Jump to content

PasaTakiaS

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About PasaTakiaS

  • Birthday 10/13/1987

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Passat
  • Car's nickname
    Λευκος Κυκνος

Recent Profile Visitors

2,405 profile views

PasaTakiaS's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. ευχαριστω πολυ!!! και κατι ακομα που μπορω να τα βρω αυτα στην ατικη με καλη τιμη??? ποιος ξερει??? ευχαριστω εκ τον προτερον!!!
  2. καλισπερα σε ολους!!! Διαβασα πολλα αρθρα περι αναρτισισ κλπ αλλα ομως παραμενω να εχω αρκετες αποριες, και ο λογος ειναι πως εχω ενα passat 2001 1.9 me ta 131hp και ειναι και S/W!!! Λυπον απο που να αρχισω??? ¨/ 1) Σε τι τυπο αναρτιση να πσαξω? δλδ blistein π.χ. για polo κανουν αλλα λεφτα για passat κανουν ειναι τελιος αλου!!! δλδ τι τιπο!! 2) Εχει διαφορα το S/W απο SEDAN??? Η εχει διαφορα πετρελεοκινιτιρασ με βενζινοκινιτιρας??? 3)Τι μου προτινεται να βαλω? υποψην πως ειμαι με λαστιχα 235/35/r19 και φενετε σαν τρακτερ !!! πσαχνω και για ελατιρια χαμιλαματος πρεπη το αμαξη να πεση τουλαχιστον 3 ποντους μπροστα και 2-3 ποντους πισω!! Δια8ετω περιπου 800 ευρο και καθε αποξη δεκτη!! Επισης να αναφερω πως θελω το αυτοκινιτο να μην χαση τελιως την ανεση του!!! δλδ να μιν γινει rally!!!
  3. Παιδια θα ερθω και εγω για να γνωριστουμε μιας και ποτε δεν εχει τυχει να ερθω!!!!! (+1)
  4. Καλισπερα παιδια!! θελω λιγο βοηθεια για το Passat μου!! Αντιμετοπιζω προβλιμα με τα εργοστασιακα φρενα λογου βαρους του αυτοκινιτου και τιν 19αρα που φοραω εχω ενα passat 3bg του 2001 1.9-131hp TDI. Φοραω 19αρες του audi a8 με καρε αν δεν κανω λαθος 5x112 Δεν ξερω ομως τη μεγεθος μπορω να βαλω... Γενικα δεν εχω πολη εμπιρια απο φρενα, θελω τα φρενα να μου ειναι επαρκα μεχρη και 200hp γιατη στην πορια σκευτομαι για αλλαγη μοτερ με κατι μεγαλιτερο 2,5-3,0 Απο τι αυτοκινιτα μπορω να κανω την μετατροπη??? Τι μου προτινετε???
  5. polu omorfo eidika mesa!!! ola ta lefta!!! kai to xroma ta spaei!!!
  6. ontws omorfo alla o ka8enas exei to gousto tou
  7. Αντιμετοπιζω προβλιμα με το μεγεθος στης εικονες... Αντιμετοπιζω προβλιμα με το μεγεθος στης εικονες...
  8. Ξερω πως το δικο μου δεν φτουραει παιδια μπροστα στα εργαλια που ειδα αλλα ελπιζω να ακουσω σχολια για το τι εχω κανει και καποιες προτασισ για το μελλον, η ζαντα παει για αλαγη συντομα αυτο το ξερω οκ.... και σθντομα ποιο ωραις φοτο
  9. Εγω παντως αποκλιεται να παθω κατη παρομιο ευτιχως!!! χαααχχααχ Η νεκροφορα μου σπανιζη σε ειδος χρομα και ηδικα στο εξοτερικο Tuning.....
  10. Για το σποιλερακι υπαρχει παντα και ι φτινη λησει ξηλοσε τιν απο αλλον!!! χαχαχαχχα (πλακιτσα) Μην ανχονεσε δεν κανει πανω απο 20 ευρω Εμενα μου τιν εκλεπσαν και τιν πηρα 7 ευρω απο αντηπροσοπια με λιγο κονε σε 1 μερα!!! Που φτασαμε να σου κλεβουν τα σποιλερ Ελεοςςςςςςςς
  11. Γεια σας παιδια!! Αντιμετοπιζω το εξης "κουλο" προβλημα με τα XENON στα προβολακια!!! Οταν ευαλα τα xenon στα προβολακια στην αρχη φενοντουσαν ολα κανονικα. Μετα παρατιρω πως στο καντραν δουλεβει αχνα η λαμπα της μεγαλις σκαλας... 1) αχνα αναβοζβινε! 2)τα προβολακια οπως δουλεβουνε αναβοζωινουν 3 φορες και μετα η κλινουν ι συνεχιζουν να δουλεβουν και μετα απο καποια ωρα παλu τα ιδια, Οταν λεω καποια ωρα ενοω (5-10 sec). 3)Οταν δεν κανουν τα δικα τους και λειτουργισουν κανονικα (φυσηκα με την ενδιξη μεγαλις σκαλας παντα αχνα ανιχτει) και ειμαι με φοτα πορειας και προβολακια οταν αναψω μεγαλα τα προβολακια ζβινουν (φισιολογικο). το κουλο ειναι πως οταν ξανα περασω στα φοτα ποριας τα προβολακια παραμενουν κληστα! Το αλο κουλο ειναι πως για να ξεπερασω το 2 προβλιμα πρεπει να κλισω τον διακοπτι τον φοτον τελιειος να ζβησω το αμαξει και να βγαλω το κλιδει και ξανα προσπαθω στην 2-3 προσπαθεια λεινετε το 2 προβλημα. Με τα παιδια που εχουν καταστιμα με Xenon κλπ. Προσπαθησαμε τα παντα, αλες λαμπες, αλο μετασχιματιστη ακομα και τα ποιο ακριβα φυσηκα με το kit για να μιν βγαζει λαθως κλπ. βγαλαμε και ελεξαμε ολο το συστημα του κουμπιου το καναμε βιδες για να δουμε αν λειτουργει σωστα ακομα και τον συναγερμο απενεργοπισαμε μηπως κανει εκει καποιο σκαλομα αλλα τελικα τπτ. Τα παιδια εχουν περασει απηρα Xenon και μου ειπαν πως προτη φορα βλεπουν κατι τετοιο!!! Passat 1.9 TDI 131hp (μαμα) 2001. Αν εχει καποιος καποια λιση η ιδεα παρακαλω να βοηθειση γιατι δεν εχω ορεξη να δινω 50αρια σε καποιους και τελικα να μιν κανουν τπτ!!! Ευχαριστω παιδια!!! Συγνομη παρελυψα να πω πως με φυσηολογικες λαμπες ολα δουλεβουν ρολοι... Τουλαχιστων πρην βαλω τα Xenon, τωρα δεν το εχω δοκιμασει.
  12. Καλημερα παιδια, εγω στο Passat μου πηγα στην αντιπροσοπια στα 140.000χλμ για αλαγη ιμαντα γιατι δεν ξερω αν ο προηγουμενος ιδιοκτιτης το εχει κανει οταν επρεπε και μου ζητισανε 700-800 ευρο για ολα, δουλια, ιμαντες, τρομπα νερου, και ρολεμαν. Τελικα εκανα servise σε εναν καλο φιλο με 550 ευρω, ιμαντα εκεντροφορου, τρομπα νερου, ρολεμαν, τακακια, και τα 4-5 φιλτρα, λαδια, αλαγη βαλβολινες, φρεον, ιμαντα δυναμου. και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Αν τα εκανα αυτα στιν VW συγουρα 1.000 ευρω δεν θα με φτανανε. Και ολα αυτα στο συνεργιο στην πειρεως, πολυ κλεφτες λεμε..... Αλλα τελος καλο ολα καλα τωρα βρηκα τιν υγεια μου!!! Προσοχη παιδια μην αφηνετε τα αυτοκινιτακια σας οπου να ναι!!!
  13. Καλησπερα σε ολους, ειμαι νεος στο VW CLUB!! καταρχας εχω ενα VW Passat station wagon 2001 1.9 TDI 131hp. συντομα θα εχετε και φοτο. εξοτερικα εχω βαλη το χερακι μου κατα πολυ μεγαλο βαθμο. απλα αρκη να σας πω πως ειναι λευκο με φιμε και αλλα μαυρα κοζμιματα πισω φαναρακια, μπροστα φοτα περιπου τιπου r8 πλαινα φλασακια ολα μαυρου τιπου κλπ. και παντου ξενον ομιχλ, μικρα, μεγαλα... φισικα εχω και μια ζαντουλα 17' momo 225/45/17. αν και θα παει αλαγι για κατι αλλο γτ δεν του παει και φενετε πολυ μικρουλα αλλα εκει συντομα καποιο κοζμιματακι 18'-19' θα παρει τιν θεσει της. Πλεον διχνει μουρατο και θηρειο αν και αντιμετοπιζω θεμα με τομοτερ.... λειπων μιας και εχουμε αρκετα παιδια εδω που ξερουν 5 πραγματα παραπανω θα ειθελα την γνομη σας! Ο στοχοσ μου ειναι να το κανω απο 131 αλογακια περιπου 170-180 γαιδουρακια τι μου προτινεται να κανω? και ποσω θα κοστιση αυτη η μετατροπη? Θελω να ακουσω τιν γνομη σας και φισικα ευχαριστω εκτον προτερον καθε απαντιση! Και εδω μερικες φοτο!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.