Jump to content

metal13

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About metal13

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

metal13's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παιδιά να κάνω μια ερώτηση: σκέφτομαι για μία οικονομική λύση για να αλλάξει ο ήχος αλλά να μη χάσω από επιδόσεις. Αν αλλάξω μόνο το τελικό θα κάνει δουλειά? αν βγάλω το μεσαίο καζανάκι θα χάσω από backpressure?
  2. Επειδή είναι πολλά τα χρήματα για full exhaust system θα μπορούσα να βάλω μόνο το τελικό της miltec? Θα υπάρξει διαφορά στον ήχο χωρίς να χάσω απο επιδόσεις? Ή αν όχι miltec κάτι άλλο πιο φτηνό...
  3. Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε να προτείνετε κάτι για τελικό στο polo. Με ενδιαφέρει κυρίως να αλλάξει ο ήχος, αλλά να μη χάσει από επιδόσεις. Θα υπάρχει κάποιο θέμα με την εγγύηση; Υπάρχει κάτι δοκιμασμένο; Ευχαριστώ.
  4. Μπορούμε εμείς να κάνουμε κάτι γι'αυτό ή απλά δεν ξαναβάζουμε βενζίνη απ'το συγκεκριμένο βενζινάδικο? Δηλαδή αν βάλω από αλλού βενζίνη και είναι καθαρή, μπορεί και να μη ξανανάψει το λαμπάκι? Όταν λες missfire, είναι πρόβλημα στον καταλύτη του αυτοκινήτου ή απλά έτυχε να ανάψει λόγω μη καθαρής βενζίνης? Απλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι δεν παραμένει αναμένο συνέχεια αλλά αναβοσβήνει για περίπου 30 sec αν κάνω μια γρήγορη εκκίνηση με S επιλογή.
  5. Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις. Πιστεύω πως δεν είναι κάτι το σοβαρό παντως επειδή θα ήταν συνέχεια αναμένο το λαμπάκι. Ίσως και να είναι μάπα η βενζίνη που έβαλα παρόλο που ήταν 100στάρα. Καλού κακού θα πάω και μία βόλτα στην αντιπροσωπία να το κοιτάξω και ελπίζω να βγάλω άκρη. Και μένα μου είπανε όχι στο S για αρχή αλλά δεν κρατήθικα να μη το δοκιμάσω έστω και για λίγο! ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
  6. Καλησπέρα, την περασμένη Παρασκευή παρέλαβα το polaki-gti και είμαι πολύ ικανοποιημένος γενικά. Είμαι νέος οδηγός όπως και νέος στο forum και δεν ξέρω πολλά μηχανικά. Για αρχή το στρώνω και δεν το δίνω πολύ. Μία φορά που έβαλα το κυβώτιο σε spor(S) επιλογή και έκανα μια γρήγορη εκκίνηση άρχισε να αναβοσβήνει ένα κίτρινο λαμπάκι στο αριστερό μέρος που το βιβλίο οδηγιών το μεταφράζει σαν 'ατελείς καύσεις οι οποίες προκαλούν βλάβη στον καταλύτη'. Αναβόσβηνε για περίπου 20-30 sec και μετά έσβησε εντελώς. Απλά δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό να ανάβει λόγω αυξημένης ταχύτητας ή υπάρχει κάποιο άλλο σοβαρότερο πρόβλημα. Είναι ολοκαίνουριο το polaki και δεν θα ήθελα να συμβεί κάτι χειρότερο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.