Jump to content

Vagpir

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About Vagpir

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Vagpir's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ευχαριστώ για την πληροφορία, θα την αλλάξω μη μου βγάλει και τίποτα υγρά!
  2. Καλησπέρα, έχω το golf V Tsi 140 εδώ και επτά χρόνια. Από την αρχή χρησιμοποιούσα μόνο το ένα κλειδί το οποίο λειτουργεί μια χαρά. Προχθές από περιέργεια δοκίμασα το 2ο κλειδί, το είχα σε ένα συρτάρι φυλαγμένο χωρίς να το χρησιμοποιώ για αυτά τα 7 χρόνια. Διαπίστωσα, αν και σε άριστη κατάσταση, δεν λειτουργούσε. Λογικά ότι έπαθε το έπαθε από την αχρηστία. Το ερώτημα είναι: έχουν τα κλειδιά αυτά κάποια μπαταρία που μπορεί να θέλει αντικατάσταση ή μήπως φορτίζουν αυτόματα κατά τη χρήση τους και μου έχει εντελώς αποφορτιστεί;
  3. Ευχαριστώ για την πληροφορία!
  4. Καλησπέρα, έχω το Golf V Tsi με τις εργοστασιακές ζάντες αλουμινίου(16") Προχθές μου έφυγε το στρογγυλό καπάκι που βρίσκεται στο κέντρο της ζάντας (αυτό που έχει πάνω το σήμα). Μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ να το αντικαταστήσω; Η αντιπροσωπεία θέλει 10e ανα τεμάχιο και νομίζω ότι σιγά σιγά θα χάσω και τα υπόλοιπα!
  5. Και εγώ Μ. Τρίτη άλλαξα αναρτήσεις στο ίδιο μαγαζί. Έβαλα τις Koni τις πορτοκαλί που είναι λίγο πιο σκληρές από τις Sachs. Μου έκαναν και επιτόπου την ευθυγράμμιση άν και μου είπαν ότι θα ήταν προτιμότερο να έκανα 50-100 χιλιόμετρα πριν!
  6. Παιδια εγώ άλλαξα αναρτήσεις Μ Τρίτη σε Golf V tsi 140 sportline. Οι δικές μου ήταν των 55mm, μου είπαν οτι αυτό όμως μπορεί να διαφέρει ακόμη και σε αυτοκίνητο που είναι το ίδιο μοντέλο με το δικό μου!
  7. Καλημερα, έχω το golf V tsi sportline. Μου προτείνανε τα KONI τα πορτοκαλι (340 ευρω) σαν μια πολυ καλή ανάρτηση ανάλογη με τη sachs performance. Γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει?
  8. Stig, αυτή η προσφορά για τα Sachs αν ισχύει ακόμη μπορείς να μου στείλεις που μπορώ να τη βρώ;
  9. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Stig! Όντως άφησα τις αναρτήσεις πολύ παραπανω από όσο έπρεπε! προχθές σε μια απότομη στροφή, ενώ πήγαινα με λίγα χιλιόμετρα και με καινούρια ελαστικά, μου έφυγε το πίσω μέρος.
  10. Καλησπέρα, έχω ένα golf V tsi 140 και έχω ήδη συμπληρώσει 118.000 km. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι αναρτηση φορά από τη μάνα του το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και στο περίπου που κυμαίνονται οι τιμές;
  11. Έχω το αυτοκινητο μου 5 χρόνια (112.000 km) και δεν έχω αλλάξει ποτέ υαλοκαθαριστήρες, ούτε θορύβους κάνουν ότε κενα αφηνουν κατα το καθάρισμα. Το μόνο που κάνω είναι να τους περνάω ένα σπρέει ειδικό για πλαστικές επιφάνειες 1-2 φορές το χρόνο!
  12. Εμένα μου το έβγαλε στα 110.000 αλλά και πάλι νωρίς είναι για τέτοιου είδους ζημιά. Aπό ότι διαβάζω όμως αυτό είναι ο κανόνας στα tsi. Επειδή και εγώ τόσα έσκασα δεν υπήρχε περίπτωση να μην παρακολουθήσω από κοντα την επισκευή! Εν παση περιπτώσει και άλλες φορές το έχω κάνει σε άλλες ζημιές που είχα (Καψιώχας, Αγρίνιο). Στο κατω κάτω τόσα λεφτά τους δίνουμε γιατί να μην μας το επιτρέπουν. Όταν έκανα τα service εντος αντιπροσωπείας και δεν πολυασχολιόμουν μου έβαζαν μέχρι τα 75.000 km λάδια ότι νάναι (15w40). Γιατί λοιπόν να τους επιστευτώ και να μην είμαι παρών???
  13. Εγω την αντλία την άλαξα όχι λόγω διαροής αλλά διότι ήταν υπο δυάλυση!! Σε ένα ταξίδι που έκανα άρχισε να κάνει δύνατό θόρυβο ο οποίος γινόταν όλο και πιο έντονος. Ήταν λές και έβρισκε κάποια φτερωτή κάπου. Και άσχετος να ήταν κάποιος θα καταλάβαινε ότι υπήρχε πρόβλημα. Μετά την αλλαγή το αυτοκίνητο είναι όπώς πριν παρουσιαστεί το πρόβλημα. Πάντως είναι αδικαιολόγητο το πρόβλημα που εμφανίζεται στην αντλία νερού πριν τουλάχιστον ένα αυτοκίνητο να συμπληρώσει τα 150.000 km!!!
  14. Παιδια εγώ την άλλαξα την αντλία πρίν ένα μήνα (Καψιωχας στο Αγρίνιο) και έσκασα 440Ε! Μου είπαν μάλιστα ότι μου έκοψαν και 110 επειδή πήραν πίσω την παλιά (έτσι για να μην αισθάνομαι και κορόιδο). Στο Πειραια που ρώτησα (Karenta) μου είπαν γύρω στα 500! Έψαξα και έξω και τη βρήκα -με δυσκολία- στα 390Ε.Οπότε και έξω να την άλλαζα το κέρδος θα ήταν σχεδόν μηδαμινό.
  15. Τελικά το πρόβλημα που είχα οφείλοταν στην τρόμπα νερού. Είχα και διαρροή παραφλού αλλά ευτυχώς ήταν ελάχιστη και αυτή οφείλοταν σε κάτι άλλο, ένα φθαρμένο λαστιχάκι σε σχήμα Τ. Τα αντκατέστησα εχθές στην αντιπροσωπεία. Στην ερωτησή μου αν αυτή η ζημιά ήταν λογικη να συμβεί στα 110.000 km (νωρίς κατά τη γνώμη μου) μου είπαν ότι είναι και θέμα τύχης και ότι έχουν αλλάξει και σε λιγότερα χιλιόμετρα. 440 Ευρα όλα μαζι μου κόστισαν.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.