Jump to content

ChristosPolo

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ChristosPolo

  1. Mηδενικά τέλη κυκλοφορίας έτους 2016, για το όχημα: ...... E.I.X./Δ.I.X. 89 CO2 οποτε ολα καλα
  2. παιδια το δικο μας αμαξι 1.2 tdi bluemotion δεν το βλεπω πουθενα στα αμαξια που δεν πληρωνουν τελη!!! Αφου η αδεια μας λεει 89 CO2 γιατι δεν μας εχουν;
  3. καλημερα παιδες, καταφερε να κατεβασει κανεις τα τελη κυκλοφοριας απο το ΓΓΠΣ; Βαζω ΑΦΜ και πινακιδα και δεν βρισκει εγγραφη!!! Της αδερφης μου το εμφάνισε κανονικα!!! Οποτε παιζει 2 σκηνικα... ειτε επειδη δεν πληρωνουμε τελη δεν μας τα εμφανιζει (λιγο χλωμο το κοβω ) ειτε δεν με εχει στο συστημα... το θεμα ειναι οτι το εχω δηλωσει και στο Ε1 και επισης εβγαλα την καρτα για το πρασινο δακτυλιθο κανονικα!!!
  4. πηγη zougla.gr παρολο που δεν αναφερει το δικο μας polo με βαζει σε σκεψεις. κανενα σχολιο απο σας
  5. εμενα παντως δεν λειτουργησε αυτο το κολπο , οποτε θα το παω καποια στιγμη στην αντιπροσωπεία.
  6. το δοκιμασα πανω απο 10 φορες και με τα 2 κλειδια και το πατουσα και συνεχως για 10 δευτερα !!! Δεν ανοιγουν ουτε κλεινουν απεξω. Πιθανον να θελει ρυθμιση ο εγκεφαλος στο δικο μου... τι να πω
  7. το δοκιμασα και με τους 2 τροπους αλλα δεν γινεται τιποτα
  8. Έχοντας Polo του 2002 και γενικά ξέροντας ότι η VW έχει ενα κολπο πολυ χρησιμο για τους ξεχασιαριδες. Αν κλειδωσεις το αμαξι μπορεις να κλεισεις τα παραθυρα ή να τα ανοιξεις με το κλειδι χωρις να το βαλεις στη μιζα. Στο Polo ομως που πηρα (Βluemotion) δεν το κανει με τιποτα . Ουτε με το κουμπι του κεντρικου κλειδωματος ουτε βαζοντας το κλειδι στη κλειδαρια της πορτας. Μηπως εχει αφαιρεθει σε αυτη την εκδοση . Μηπως κανω κατι λαθος. Εχει κανεις καμια ιδεα.
  9. Καινουργιος στο φορουμ και με καινουργιο Polo Bluemotion εδω και 15 μερες. Μεχρι στιγμης και με μονο 250 km ειμαι ευχαριστημενος με το αμαξι και το συστηνω σε ατομα που τους ενδιαφερει πρωτα η μικρη καταναλωση και μετα η ταχυτητα. Οδηγηση ,φρεναρισμα , χωροι , αμαξωμα κτλ. εννοείται οτι ειναι αψογα. Οποτε το μονο θεμα για την επιλογη αυτου του μοντελου ειναι αν αξιζει να δωσεις κατι παραπανο για πετρελαιοκινητήρα και γι αυτη την εκδοση ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧO TSI . Για μενα που ηθελα χαμηλη καταναλωση με φυσιολογικη επιταχυνση και τελικη ταχυτητα ειναι υπερ του. Δοκιμαστηκε σε δυσκολες ανηφορες της Αθηνας (Πετρουπολη , Περαμα) και δεν ειχα προβλημα αρκει να μαθεις λιγο το τροπο λειτουργιας του. Επειδη εχει φτιαχτει για χαμηλη καταναλωση ο υπολογιστης σου δειχνει ταχυτητες που πρεπει να βαλεις για να εχεις χαμηλη καταναλωση δεν σημαινει οτι πρεπει να βαλεις αυτην. Οποτε πολλες φορες ειναι πολυ καλο βοηθημα (σε γρηγορα κομματια του δρομου ή σε κατεβασματα) αλλα κατα αλλα το ελεγχο τον εχεις εσυ. Σταρτ-Στοπ και Cruise Control δουλευουν αψογα και ειναι πολυ χρησιμα. Το προηγουμενο αμαξι που οδηγουσα ειναι ενα Citroen C1 που ταν πιο ελαφρύ και με λιγα παραπανω αλογα το λατρεψα μεσα στη πολη αλλα οδηγωντας το Polo καταλαβα οτι ειχα κατι πιο ασφαλη με λιγοτερη καταναλωση και με καλυτερο ρεπριζ.Αν προσθεσω οτι απο τελη Σεπτεμβρη το πετρελαιο θα επιτραπει και στη πρωτευουσα θα χω κανει μια πολυ καλη επιλογη. Δυο πραγματα με χαλανε μεχρι στιγμης , ενα οτι τα προσκεφαλα ρυθμιζονται μονο καθ υψος και οχι μπρος πισω και δευτερον τα παραθυρα δεν κλεινουν με το κλειδι .
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.