Jump to content

Ioannisto

Members
  • Posts

    56
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ioannisto

  1. Τα πραγματα ειναι αρκετα απλα. Το 5αρι ειναι ενα πολυ καλο αυτοκινητο (με τους tsi), το 6αρι ειναι καλυτερο, σαν αυτοκινητο. Σαν εμφανιση (το θεμα ειναι εν μερη υποκειμενικο υπαρχει ομως και η αισθητικη αποψη της πλειοψηφιας) το 5 ειναι πιο ομορφο εξωτερικα ενω το 6 ειναι πιο ομορφο εσωτερικα.
  2. Πολυ καλο! Δειξε μας κ μια πιο μακρινη φωτο που να φαινεται ολο το ταμπλω
  3. Ολοκληρωθηκε η αλλαγη στο εσωτερικο με την τοποθετηση di-noc κ στο κεντρο του ταμπλω, γυρω απο το radio-cd. Νομιζω οτι πλεον ειναι αρκετα φωτεινο κ ευχαριστο! http://imageshack.us/photo/my-images/843/img2193fw.jpg/
  4. Λογικα αυτα του jetta θα κανουν, του passat οχι
  5. Εξυπνη κ οικονομικη λυση angel137. Εχεις βαλει κ στις πορτες; ( γιατι εκει δεν ειναι ακριβως παραλληλογραμο το σχημα στα φιλετακια) Εγω κολλησα το dinoc με περιθωριο τουλαχιστον 1 εκ γυρω γυρω κ μετα το πιστολακι το εκοψα με απλο κοπιδι. Το συγκεκριμενο dinoc ειναι brushed aluminium αλλα οταν εκανα πιστολακι (κ μαλακωσε η ταινια) ειδα οτι αν το πιεζα πανω στο πλαστικο φιλετακι, η ταινια επαιρνε το αναγλυφο που ειχε το φιλετακι. Ετσι, επειδη μου αρεσε το αναγλυφο, πιεσα το dinoc κ ετσι φαινεται αναγλυφο (περιπου σαν το δικο σου) αλλα χαθηκε η οψη του βουρτσισμενου αλουμινιου. Οι καταραμενοι αεραγωγοι με ταλαιπωρησαν πολυ ( 3 φορες εκανα τον καθενα!) δεν το συνιστω.
  6. Βρεθηκε λυση για την τρουπα. Εβαλα ενα cd box της fischer που ηταν για το ταμπλο του MK4 κ καθισε ακριβως! ( κοστος 15 ευρω)
  7. Κι αλλες φωτο http://imageshack.us/photo/my-images/4/img2055z.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/16/img2030fq.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/21/img2053qh.jpg/ Θα ανεβασω κι αλλες φωτο με επιπλεον αυτοκολλητα που σκοπευω να βαλω
  8. Κοστισε 120 ευρω συνολικα κ τον αγορασα γιατι ηταν ο πιο φτηνος που βρηκα τη συγκεκριμενη στιγμη
  9. Οκ θα ανεβασω κι αλλες φωτο με την πρωτη ευκαιρια
  10. Βαλαμε και τα αυτοκολλητα 3Μ dinoc. Μου πηρε 4-5 ωριτσες (γιατι καποια επρεπε να τα ξαναβαλω μιας και δεν τα ειχα κοψει ισια). Ωραιο αποτελεσμα, ιδιως το τιμονι νομιζω οτι εγινε καταπληκτικο! http://imageshack.us/photo/my-images/580/img2046e.jpg/
  11. Εκανα την τοποθετηση του τεμπελη. Δεν ηταν δυσκολο, αρκει να πιανουν λιγο τα χερια σου (μιλαμε για απλη τοποθετηση, χωρις ηλεκτρικα). Ο τεμπελης που πηρα απο το ebay.de ηταν μεταχειρισμενος απο EOS. Ολα καλα, ομως υπαρχουν κ δυο fail (οπως φαινεται και στις φωτο). Λειπει το καλυμα του χειροφρενου (μικρο το κακο, αφου δεν πολυφαινεται) και λειπει και μια θηκη κατω απο το υποβραχιονιο (προφανως ο προηγουμενος ιδιοκτητης ειχε βαλει cd charger) και τωρα εχω μια ωραιοτατη τρυπα. Για να δουμε τι πατεντα θα σκεφτω για να την κρυψω!
  12. Μια γυναίκα ξυπνάει αργά το βράδυ και ανακαλύπτει ότι ο σύζυγός της δεν είναι στο κρεβάτι. Φοράει τη ρόμπα της και κατεβαίνει να τον ψάξει. Τον βρίσκει να κάθεται στο τραπέζι της κουζίνας, βυθισμένο σε βαθιές σκέψεις και απλώς να κοιτάζει με απλανές βλέμμα τον τοίχο, έχοντας μπροστά του μια κούπα καφέ. Εξακολουθεί να τον κοιτά καθώς αυτός σκουπίζει ένα δάκρυ από τα μάτια του και πίνει μια ρουφηξιά καφέ. - "Τι σου συμβαίνει αγάπη μου;", ψιθυρίζει μπαίνοντας στην κουζίνα. "Γιατί είσαι ξύπνιος τέτοια ώρα;" - "Θυμάσαι τότε που είχαμε πρωτογνωριστεί πριν από 20 χρόνια, τότε που ήσουν ακόμη 16 χρονών;" - "Μα φυσικά και το θυμάμαι!", του απαντάει. - "Θυμάσαι τότε που μας έπιασε ο πατέρας σου να κάνουμε έρωτα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου μου;" - "Ναι, κι αυτό το θυμάμαι!" - "Θυμάσαι μήπως και τη στιγμή που πήρε την καραμπίνα και μου είπε ότι, ή θα σε παντρευτώ ή θα με στείλει φυλακή για 20 χρόνια;" - "Ναι αγάπη μου, το θυμάμαι κι αυτό!" - "Σήμερα θα είχα αποφυλακιστεί...", της λέει σκουπίζοντας ένα ακόμα δάκρυ από το πρόσωπο του...
  13. Στην εθνική οδό Ιωαννίνων-Τρικάλων ένας ταξιδιώτης κάνει οτοστοπ. Υστερα από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, τελικά σταματάει ένα αυτοκίνητο και ο οδηγός ανοίγει το τζάμι και ρωτάει - Πας Γιάννενα; Kαι ο ταξιδιώτης: - Oχι, Άρης...
  14. Αυτο του club δεν το προλαβα. Αλλα πηρα τελικα απο το ebay.de ( 120 τελικη τιμη)
  15. Τελικα παραγγειλα αυτοκολλητα της 3Μ ( και primer) απο ενα γερμανικο σαιτ (ηταν πιο φτηνα -40 ε με ups- αλλα θελουν κοψιμο). Θα ανεβασω φωτο μετα την τοποθετηση.
  16. Τελικα μολις ειδα τις φωτο τοποθετησης του ταμπελη της savetrade αλλαξα γνωμη ( αυτες οι βιδες ειναι πολυ ασχημες). Ψαχνω για τον αυθεντικο τεμπελη της vw. Αν ξερεις κανεις κατι παραπανω, ευπροσδεκτο ( με μετρο την οικονομια παντα, μη ξεχνιωμαστε!)
  17. Τελειο! Σου ειναι ευκολο να στειλεις τη δνση απο οπου τα πηρες; ( αυτο που βρηκα στο ebay δινει ενα σετ των 7 για το ταμπλο στα 50 ε ( για αεραγωγους) και προαιρετικα δινει τα φιλετακια με ακομη 40 ε http://www.ebay.de/itm/VW-Golf-5-Interieur-Chrom-Alu-Carbon-Wurzelholz-/390255942626?pt=DE_Autoteile&hash=item5add111be2#ht_3522wt_902
  18. Η τιμη λογικη (στα 13.000). Ψαξε το book servis. Μη βιαζεσαι, ειναι μαντρα αρα δεν θα φυγει αμεσα. Μπορει να βρεθει και κατι καλυτερο ( σε εξοπλισμο). Κοιτα καθημερινα τις αγγελιες του φορουμ.
  19. Παντα το καινουργιο ειναι καλυτερο απο το μεταχειρισμενο. Αλλα οταν εχεις περιορισμενο bugdet πρεπει να παρεις μια αποφαση: εχω πχ 10.000 για αγορα αυτοκινητου. Παιρνω καινουργιο πχ micra ( μικρο αμαξωμα, μικρη ιπποδυναμη, θορυβος κτλ) ή μεταχειρισμενο πχ golf ( πιο πολλα αλογα, μεγαλυτεροι χωροι, ρισκο βλαβων). Ο καθενας σταθμιζει τις αναγκες του κ αποφασιζει ( εγω πχ ηθελα ιππους γιατι ηθελα να τραβαω σκαφος κ πηρα golf)
  20. Αν ειναι επαγγελματιας του κλεινω το μαγαζι, αν ειναι ιδιωτης τα λεμε στα δικαστηρια. Θα το ρισκαρει να υπογραψει ;
  21. Τι εγινε τον εφτιαξες τον ηχο; Δωσε καμια πληροφορια γιατι οντως ο ηχος της μαμας ειναι χαλια
  22. Πιθανον, φωναξε ενα ηλεκτρολογο να κοιταξει κ τη μιζα
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.