Jump to content

manos27m

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About manos27m

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Χαλανδρίου
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

Recent Profile Visitors

1,642 profile views

manos27m's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Οχι οι πιεσεις είναι μια χαρά. Δεν μπορώ να σου πω σίγουρα πως ήταν απο την αρχή. Απλα τώρα μετα απο κάμποσο καιρό πήρα για 1 συνεχόμενο μηνα το Α3 και μόλις ξαναπήρα το polo μου φάνηκε χαοτική η διαφορά. Και για αυτο αποφάσισα να δω αν παίζει κατι..
  2. Καλημερα σε όλους. Έχω ενα polo 6r tdi του 2013 και το τιμόνι του μου φαινεται σχετικα βαρύ στην καθημερινότητα. Με τον όρο βαρύ εννοο πχ στο παρκάρισμα που υπάρχουν στιγμές που θα χρειαστώ και δευτερο χέρι για να το γυρίσω χωρις να είμαι σταματημένος αλλα εν κινήσει. Ο λόγος που το λέω είναι μιας και εχω ενα A3 του 07 και ενα yaris diesel του 14 και πραγματικά είναι ασύγκριτα. Εχω κάνει προσφατα service και ο μηχανικός μου είπε οτι δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα. Το έχει παρατηρήσει κανενας άλλος ή είμαι εγω ο περίεργος? Ευχαριστώ
  3. Έβαλα armster 2 πριν 1 βδομάδα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. 134Ε απο Ελλάδα με τοποθέτηση, αλλιώς στο site της εταιρείας 100Ε και δωρεαν μεταφορικά απο ότι λέει.
  4. Δεν υπάρχει περιπτωση να έδινα!!! Κάπως ετσι λέω να το κάνω. Και προφανως με δικα μου λάδια!
  5. Το θεμα είναι οτι θα χάσω την εγγυηση αν δεν πάω στην αντιπροσωπεια
  6. Δεν μπερδευτηκαν σιγουρα. Ηταν απόλυτα σιγουροι. Στον γρατσια μου είπαν οτι τα λάδια ειναι 25Ε το λίτρο και οτι θέλω 5 λίτρα!
  7. Καλημέρα σας, Θέλω τα φωτα σας γτ οι αντιπροσωπίες θα με τρελάνουν. Θέλω να κάνω το service των 30.000km και μου είπαν τα εξης: Karenta-Gratsias: 400Ε σύνολο με αλλαγη λαδιών, φιλτο λαδιου,αερα,καμπινας,πετρελαίου. Φιλοσίδης: 130E σύνολο με αλλαγή μόνο λαδιών και φίλτο λαδιού. Μου είπαν οτι δεν χρειάζεται τιποτα άλλο στα 30.000 και τους ρώτησα πάρα πολλές φορές αν είναι σίγουροι. Τι λέτε? (Προφανώς τα 400 τα θεωρώ εξωφρενική τιμή έτσι και αλλιώς)
  8. Μπορεί κάποιος να μου δώσει ενα link βια το ΜΑΝ?? Ευχαριστώ
  9. Ειναι ο ιδιος με του savel trade απλα με δερματινη επενδυση. Εγω που τον εχω με την υφασματινη η αληθεια ειναι οτι δεν εχω μείνει πολυ ευχαριστημένος. Νιωθεις ξεκαθαρα οτι είναι κατι ψευτικο και επισης δεν ειναι σταθερο. Αν είσαι αθήνα μπορείς να έρθεις και να το δεις. Πιστευω οτι ο καλύτερος είναι ο armster 2. Τον έχω βρεί στην αθήνα στην ηρακλείου και έχει αν θυμαμαι καλά 110Ε αλλα εχω πάρει τον άλλο και δεν ήθελα να πάνε χαμένα.
  10. Αν βρω ζαντες που ειναι 5χ112 μπορώ κάπως να τις κάνω 5χ100?? Το κόστος ειναι μεγάλο? Διάβασα στο νετ οτι δεν είναι και οτι καλύτερο και γενικα δεν το προτείνουν
  11. Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω τι καρέ κάνει στο polo 1.6 tdi? 5χ100 ή 5Χ112? Ή και τα δυο?? Ευχαριστώ πολύ
  12. Τελικα παιζει να μπάινει σε polo 6r?? Το έκανε κανέις?
  13. Pados se filo pou to exei to autoikinito ena xrono an bgaleis to esp kai exeis freno me to ena kai terma gazi me to allo(mporei na min sou piasei me ti mia opote thelei poli apotoma na baleis sto patoma to gazi)tou statheropoiei tis strofes stis 3000...kai tou to eixan pei apo tin idia tin vw...oso gia tis 4000 apo oti ksero isxiei etsi kai allios kai einai san prostateutiko tou kinitira..to exei kai to gt xeirokinito...
  14. poso ta dinei mazi ta zantolastixa kai poso tis zantes mones tous??
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.