Jump to content

sximaras

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About sximaras

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sximaras's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα, Έχω ένα GOLF V 1.4 TSI του 2006, και επειδή πλέον δεν το καλύπτει η εγγύηση, τα τελευταία 3 χρόνια δεν πηγαίνω για Service σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία (ή αλλίως Φαρμακεία...!!!). Έχετε υπόψη σας κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο στον Πειραιά που να συνδιάζει ποιότητα εργασίας και λογικές τιμές? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  2. καλησπέρα φίλε μου εγώ θα έλεγα να πάρεις ένα τηλ να ρωτήσεις ότι θες στο 210-8317811 θωμασ μπουτρησ

  3. Έχω ένα Golf του οποίου έχει λήξει η εγγύηση της αντιπροσωπείας, έτσι δεν ενδιαφέρομαι να το ξαναπάω για service σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο, αλλά σε εξειδικευμένο. Μήπως έχει κάποιος από εσάς να μου προτείνει κάποιο καλό και με λογικές τιμές? Θα προτιμούσα να βίσκεται κοντά στον Πειραιά ή στους Αμπελόκηπους - Γκύζι Ευχαριστώ!!!
  4. Φίλε μου, δεν στο συνιστώ, γιατί από παθών έγινα μαθών!!! Όταν το 2006 θέλησα να πουλήσω το Golf 4 που είχα για να πάρω το Golf 5, θέλησα να το φρεσκάρω εξωτερικά από μικρές γρατζουνιές και μικροσκοπικά βαθουλώματα, ώστε και να το πουλήσω σε καλύτερη τιμή. Έτσι, μέσο γνωστού επισκέφτηκα την Automagic στο Ν. Ψυχικό (κοντά στην Μεσογείων και Κατεχάκη), η οποία δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα. Το συνολικό κόστος έφτασε στα 300 ευρώ!!!! (το 2006) και περιλάμβανε βάψιμο 5 συνολΙκά γρατζουνιών (φτερά και πόρτες) και βάψιμο καπό λόγω θαμπόυ χρώματος σε ένα σημείο. Το αμάξι το κράτησαν μέσα 1,5 ημέρα και όταν το πήρα διαπίστωσα ότι το βάψιμο του καπό ήταν χάλια. Αυτό αποδείχτηκε και όταν πήγα να το πουλήσω που όλοι οι ψαγμένοι υποψήφειοι αγοραστές πίστευαν ότι το έβαψα επειδή το είχα τρακάρει (πράγμα που δεν ίσχυε). Συνεπώς, η δουλειά της Automagic ήταν απαράδεκτη, το κόστος ασύμφωρο και τελικά δεν κέρδησα κάτι από την μεταπώληση. Βέβαια, το 2006 ήταν τα πρώτο ή το δεύτερο έτος λειτουργίας της συγκεκριμένης εταιρίας, που σημαίνει ότι μπορεί να μην είχε αποκτήσει την κατάλληλη τεχνογνωσία. Ελπίζψ πως τώρα να είναι καλύτερη. Ωστόσο, θα ήθελα να σε συμβουλέψω να μην μπεις καθόλου σε αυτό το τρυπάκι, δεν αξείζει τον κόπο, γιατί τελικά αποδεικνύεται ότι μόνο τα λεφτά σου χαλάς (σε περίπτωση που θέλεις να πουλήσεις το αυτοκίνητό σου). Και επειδή όπως σου προανέφερα, από παθών έγινα μαθών, όταν το 2010 πούλησα τα GOLF 5 για να πάρω το TIGUAN, η τιμή πώλησης ήταν πολύ καλή παρόλο που είχε και αυτό τις γρατζουνίτσες και τα βαθουλοματάκια του. Τουλάχιχτον δεν έχασα χρόνο και χρήμα πηγαιόντάς το και αυτό στην Automagic ή οπουδήπουτε αλλού.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.