Jump to content

Kostas_Golf 5

Members
  • Posts

    78
  • Joined

  • Last visited

About Kostas_Golf 5

  • Birthday 07/25/1986

Contact Methods

  • MSN
    iceman_angels@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Kostas_Golf 5's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα.... Λοιπόν έχω πολλές πληροφορίες οτι σήμερα στα γνωστά πλέον λημέρια θα υπάρχει πολύ λαός....Και άκουσα χθές και κάτι σχέδια....(δεν ξέρω κατα πόσο αληθεύει)!! Προτείνω σήμερα ανεπίσημη συνάντηση στα Carrefour Μακεδονίας και απο κει θα σκάσουμε μύτη!! Ψήνεσται???? Περιμένω απαντήσεις......!!!!!!Θα ρίξουμε πάλι πολύ γέλιο!! Έχω να σου πώ και νέα Gorilaki..... Η συνάντηση ορίστηκε στις 23:30 στο parking του Τερζή!!Όσοι πιστοί προσέλθετε... Οι αργοπορημένοι ας φροντίσουν να φορέσουν καμιά τουρμπίνα να μας προλάβουν.... :lol: Συμμετοχές Kostas_Golf 5 Nionios Golfakias1983
  2. Λοιπόν παιδιά έχω μια πολύ καλή πρόταση για το 2008!! Μπορεί να γίνει και αυθημερόν και διήμερο!! Μιλάω για Βόρρα(Καϊμακτσαλαν)είναι περίπου 150 χιλιόμετρα απο Θεσσαλονίκη μέχρι πάνω στο χιονοδρομικό στα 2080 μέτρα! Έχω σπίτι εκεί πάω σχεδόν κάθε Σαβ/κο και ξέρω και τον δρόμο πολύ καλά και μαγαζιά πολλά και κόσμο πολύ με δωμάτια η Ξενοδοχεία(αν τελικα γίνει διήμερη). Δεν ξέρω σκεφτείτε το και οτι θέλετε pm η τηλ.με! 6948463063 Αυτά......αν κάποιος θέλει μπορώ να του στείλω και photo!! Y.Γ. Τσεκαρετε και εδώ http://www.kaimaktsalan.gr/ !!!!
  3. Επισης μετα την Κρηνη,εγω η κοπελα μου και ο milix συνεχισαμε για ποτακι στο club Boutique!!Περασαμε πολυ ωραια...και ριξαμε και τρελο γελιο με τον Milix!!! Eν το μεταξυ στο δρομο ενω πηγαιναμε μας κολουσε ενα Lanos με μια εξατμιση σαν καμιναδα !!!!! Και το αποκορυφωμα ηρθε οταν φταναμε στο Club και πηγαμε να παρκαρουμε!! Που μπορεί να παρκαρε ο Milix???Μπροστα στο μπου........λο που εχει απεναντι!! !!
  4. Χτες το βραδυ ήμουν στα ikea..Έκανε ψοφόκρυο και είχε σχετικά λίγο κόσμο! Ήμουν μονος από vw και παραξενεύτηκα...(που είστε??nionios??) Σκάει τηλέφωνο από ένα φιλαράκι και μου λέει να τσακιστό στο cedefο γιατί ετοιμάζονται 2 rx8 για κόντρα! Έφυγα με την μια.....Φτάνω και τι να δω...καμια 45aria αυτοκίνητα..κόσμος πολύ και οι μπάτσοι(από το κρύο) μέσα στις φωλιές τους! Τελικά μετά από λίγο σκάνε μύτη 2 rx8 ανοίγουν καπό και κανονίστηκε η κόντρα...το ένα ήταν το Rx8 του B....drag team και το άλλο ενός από Panorama!!Παδιά κατεβήκαμε αυτοκινητοπομπή και την πέσαμε στα everest που έχει δεξιά όπως έρχεσαι από αεροδρόμιο!!Εκεί μπροστά μπήκε η κόντρα ξεκινήσανε από το φανάρι.....από πίσω εντωμεταξύ είχε αρκετή κίνηση! Περιττό να σας πω τι έγινε!!!!Έφυγε τελικά το B.....drag team και από όσο έμαθα ήταν 420-460 άλογα..ενώ το άλλο 380-420 περίπου! Χάσατε τι αλλο να σας πω?? Θα σε παρακαλουσα να χρησιμοποιεις μικρους ελληνικους χαρακτηρες συμφωνα με τους ορους χρησης του forum.
  5. Πωπω φανταζεσαι να ήμουν εγώ μπροστά...όλους θα μας σταματούσαν!!
  6. Ε εντάξει είπαμε τον τράβηξα....δεν τον ξήλωσα κι'ολας!! Πάντως ειλικρινά ρε παιδιά ένα άτομο λυπάμαι πιο πολύ..το παιδί με το κίτρινο LEON...χθές πάλι του ξήλωσαν πινακίδες..και απο όσο είδα οργιόταν το παλικάρι!!!Κρίμα για το παλικάρι(ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ) αλλα και έσχος στα στρουμφάκια...... Έχω μια ιδέα πάντως.....σκέφτομαι στο μέλλον να βρώ ένα χώρο να τον νοικιάσουμε και να τον διαμορφώσουμε ειδικά ώστε όλος αυτός ο λαός να έρχεται εκεί..και να βαράει ηχοστήματα να καίει λάστιχο χωρίς να του λέει κανεις τπτ!!Δεν ξέρω κατα πόσο όμως μπορείς να βγάλεις την άδεια!!!Αν καποιος ξέρει και γουστάρει είμαι μέσα να το κάνουμε!
  7. Οχι ρε δεν του τις φάγανε....απλά έχει καταντήσει αηδία το όλο θέμα με τους σκατόμπατσους!!! Ακούστε φάση:'Εχουμε πάρει τον δρόμο για ικεα όσπου φτάνουμε και μπαίνουμε κάτω απο την γέφυρα και πάμε για το κυκλάκι μπροστά ο νιόνιος πίσω εγώ και ακολουθούν ο Γιάννης το EOS και το Πολάκι!Φτάνουμε στον κύκλο μπροστά στα Goody's και τι αντικρίσαμε?? Καμιά 3 μπατσικά 2 ασφαλίτικα και 2 ζητάδες....Μάγκιες δεν έχω φάει πιο μεγάλη πίκρα.....Πρόλαβα να κατεβάσω τα τζάμια να βάλω τρίτη για να μην ακουστώ αλλά δεν πρόλαβα να βάλω ζώνη....γιατι την τράβηξα τόσο απότομα που έπιασε ο προεταντήρας και δεν ερχότανε...περιτό να σας πώ ποθ εφτασε το σκατο!!! Φευγουμε παρκάρουμε τοσο κάτω που βλέπαμε λεωφορεία απο εκει..και μόλις κατεβαίνουμε κλειδώνουμε κτλ.σκάνε μύτη ένα ασφαλίτικο και ενας ζητάς και σταματάνε δίπλα στου Νιονιου...... χέσιμο ξανά!!!!!! Την επόμενη φορά πάντως(πιστευω να εχουν βγει οι πινακιδες) ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΜΥΤΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ 510 ΑΛΟΓΑΤΑ ΜΑΜΑ......ΞΕΡΕΙ Ο ΝΙΟΝΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ Κ......Ν ΤΑ Α...ΔΙΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ!!!!!! Υ.Γ. ΛΑΤΟΥΣΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΘΕΜΑ??? @Edited: Λίγο την γώσσα παρακαλώ πιο προσεκτικά..@
  8. Αυτό έλλειπε ρε να μην φύγεις αυτοκίνητο 100 PS κάτω απο σένα...!!!Είπαμε!!
  9. Έτσι.... Και δεν θα φρενάρεις 40 μέτρα πρίν όπως χθες!! Ε μήν ξεχνάς το βασικό φοράω και 17άρια....και επειδή είμαι και μεγάλος π@π@ρ@ς ξέχασα να βγάλω και το ESP!! Έλεος?? Οτι κοροϊδεύω έκανα χαχαχαχ Τι έγινε ρε Γιάννη?????????
  10. Οι κόντρες παίχτηκαν χθές το βράδυ για τα καλά! Milix(Golf IV) vs Giannis(Golf IV) (paei to solinaki) simiosate 2 Milix(Odigos Xronis) vs Giannis(Golf IV) simiosate pali 2 Giannis(Golf V 1.4 adeio kai me 16aria ) vs Kostas(Golf V 1.4) simiosate 1 (tha se paro tin epomeni fora!!) Aris(Golf V GTI) vs Honda Civic(Asxeto,ntemek mama) simiosate 2 Paidagogos (Golf V GTI) vs Honda Civic(Asxeto,sbismena fota ) simiosate 2 Ayta thimamai.....i kopria o KALTSAS efige giati tha ton kairnousa to tsagaki tou alla..kriose ntemek!!!
  11. Καλησπέρα...Τι κάνουμε??? Έχω καιρό να έρθω σε συναντήσεις και γενικά να πάρω μέρος σε event στο club και λέω μιας και κατάφερα να ξαναενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου, και βλέπω πώς θα έρθουν και παλιοί....Kaltsas FTW..... θα έρθω και εγώ εκεί, φτάνει να το έχω πάρει και απο τον μηχανικό μου.....(Ετοιμάζω Project) Μάλλον θα έχω μαζί μου και εγώ ένα πλάσμα(γυναίκα)!!!Cya!!
  12. Καλημέρα...Αν όλα πάνε σύμφωνα προγράμματος θα είμαι και εγώ εκεί! Μετά απο καιρό αποχής... Πιστεύω θα τα πούμε και απο κοντά!!!CU!!
  13. Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Στα GOLF 5 μπορούμε να πλύνουμε τον κινητήρα μόνοι μας με την πίεση? Πάντα βέβαια ρωτάω απο την στιγμή που υπάρχουν τα μαμά καπάκια και πλαστικά στον κινητήρα!Χρειάζεται να καλύψουμε κάτι?Περιμένω απαντήσεις!
  14. Καλησπέρα παιδιά!Και εμένα το κάνει το παράθυρο συνοδηγού συνέχεια!Βασικά επειδή είναι πολύ εκνευριστικό το θέμα το έψαξα και μου είπαν: 1)Βγαίνει ελλατωματικό στο V 2)Λόγω πίεσης αέρα στα πολλά χιλιόμετρα υπάρχει αντίσταση στο ανέβασμα οπότε νομίζοντας οτι υπάρχει εμπόδιο αντιστρέφει την κίνηση(λόγοι αφάλειας)και κατεβαίνει 3)Στο καινούριο τεύχος του CAR(Εξώφυλλο NEW S3)υπάρχει κεφάλαιο όπου αναφέρεται στα ηλεκτρομαγνητικά κύμματα που δέχονται τα αυτοκίνητά μας σε μία διαδρομή και πώς αυτά επιρεάζουν τα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου...δείχνουν επίσης και την πρόοδο που έχει κάνει η BMW επι του θέματος......Καλά έχουν ξεφύγει οι τρελοί!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.