Jump to content

zafevolution

Members
  • Posts

    304
  • Joined

  • Last visited

About zafevolution

  • Birthday 12/27/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Πελοποννήσου - Τρίπολης
  • Νομός
    Αρκαδίας

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R (2009)

Recent Profile Visitors

11,051 profile views

zafevolution's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

2

Reputation

  1. Καλημέρα, Είμαι πολύ κοντά στην αγορά μπαγκαζιέρας για την οροφή του Polo 6R 5D. Σκέφτομαι 500 L από την Thule και η ερώτηση αν θα υπάρχει πρόβλημα με την πίσω πόρτα και το άνοιγμα. Υπάρχει περίπτωση να βρίσκει η πόρτα στην μπαγκαζιέρα; Έχουμε κάποιο περιορισμό στο μήκος;; Αυτή που με ενδιαφέρει έχει 215 μήκος..
  2. Καλημέρα, Έχω το εξής πρόβλημα Το σ/κ που ο καιρός έπνιξε τη Τρίπολη πέρασα από μια σημείο που η στάθμη του νερού ήταν σχετικά υψηλή. Το θέμα είναι ότι είχα ανοιχτό το a/c και έφερε νερά στη καμπίνα από το φίλτρο σκόνης στα πόδια του συνοδηγού.. Αρκετά νέρα... Το πλαστικό πατάκι είχε πλυμμηρίσει... Μπορεί και 3 cm.. Και γενικά έχω παρατηρήσει ότι σε παρόμοιες καταστάσεις πέφτουν σταγόνες στα πόδια του συνοδηγού κυρίως... Είναι φυσιολογικό να μπαίνουν απο εκεί νερά σε τέτοιες καταστάσεις;;; Φταίει οτι είχα ανοιχτό το κλιματισμό;;
  3. Και όμως ναι. Μου έκανε τρομερή εντύπωση... Το αυτοκίνητο είναι Polo TSI 105 ps. Σαν οδηγός δεν είναι γκαζοφονιάς. Ας πούμε πως πάει λίγο πάνω από ότι λένε οι πινακίδες.. Το φοβερό είναι ότι το έκανα βόλτα και για λάστιχο 4.5 ετών και 75k χλμ μπορώ να πω πως συμπεριφέρεται αρκετά καλά. Τα πίσω δε είναι σα καινούρια. Μου δίνει την εντύπωση πως αν βάλει τα πίσω μπροστά θα κάνει άλλα τόσα χλμ. Χαχαχα! Εγώ του πρότεινα να τα αλλάξει πάντως γιατί τα χιλιόμετρα είναι αρκετά και οπτικά φαίνονται λίγο ξερά. Για την ιστορία το λάστιχο είναι Goodyear Excellence (215/45/16). Τι άποψη έχετε για αυτό;;
  4. Άλλη μια ερώτηση εγκυκλοπαιδικού χαρακτήρα. Η φθορά ενός φορεμένου ελαστικού μετριέται από το πέλμα μόνο ή παίζει ρόλο η παλαιότητα και τα χιλιόμετρα. Πχ το αυτοκίνητο ενός φίλου έχει ~75000 Km με τα ίδια λάστιχα. Τα συγκεκριμένα λάστιχα τα φοράει περίπου 4,5 χρόνια αλλά κοιτώντας τα μπορώ να πω πως έχουν ακόμα πέλμα.. Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;;
  5. Γι αυτό ρωτάω για να μάθω Μέχρι πόσο χρονικό διάστημα από την παραγωγή θεωρείται ένα λάστιχο ασφαλές;
  6. Βρίσκω τα pilot sport 3 σε καλή τιμή αλλά η παραγωγή είναι εβδομάδα 44 του 2014. Τι λέτε;;
  7. Υπάρχει κάποια νεότερη άποψη σχετικά με το συγκεκριμένο service;; @thanos katsas: Δεν μπορείς να λάβεις νέα προσωπικά μηνύματα.
  8. Δεν είναι video αλλά είπα να μην ανοίξω καινούριο θέμα: http://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/classifieds/cars/view/4099986/ Δείτε περιγραφή και μετά φωτογραφίες. Ακόμα κλαίω!
  9. Update: Προστέθηκαν οι κινητήρες 1.2 TSI (90 PS), 1.4 TSI (140 PS) και 1.6 TDI (90 PS). Προστέθηκε το χρώμα Μπλε Silk (2Β) της έκδοσης GT.
  10. Αν και λίγο αργά, να σας ενημερώσω πως στην δικιά μου περίπτωση ο ήχος σταμάτησε μόνος του. Δεν θυμάμαι να σας πω μετά από πόσα χιλιόμετρα αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως σταμάτησε. Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω εδώ πάλι.
  11. Δεν είχα προσέξει ότι διορθώθηκε το σφάλμα. Θα προσθέσω τα καινούρια στοιχεία αργότερα.
  12. Καλησπέρα, Η τιμή που αναφέρεις είναι αντιπροσωπίας;
  13. Υπάρχει πρόβλημα με τις δημοσκοπήσεις; Δεν μπορώ να τις δω. π.χ. http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=46162
  14. Admins που είναι η δημοσκόπηση οεο;; Γιατί δεν φαίνεται;;
  15. Thanks για την ενημέρωση. Θα το ψάξω και εγώ περισσότερο. Ο ήχος θυμίζει αυτό με τα σωληνάκια καυσίμου πίσω από το ντουλαπάκι απλά τώρα ακούγεται πιο πίσω..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.