Jump to content

antouan_tsi

Members
  • Posts

    129
  • Joined

  • Last visited

About antouan_tsi

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

antouan_tsi's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παιδιά καλημέρα, Θα ήθελα την γνώμη σας πάνω στην εταιρία AUTOMAGIC. Επειδή σκέφτομαι τελικά να πάω εκεί για περιποίηση του αυτοκινήτου μου, διότι η maguiars έρχεται κάπως ακριβά. Εχει κανείς εμπειρία να μου πει για την automagic και κυρίως Θεσ/νικη αν γίνεται(κων/κα μεριά), έχει έδρα την Καλαμάτα αν δεν κάνω λάθος και άνοιξε υποκατάστημα Θεσ/νικη..απλά επειδή θα πάω να φτιάξω και κάτι γρατζουνίες μαζί.. Αν έχει κάποιος εμπειρία από αυτή την εταιρία ας απαντήσει..ευχαριστώ.
  2. Καλημέρα σας, Εδώ και λίγο καιρό έχει βαφτεί όλο μου το αυτοκίνητο με πιτσιλιές άσπρου χρώματος,παρπριζ,όλα τα παράθυρα(ασπρου χρώματος και το αμάξι), κάποιος έξυπνος έβαφε και ο αέρας που φύσαγε έπερνε την βαφή από το πιστόλι του και κόλλησε στο αυτοκίνητο μου. Εχει αναγνωρίση το μέγα λάθος του, το αποζημιώνει, απλά ψάχνω καποιον πολύ καλό μάστορα-μαγαζί που να βγάλει όλες αυτές τις πιτσιλιες από το αυτοκίνητο μου, να το γυαλίσει-κερώσει και ότι άλλο χρειάζεται για την επαναφορα. Εμαθα από διαφορα τέτοια μαγαζια ότι βγαίνει οκ,αλλα δεν ξέρω σε ποιον να πάω για να κάνει καλη δουλειά διότι ειναι και καινούγιο το αμαξι. Αν έχει γνώση κάποιος για τέτοιο μαγαζι στην Θεσσαλονίκη παρακαλώ ας μου το προτείνει... Ευχαριστώ
  3. Καλημέρα παιδια, ηθελα να ρωτησω αν ξέρει κάποιος για το αν μπορω να βάλω τα παρακατω φαναρια στο tsi μου? θα χρειαστω τιποτα παραπανω απο όσα λεει το site? σκεφτομαι για τα παρακάτω: http://cgi.ebay.de/Xenon-Scheinwerfer-VW-Golf-6-VI-GTI-komplett-Neu_W0QQitemZ280460446535QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh%C3%B6r?hash=item414cbecb47 τελος θα χρειαστω και ρυθμιση απο vagcom? ευχαριστω
  4. Γνώμη μου είναι πως η επεκταση εγγύησης ειναι σκέτη απατεωνιά! Ποτε δεν εχω κάνει και ούτε πρόκειτε να κάνω ποτε. Είναι για να τ'αρπάζουν για αλλη μια φόρα...Και ότι πρόβλημα είχα, απλά δεν πηγαίνω σε αντιπροσωπίες..ούτε στο 5αρι gt που είχα με 195000 χιλιομετρα και με σχετικα μηδενικα προβληματα, ούτε τώρα με το 6αρι.
  5. Παιδια καλη χρονια και χρονια πολλα με υγεια! για golf 6 tsi 122hp, ηθελα να ρωτήσω μόνο αν ειναι οντως προβλημα, κατα την αλλαγη από 1η σε 2αρα και μόνο, όταν ειναι κρυο το αυτοκινητο κυρίως εναν παραξενο, λεπτο, σαν σφύριγμα ήχο, (γουιπ) καπως έτσι, καποιοι μου έχουν πει ότι το κανουν πολλα στα group της vw, και δεν είναι προβλημα και ότι καποιος το έχει καμια 5ετια αυτον το ήχο (ειναι λεει από συμπλεκτη, δισκο - πλατο ) κατι τέτοιο. Και σε εναν φιλο μου όμως με focus επισης το κανει, και ο μηχανικος του είπε πως αν θες αλλαξε τα αλλα και πάλι θα στο κανει με τα απο καποια χιλιομετρα, είναι όντως έτσι? Δεν ξερω αν καταλαβατε τι εννοω και σορυ αν δεν το ειπα καλα.. Εγω θα το αναφερω μια στην αντιπροσωπια τωρα που θα παω για αλλαγη λαδιων 15000, και να δούμε... απλα αν μπορείτε να μου πειτε αν ακουγετε και κατι τετοιο σε εσας. ευχαριστω.
  6. καλημέρα φιλε, Και σε μένα ήταν έτσι...λοιπον, Καθάρισέ το καλά από μέσα όμως, όχι με azax! τώρα αν παλι μερικες φορες θαμπώνει, πατας το κουμπι που είναι για γρηγορο ξεθαμπωμα...αυτα..
  7. εεε οχι και καθε τόσο δισκο πλατω...Στα 210000χλμ 1 φορα αλλαχτηκε του αδερφου μου tsi v 140hp, εγω που εχω το 6αρι..θα δειξει...
  8. Συμφωνώ με τον gtse, μεχρι την μέση είναι στα 30 με 35 λιτρα μετα πεφτει κατακορυφα η σταθμη... εγω παντως που έχω το 122αρι, μέσο όρο κανω περιπου 650 χιλιομετρα σε καθε γεμισμα χωρις να αναψει το λαμπακι τις περισσοτερες φορες...σε ταξιδι αν δεν το πατησω (μεχρι 130χλμ) εχω κανει και 900χλμ.
  9. θα το παω και εγω να δούμε τι θα μου πουν, αν και πιστευω κατι στιγμιαίο πρεπει να ήταν, αφού μετα εσβησαν όλα τα σφαλματα και το λαμπακι, ξεκόλλησε και το φλας, αλλα ας το βαλουν όμως στο διαγνωσικο καλό είναι... Τωρα για αλλαγη εγκεφαλου δεν ξερω κατα πόσο είναι εφικτο, αν μου πουν εσβησε, είσαι οκ τωρα? ειναι και οι αντιπροσωπιες...
  10. Σωστο και αυτο, τι να κανεις και αυτα αναλωσιμα είναι...εμεις να ειμαστε καλα και να απολαμβανουμε ΤΟ αυτοκινητο...
  11. Και κάτι άλλο στα 9000 είμαι περιπου, κατα τ' άλλα οκ αλλα ήταν πολυ κουφό, πρωτη φορα είδα τετοιο πράγμα! Μου φαινεται όσο το χαιδευεις τόσα βγάζει...θελει και λίγο σκισιμο..σωστα?
  12. Ναι μονο μια φορα το εκανε...ακριβως το εμφανισε στο MFD, και λογικα το ρελεδακι σε όλα τα φλας εκτος απο του καθρεφτη..
  13. Παιδιά σας έχει τύχει αυτό: με το που βάζω μπρος...αναβει το λαμπακι με την ενδειξη στο καντραν " λαπτήρας κιτρινος" και στην οθονη μου... 22 σφαλματα!! όλα αφορουσαν τα φωτα!!! όλα τα φώτα αναβαν...κολλουσε μόνο το φλας! μετα που το εσβησα και το ξαναναψα όλα οκ! Καμια ιδεα τι μπορει να έγινε? στην αλλαγη λαδιων θα τους το πω...! Ακόμα δεν το έχει ξανακάνει...Τι να πω...να παιρνα AURIS???
  14. Στρώσιμο μέχρι τα 1500χλμ, μετα ανοιγε το σταδιακά μέχρις 3500χλμ και μετα δωστου... Απο λάδια στο www.trade-wind.gr Castrol edge 5-30 ή Mobil esp formula 5-30 Βενζίνη για σένα 100αρα, όλες ΕΚΟ είναι να έχεις αυτό στο νου σου...Με λίγες προσμίξεις που κάνουν οι διάφορες εταιρίες..
  15. OK, ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρον που δειξατε και τις απαντήσεις σας..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.