε θηρίο??Αφού μπόρεσες και σκέφτηκες τόσο περίπλοκα και βρήκες τι φταίει τι να πω!!
  6. Καλά ότι ακούγεται αστείο για μία τέτοια εταιρεία να κάνει τέτοια "μυρωδιά" είναι το λιγότερο αστείο!Να δούμε τι άλλο θα προκύψει στην πορεία..Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε?
  7. Ωχ!!Γιατί έτσι ρε παιδιά??Το ίδιο πρόβλημα με το fotski σου εμφάνισε??
  8. Πάντως η VW έχει ένα θέμα με τα ηλεκτρονικά της.Στο passat μας είχε εμφανίσει πρόβλημα και δεν έπαιρνε μπροστά πάντα και μέχρι να το βρουν είχαμε αγανακτήσει.Τώρα θα σου πω και εγώ από τη μεριά μου υπομονή και εύχομαι να τελειώσει σύντομα ο γολγοθάς σου. Να σας πω και εγώ ότι το αμαξάκι μου ήρθε και βρίσκεται στην αντιπροσωπεία εδώ και καμιά εβδομάδα και απο τρίτη λογικά θα το πάρουμε,καθώς περιμένουμε τις πινακίδες.Το μόνο "κακό" της υπόθεσης είναι ότι το αμάξι είναι στην Κω και εγώ λόγω σπουδών Κομοτηνή και θα το χαρώ από αρχές Ιούλη που θα κατέβω.Βέβαια ο fotski με το πρόβλημα του με ψιλοάγχωσε λιγάκι και ελπίζω στην πορεία να μη βγει προβληματική αυτή η σειρά και να ήταν απλά μια σύμπτωση!
  9. Εχθές το απόγευμα το παράγγειλα και εγώ.Το μόνο που πρόσθεσα είναι το ηχοσύστημα Rcd-310 και την υποδοχή για usb=425ευρώ.Και τώρα στην αναμονή μέχρι μέσα -τέλη Ιούνη που μου είπαν από την αντιπροσωπεία..
  10. Παίδες αν δεν έχετε πρόβλημα ρίχτε και ένα βλέφαρο από εδώ και δώστε τα φώτα σας!!Ευχαριστώ!! http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=45069
  11. Καλησπέρα παιδιά!!Είμαι νέος μέλος στην παρέα σας και αυτην την περίοδο κάνω μια αναζήτηση νέου αμαξιού..Έχω καταλήξει στο 1.2 tdi polo bluemotion..Από την άλλη βέβαια οι δικοί μου,μου προτείνουν το 1.2 tdi trendline ή comfortline(λόγω και της διαφοράς του οικονομικού,σαν χρηματοδότες!).Εγώ πιστεύω ότι με την πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμων τα πρώτα 2 χρόνια θα έχει καλυφθεί η αρχική διαφορά στο οικονομικό.Όποιος αγόρασε το bluemotion αν μπορεί ας μου πει τις απόψεις του και αν έμεινε ικανοποιημενος!!Μια άλλη ερώτηση αφορά το εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης.Γνωρίζουμε πόσο κάνει?Κάθε γνώμη-άποψη θα μου ήταν χρήσιμη,ευχαριστω!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.