Jump to content

kouliss

Co-Admin
 • Posts

  7,039
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kouliss

 1. Καλημέρα σας και Χρόνια Πολλά. Παρελήφθησαν τα είδη και ξεκινά η αποστολή των παραγγελιών. Θα σας ενημερώνω με Προσωπικό Μήνυμα για το δέμα σας.
 2. Σε επικοινωνία που είχα για τις παραγγελίες θα ήθελα να ενημερώσω ότι αναμένεται να παραλάβω τα είδη την Μ. Τετάρτη και να ξεκινήσω την αποστολή τους. Στάλθηκε από το MAR-LX1B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 3. Οι παραγγελίες για τα υφασμάτινα είδη και τις ηλιοπροστασίες έχουν ολοκληρωθεί. Υπάρχει διαθεσιμότητα μόνο για αυτοκόλλητα, μέχρι την Πέμπτη 15/4. Ευχαριστώ, Κοσμάς.
 4. Λόγω του αυξημένου αριθμού ενδιαφερομένων για παραγγελία ζητώ την κατανόηση σας για τυχόν καθυστέρηση μου να σας απαντήσω. Ευχαριστώ, Κοσμάς.
 5. Με τα ως στιγμής στοιχεία φαίνεται ότι θα γίνει κανονικά και η παραγγελία για μπλούζες. Στείλτε μου Προσωπικό Μήνυμα όσοι επιθυμείτε κάτι απο τα αξεσουάρ έως την Παρασκευή το μεσημέρι.
 6. Αγαπητά μέλη, από σήμερα έως την Παρασκευή 9 Απριλίου στις 12:00, θα γίνονται δεκτές οι παραγγελίες σας στο πλαίσιο της διαδικασίας ομαδικής αγοράς για αξεσουάρ με το λογότυπο της λέσχης, π.χ. μπλούζες, ζακέτες, αυτοκόλλητα κλπ. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου άμεσα στέλνοντας Προσωπικό Μήνυμα με: - τα στοιχεία σας, δηλαδή επώνυμο, όνομα, διεύθυνση, πόλη, ΤΚ, και κινητό - τους κωδικούς των αξεσουάρ προωθητικού υλικού που επιθυμείτε Δείτε τα αξεσουάρ http://www.vwclub.gr/AdvCatalog.pdf. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι, εκτός των αξεσουάρ που θα βρείτε στον κατάλογο, πλέον μπορείτε να παραγγείλετε την υφασμάτινη μάσκα με το λογότυπο της λέσχης. Υπάρχουν διαθέσιμα τρία σχέδια A (Μπλέ), B (Μαύρο), και Γ (Λευκό) σε τρία μεγέθη Large, Medium, Small. Οι διαστάσεις φαίνονται στο τέλος της εικόνας. Το κόστος της μάσκας διαμορφώνεται ως εξής: VIP μέλη 4,5€/μάσκα και για τα μέλη της κοινότητας 5€/μάσκα. Η μάσκα προστασίας προσώπου που προσφέρεται είναι 2 στρώσεων και κατασκευάζεται με εκτύπωση sublimation στη μπροστινή όψη και περιέχει βαμβακερό ύφασμα εσωτερικά. Οι διαστάσεις Α (ύψος) και Β (πλάτος) είναι σε εκατοστά (cm). Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να δείτε τις αναλυτικές προϋποθέσεις της ομαδικής παραγγελίας των αξεσουάρ εδώ. Σε όλα τα είδη το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον παραλήπτη. Σημειώστε ότι για την ομαδική παραγγελία σε μπλούζες πρέπει να υπάρξουν τουλάχιστον 5-8 ενδιαφερόμενοι. Όλες οι παραγγελίες προ-πληρώνονται για να μπορέσουμε να τα αγοράσουμε από τους προμηθευτές και να σας τα στείλουμε με ΕΛΤΑ.
 7. Θα ενημερωθείτε με προσωπικό μήνυμα για την αποστολή της παραγγελίας σας. Καλό Καλοκαίρι.
 8. Δευτέρα 27/7 απόγευμα θα παραλάβουμε όλα τα ρούχα και θα τα στείλω Τρίτη πρωί. Θα σταλούν αυτοκόλλητα και λοιπά είδη το αργότερο έως το πρωί της Δευτέρας. Στάλθηκε από το MAR-LX1B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 9. Προσπάθησα να απαντήσω σε όλους σας. Αν κάποιος δεν έχει ήδη λάβει απάντηση να μου κάνει μια υπενθύμιση. Ευχαριστώ, Κοσμάς.
 10. Αγαπητά μέλη του Hellenic VWClub θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Δ.Σ. της λέσχης αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν αποφάσισε να προσφέρει την δυνατότητα ετήσιας ανανέωσης της κάρτας μέλους στα 10€. Για πληροφορίες επικοινωνείτε με το ταμία της λέσχης @KOSTAS MK5 μέσω Προσωπικού Μηνύματος για να σας δώσει λεπτομέρειες. Για τα μέλη του φόρουμ που επιθυμούν να εγγραφούν στην λέσχη και να ενισχύσουν το σωματείο το κόστος εγγραφής διαμορφώνεται στα 15€. Παράλληλα ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της ενίσχυσης των ανέπαφων ενεργειών δημιουργήθηκε ειδική σελίδα-Portal για τα VIP μέλη που μπορούν να δούν την Ηλεκτρονική Κάρτα Μέλους, το ιστορικό των οικονομικών τους ενισχύσεων καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη μπορούν να συνδεθούν με το email και το κωδικό του φόρουμ στην ακόλουθη διεύθυνση για να δουν την προσωπική Ηλεκτρονική Κάρτα Μέλους. Η διεύθυνση είναι https://www.vwclub.gr/vipΜε εκτίμηση,το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.
 11. Από σήμερα έως την Τρίτη 7 Ιουλίου στις 12:00, θα γίνονται δεκτές οι παραγγελίες σας στο πλαίσιο της διαδικασίας ομαδικής αγοράς για αξεσουάρ με το λογότυπο της λέσχης, π.χ. μπλούζες, ζακέτες, αυτοκόλλητα κλπ. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου άμεσα στέλνοντας Προσωπικό Μήνυμα με: - τα στοιχεία σας, δηλαδή επώνυμο, όνομα, διεύθυνση, πόλη, ΤΚ, και κινητό - τους κωδικούς των αξεσουάρ προωθητικού υλικού που επιθυμείτε Δείτε τα αξεσουάρ http://www.vwclub.gr/AdvCatalog.pdf. **Επειδή έχει ζητηθεί η προσθήκη μπρελόκ θα σας ενημερώσουμε σύντομα με την διαθέσιμη επιλογή. Υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να δείτε τις αναλυτικές προϋποθέσεις της ομαδικής παραγγελίας των αξεσουάρ εδώ. Σημειώστε ότι για την ομαδική παραγγελία σε μπλούζες πρέπει να υπάρξουν τουλάχιστον 5-8 ενδιαφερόμενοι. Όλες οι παραγγελίες προ-πληρώνονται για να μπορέσουμε να τα αγοράσουμε από τους προμηθευτές και να σας τα στείλουμε με ΕΛΤΑ.
 12. Από σήμερα έως την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 12:00 ξεκινάει η διαδικασία για ομαδική παραγγελία για αξεσουάρ με το λογότυπο της λέσχης, π.χ. μπλούζες, ζακέτες, αυτοκόλλητα κλπ. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου άμεσα στέλνοντας Προσωπικό Μήνυμα με: - τα στοιχεία σας, δηλαδή επώνυμο, όνομα, διεύθυνση, πόλη, ΤΚ, και κινητό - τους κωδικούς των αξεσουάρ προωθητικού υλικού που επιθυμείτε Δείτε τα αξεσουάρ εδώ. Υπενθυμίζω ότι για την ομαδική παραγγελία σε μπλούζες πρέπει να υπάρξουν τουλάχιστον 5-8 ενδιαφερόμενοι. Όλες οι παραγγελίες προ-πληρώνονται για να μπορέσουμε να τα αγοράσουμε από τους προμηθευτές και να σας τα στείλουμε με ΕΛΤΑ.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.