Jump to content

theatrinos

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by theatrinos

  1. παιδια εχω dsg 6 σε golf gt 170 εχω τρελο προβλημα με το σκορτσαρισμα οταν πατω εστω και λιγο παραπανω γκαζι το αμαξι κανει σαν γαιδουρι με οποια ταχυτητα και να εχω. επισις οταν παταω τερμα γκαζι και παει να κανει κατεβασμα παλι το αμαξι κλοτσαει υπερβολικα και μετα ξεκολαει μην πει κανενασ για πολλαπλασιαστες και μπουζι τα εχω αλλαξει δυο φορες και τα τεσσερα...!!!!
  2. εγω ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω απο που ακουγωνται τριγμοι παντως ειναι πολυ εκνευριστικο και δεν ξερω τι να κανω ακουγεται οταν ειναι ρελαντι οταν το αμαξι ειναι εν κινηση δεν ακουγεται οταν αφηνω γκαζι τοτε επανερχεται ο θορυβος το εχει κανενας αυτο το prb?
  3. παιδια δεν ξερω πως και τι ξαφνικα το αμαξι δεν κανει αυτα τα λαγουδακια και παει οπως πρωτα... ΔΕΝ το εκανα τιποτα ουτε μηχανικος το εχει δει ακομα...
  4. οπως το ειπες σαν λαγουδακια το vag-com δεν εδειχνε κανενα προβλημα αυτο με τα μπεκ μπορει να ειναι γιατι και η καταναλωση εχει ανεβη χαρακτηριστικα..
  5. γεια σας παιδια ειμαι νεο μελος στο φορουμ εχς ενα golf v gt 170 dsg με προγραμμα e-tuners εδω και 3 μηνες περιπου οταν εχς χαμιλες στροφες και λιγα χιλιομετρα και πατας τερμα γκαζι το αμαξι κανει σαν να χοροπιδαει το μοτερ του και κλοτσαει υπερβολικα το πηγα στην αντιπροσωπια και μου αλλαξανε μπουζι και πολλαπλασιαστες και τα τεσσερα και παλι το ιδιο.. και το αμαξι δεν παει πανω απο 190 χλμ παιδια οποιος ξερει κατι ας βοηθησει...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.