Jump to content

dimitrisgia

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About dimitrisgia

  • Birthday 07/27/1987

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Don't have a car

dimitrisgia's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. βασικά γιατί θέλει να το δώσει κάποιος το αυτοκίνητο του δεν θα πει ποτέ και ειδικά σε αυτον που θα το πουλήσει,τον πραγματικό λόγο...το θέμα είναι ότι μου αρέσει σαν αυτοκίνητο διότι είναι μικρό και γρήγορο.. το golf προς το παρών δεν μου αρέσει ενώ το sirocco κάπως που μου αρέσει,όμως με χαλάει η ηλιοροφή που έχει γιατί δεν ανοιγη τέλειος πρς τα πίσω όπως του polo η του golf και ανοιγη μόνο 3 χιλιοστά..οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο που να με ενθουσιάζει ιδιαίτερα..εκτός αν αλλάξω εταιρία αλλά και πάλι θέλω κιβώτιο διπλού συμπλέκτη...οπότε ίσως υποστώ τις συνέπειες όπως οι άλλοι κάτοχοι του polo gti και ίσως βρεθεί και το φάρμακο για να μην καίει λαδάκι στο άμεσο μέλλον ..
  2. οπότε τι λέτε να κάνω? απλά το αυτοκίνητο μου αρέσει υπερβολικά και είναι ευκαιρία σαν τιμή και με τα έξτρα που έχει... απλά σκέφτομαι να μην με κουράσει και μου φάει πολλά χρήματα σε λάδια και επισκευές το αυτοκίνητο..
  3. γεια σας παρέα! θέλω να με βοηθήσετε σε μια αγορά που θέλω να κάνω για ένα πόλο gti ! μίλησα με τον tsolia στο chat και και μου έδωσε τα φώτα του και κάποιες απαντήσεις που είχα σε κάποιες απορίες αλλά οποίος μπορεί ας μου δώσει βοήθεια... είναι μοντέλο 3 / 11 με 30000.χλμ στο κοντέρ αλλά με αλλαγμένο κινητήρα λόγω το ότι έκαιγε λάδι όπως στους περισσότερους κατόχους πόλο gti ,και τώρα ο καινούργιος κινητήρας έχει 3000.χλμ..ο άνθρωπος μου είπε ότι με τον καινούργιο δεν καίει λάδι όπως έκαιγε και είναι κομπλέ. δεν ξέρω αν μπορω να τον πιστέψω διότι δεν το εχώ στα χέρια μου να το κοιτάξω για κάποιο χρονικό διάστημα αν καίει η όχι οπότε δεν ξέρω τι να κάνω σε αυτό το θέμα.. τα 2 πιο σημαντικά θέματα για μένα που με απασχολούν είναι : 1 κινητήρας,λάδι και λοιπά 2 dsg θόρυβος και προβλήματα και 3 οτι μου αναφαίρετε εσείς! θα μου πείτε να κοιτάξω όλα τα topic και θέματα που έχουν ανοιχτεί στο forum αλλά είναι παρά πολλά και με πολλές σελίδες και δεν θα τελειώσω ούτε σε ένα μήνα αν τα διαβάζω κάθε μέρα και μέχρι την τετάρτη πρέπει να δώσω απάντηση για το όχημα.. οπότε σας παρακαλώ πολύ βοηθήστε με,όπως λένε κ οι ζητιάνοι... ;-)
  4. ναι οντως δεν δειχνει κατι!!!ειναι ερρορ το λινκ....
  5. dimitrisgia

    Vw Eos 2011

    τι εγινε ρε παιδια κανενασ δεν δινει σημασια στο εος?? τι γινεται??
  6. dimitrisgia

    Vw Eos 2011

    κανενα αλλο νεο ρε παιδια για το νεο εος???ποτε ερχεται ακριβως,τιμη,εξτρα η γενικα κατι αλλο?παντως εμενα μου αρεσει καπως και οσο το βλεπω κολλαω πιο πολυ..κοιταω και το γκολφ το καμπριο και βασικα ειμαι σε....απογνωση στο που να κινηθω...εσεις τι λετε???
  7. ειμαι συμβουλος σε ομιλο ασφαλιστηκης απο τους καλυτερους παγκοσμιος και συμφωνω απολυτα σε οτι ειπατε!!!ειλικρινα μπραβο σας!
  8. δλδ παιδια εγω που θα το παραγγειλω σε λιγο καιρο (2 βδομαδες το πολυ) και σκεφτομαι να βαλω συναγερμο στο αμαξι καλα ειναι να τους πω να μου τον βαλουν απο γερμανια??δλδ να τον βαλω απο το χαρτι που ειναι και τα αλλα εξτρα π.χ ηλιοροφη,δερμα,χενον,κ.α??γιατι σκεφτομουν να βαλω κατι απο εμποριο οπως viper που εχει και ευαισθησια γιατι οπως γνωριζω του εργοστασιου δεν εχουν,αλλα βεβαια ειναι λιγο πιο τσουχτερος σε τιμη απ'οτι της VW και τον εχω αποριψει τον viper και σκεφτομαι να μου βαλουν απο την VW.αρα τι κανω??τους λεω να βαλουν και συναγερμο μεσα στα εξτρα??
  9. ωραια λοιπον φιλε μου..σε ευχαριστω πολυ τοτε!ελπιζω να μην μου κανουν καμια γκαφα κ μου πουν χαζομαρες μετα..γιατι απο αντιπρωσοπια θα γινει μαντρα ανταλακτικων. ;-) κ εγω full extra θα το παρω αλλα 3θυρο.παντρεμενος δεν ειμαι αλλα ουτε πιτσιρικας κ βεβαια οποιος θελει να μπει μπορει κ πισω το επομενο αυτοκινητο θα ειναι 5θυρο... αντε καλα να ειμαστε...!!!
  10. εχω μιλησει με 3 αντιπροσωπειες ρε παιδια και μου εχουν πει ολοι οι πωλητες και απο τις 3 αντιπροσωπειες οτι δεν μπαινουν και στις δυο μεριες χειριστηρια αλλα μονο αριστερα...εγω εχω δει καποιες φωτο και στις δυο μεριες να εχει αλλα απο χωρες εξωτερικου και λενε στην ελλαδα δεν ερχεται ετσι αλλα μονο στιν αριστερη πλευρα μπαινουν χειριστηρια..και μου λενε οι πωλητες οτι εχουν μιλησει και με τα κεντρικα... φιλε μου με το ονομα "polo gti dsg" που ειπες οτι στο δικο σου εχεις και στις δυο μεριες χειριστηρια,μπορεις να βγαλεις φωτο το τιμονι σου??η και οποιο αλλο μελος εδω (sakattack κ.α) με πολο gti dsg εχει χειριστηρια στο τιμονι και στις δυο πλευρες ας βγαλει μια,δυο φωτο να τις παρω να τις δειξω και να ειμαι και σιγουρος οτι μπορει να ερθει ελλαδα ετσι και να εχω και αποδειξεις δλδ οτι ειναι σιγουρα απο ελλαδα το αμαξι...ειλικρινα εχω απελπιστει ρε παιδια... :-(
  11. ναι είναι golf η φώτο... άρα το πολο το gti έχει χειριστήρια στο τιμόνι δεξιά, αριστερά η μονό αριστερά όπως μου λένε στην αντιπροσωπεία???και αν ναι εκτός απο το πακέτο που έχει χειριστήρια στο τιμόνι πρέπει να συμπληρώσω και κάτι άλλο στην παραγγελιά για να ειναι δεξια,αριστερα??
  12. όπως είχα πει και εγώ παιδιά ήμουν ανάμεσα στο rocco και polo gti...η επιλογή έγινε και είναι polo gti!!! όχι λόγω χρηματικού ποσού αλλά λόγω δυο αρνητικών που είχα για το rocco.βεβαία θα το παραγγείλω λίγο πριν την 22βδομάδα (21η20η19βδομάδα δλδ σε 2,5 με βδομαδες) διότι πάντα η VW κάνει κάποιες αλλαγές στα μοντέλα της απ'οτι γνωρίζω.έτσι μου είπε και ο πωλητής.και η αντιπροσωπείες ενημερώνονται ένα μηνά πριν περίπου στο τι αλλαγές θα κάνουν σε ένα μοντέλο και τι extra θα μπουν επιπλέον.βεβαία εμένα μου έβγαλε μια προσφορά να γνωρίζω πάνω κάτω.κάτι που θέλω να ρωτήσω προς όλους είναι για τα χειριστήρια στο τιμόνι, γνωρίζω ότι είναι extra και τα έβαλα βεβαία γιατί εκτός ότι είναι χρηστικά είναι και όμορφα και αν θυμάμαι είναι κάπου στα 250Ε,στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι είναι μονό στην μια μεριά του τιμονιού και συγκεκριμένα μου είπαν αριστερά αν θυμάμαι,εγώ βεβαία έχω δει φωτογραφία από πολο gti στο ιντερνετ και έχει και αριστερά και δεξιά και έτσι τα θέλω και μου αρέσουν βεβαία..παρακαλώ όποιος από τους κατόχους polo gti dsg έχει χειριστήρια στο τιμόνι ας μου πει πως είναι η οποίος άλλος γνωρίζει γενικά ας βάλει και καμιά φωτογραφία να τους την πάω να την δουν για να μάθουν κάτι και αυτοί και να γνωρίζω και εγώ. συγνωμη δεν ειπα και κατι συμαντικο....χρονια πολλα για τις μερες που εχουμε,,να εχουμε μια ομορφη ανασταση με την οικογενεια μας η οποιον αλλον θελουμε και το πασχα της κυριακης βεβαια να το γλεντησουμε οσο μπορουμε με φαγητο,αλκοολ μουσικη κ.α... παλι να ειμαστε καλα και χρονια πολλα!!!
  13. γεια στην παρεα!!!ειμαι καινουργιος στο φορουμ κ θα ηθελα να με βοηθησετε στο να κανω επιλογη ρε παιδια... θελω τωρα απο βδομαδα να παω να κλεισω αυτοκινητο αλλα ειμαι σε δυο επιλογες.... λοιπον εχω στο μυαλο μου το polo gti και το scirocco 160 dsg...οποιο επιλεξω θα παει για φουλ εξτρα οτι παιρνουν δηλαδη..απλα στο rocco με χαλαει που δεν ανοιγει η ηλιοροφη ενω στο πολο ανοιγει και ενα αλλο οτι το rocco εχει ειδη δυο χρονια παει για τρια ενω το πολακι ειναι φρεσκο.τι λετε ρε παιδια??? για βοηθηστε με....
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.