Jump to content

PETROS1973

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by PETROS1973

  1. Έχει γίνει service στις δαγκάνες.Αν είχε θέμα η δαγκάνα θα φρεναριζε από την αρχή.Το αυτοκίνητο φρενάρει μετά από ώρα
  2. Πέτρος από Καρπενήσι.Εχω ένα Passat 1.8t του 2001.Λιγο σκανταλεμενο,γύρω στα 200 +hp.
  3. Καλησπέρα παίδες,έχω ένα μέγα πρόβλημα με το Passat 1.8t του 2001.Χωρις να υπάρχει κάποιο θέμα μετά από αλλαγή στα τακάκια το αυτοκίνητο μόλις κάνει κάποια Χλμ αρχίζει και φρενάρει μόνο του.Αλλαξα δισκοπλακες και τακάκια πάλι,τα ίδια πάλι.Επειδη δεν υπάρχει vw στο Καρπενήσι,δεν ξέρω τι να κάνω.Αν έχει τύχει το ίδιο σε κάποιον η αν γνωρίζει κάτι κάποιος θα είμαι υπόχρεος.Παιδες βοήθεια.Σας ευχαριστώ
  4. Καλησπερα παιδια.Να ρωτησω κατι.Εχω ενα PASSAT 18T με βελτιωση στα 240s.Υπαρχει τιποτα ωστε να μπορω να παραβλεψω το ηλεκτρικο γκαζι και να εχω το γκαζι κατευθειαν?
  5. Καλησπερα παιδια.Να και το δικο μου σκαφος.
  6. PETROS1973

    P2100001b.JPG

    γεια σου φιλε μου.αν ειναι και δικο σου το kle που βλεπω στη φωτο,εχουμε περιπου τα ιδια.εχω το passat και ενα kle500 σε μαυρο ασημι.ωραιος!!!!!!!!1
  7. ΟνΟμα:ΠετρΟς επαγγελμα:ΙδΙωτΙκΟς υπαλληλΟς,πρΟς τΟ παρΟν. εδρα:καρπενησΙ-αθηνα ηλΙκΙα:37 νΟμΙζω,(21 στΟ μυαλΟ) αυτΟκΙνητΟ:Passat 18t.Β σταδΙΟ ΒελτΙωσης REVO,χεΙρΟπΟΙητη εξατμΙση απΟ μπρΟσ εως πΙσω,ζαντΟλαστΙχα 17 αρΙα,πρΟσφατα ΒαρελακΙ GREDDY φΙλτρΟ αερα,εξτρα μπεκ καυσΙμΟυ.χαμηλωμενΟ μεχρΙ τΟ πατωμα,καΙ κατΙ ψηλΟσπΟΙλερ,συνΟλΟ 240ps.Auτα γΙα τωρα.
  8. Γεια σου φιλε μου και καλως σε βρηκα.λοιπον,πηΓα σε εναν Γνωστο μου και του ζητησα να τοποθετησω μανιταρι αντι Για φιλτρο αερα μαμα.Ψαχνοντας ολλες τις εταιρειες,δεν βρηκαμε πουθενα σετ μετατροπης Για το συΓκεκριμενο μοντελο.Ξηλωσαμε το φιλτροκουτι και βρηκαμε οτι ο ανταπτορας Για το μανιταρι υπηρχε ηδη.Προσαρμοσαμε ενα βαρελακι της GREDDY ,και ετοιμο το ερΓαλειο.συνολικο κοστος 100 ευρω.και απο θορυβο,τελειο.ουτε το εντονο,αλλα ουτε και το λιΓο,οτι πρεπει.
  9. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ CLUB.ΛΕΓΟΜΑΙ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ PASSAT TOY 2002 18T.TO EXΩ ΣΤΟ 2Ο ΣΤΑΔΙΟ REVO,ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 230 ΑΛΟΓΑ,ΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΣΚΑΣΤΡΑ FORGE,EΞΑΤΜΙΣΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΑΠΟ ΑΡΧΗ ΩΣ ΤΕΛΟΣ,ΑΥΤΑ.ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΚΙΤ ΓΙΑ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ(ΜΑΝΙΤΑΡΙ),ΜΕ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ,ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ? KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ.ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΕΓΙνΕ ΣΥΓΧΩνΕΥΣΗ ΤΩν ΔΙΑΔΟΧΙΚΩν ΔΗμΟΣΙΕΥΣΕΩν.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.