Jump to content

gdt5awd

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gdt5awd

  1. Πολύ θόρυβος ειδικά σε υγρές μέρες.Πρέπει να κάνεις πολλά χλμ την ημέρα για να καταλάβεις τη διαφορά ή να χρησιμοποείς πολύ το φρένο της τελευταίας στιγμής.Τα φορούσα σε VOLVO V50 T5 AWD και δεν μπορώ να πω ότι είδα καμία τεράστια διαφορά.Απλά ένιωθες ότι είναι περισσότερο ανθεκτικά σε πολλά συνεχόμενα φρεναρίσματα και δεν άναβαν τόσο εύκολα...
  2. Τα τεκμήρια σαν μέτρο συνολικά είναι προς την σωστή κατεύθυνση καθώς έτσι από τη μία μπορούν να τσιμπήσουν μεγαλοφοροφυγάδες και από την άλλη όταν όλο αυτό το θέμα με την κρίση θα έχει ηρεμήσει θα βρεθούμε όλοι μας με περιουσιακά στοιχεία ίσα των δυνατοτήτων μας ο καθένας.Αυτός είναι και ο πραγματικός στόχος των δανειστών (ελπίζω και των ελλήνων διοικούντων ) ,μιας και τόσα χρόνια εκτός του ότι κυκλοφορούσε μόνο μαύρο χρήμα,κατευθυνόταν όλο σε μη παραγωγικές χρήσεις (ακίνητα,αυτοκίνητα και λοιπά διαρκή καταναλωτικά αγαθά ) με αποτέλεσμα να μην γίνονται σοβαρές επενδύσεις στην πραγματική οικονομία με ευεργετικά αποτελέσματα για το σύνολο του λαού.Το ξέρω ότι το φορολογικό καθεστώς στην Ελλάδα τόσα χρόνια αποτρέπει την επιχειρηματικότητα αλλά ελπίζω ότι με την κατάρτιση του νέου φορολογικού (στο οποίο υπάρχει και η τεχνική εποπτεία της τρόικας ) θα μπορέσει να μπει μια νέα; βάση ανάπτυξης.Είμαστε όλοι απλώς θολωμένοι από την επίθεση που δεχόμαστε και δεν μπορούμε να δούμε καθαρά την εικόνα.Το γεγονός ότι συνολικά η χώρα έχει ταμειακό πρόβλημα δημιουργεί και την ανάγκη για σκληρή και άμεσης απόδοσης φορολογία.Και μην φανταστεί κανείς ότι εάν χρεωκοπήσουμε θα υπάρχει η δυνατότητα να σταθούμε στα πόδια μας όταν είμαστε καθαρά εισαγωγική χώρα και ο Δημόσιος Τομέας έχει παραλύσει πλήρως.Θέλει να προσαρμοστούμε όλοι στα νέα δεδομένα γιατί αλλιώς θα βουλιάξουμε όλοι μαζί.Το τι θα κάνουν οι πολιτικοί θα το γράψει η Ιστορία και θα τους δικάσει και θα τους καταδικάσει.Εμείς όμως ο καθένας στο μικρόκοσμό του πρέπει να ανασυνταχθούμε για να τα βγάλουμε πέρα και να "χαμηλώσουμε τη μπάλα¨λιγάκι για να αντέξουμε την προσαρμογή.Η διαδικασία όλη τώρα είναι σαν πόλεμος και κάθε πόλεμος έχει και θύματα....ΥΠΟΜΟΝΗ
  3. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ,ΣΥΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ

  4. Τα Nokian rg2 τα έχω εγώ στο δικό μου golf vi 160 hp και τα φορούσα και στο προηγούμενο volvo μου.Είναι all weather ελαστικά,με απολύτως φιλικά στο χρήστη χαρακτηριστικά και τρομερή πρόσφυση ,ιδιάιτερα σε βρεγμένο δρόμο.Στα συστήνω ανεπιφύλακτα χωρίς να θέλω να θίξω την ποιότητα άλλων ελαστικών.Ετσι κι αλλιώς την προσωπική μου εμπειρία παραθέτω,όντας οδηγός που δεν ψάχνω πολύ συχνά το όριο αλλά το βλέπω πιο σφαιρικά (άνεση,ποιότητα κύλισης,κλπ).Ζεσταίνονται αμέσως και θα σε πάνε και σε λάσπη και άμμο αν χρειαστείς.Αλλωστε μην ξεχνάς ότι προέρχονται από χώρα με ιδιαίτερη τεχνογνωσία στο all weather ελαστικό.NOKIAN δαγκωτό από εμένα (θα σου πρότεινα και vredestein quatrac 3 αλλά έκλεισε το εργοστάσιο πρόσφατα).
  5. Καλημέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα. Εδώ και τρεις μέρες είμαι κάτοχος ενός μεταχειρισμένου (με 24.000χλμ) golf vi 1.4 tsi 160hp. Λέγομαι Γιώργος είμαι 38 ετών και είμαι εργολάβος οικοδομών (πονεμένη ιστορία).Ζω στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Μπαίνοντας στο golf από το προηγούμενο αυτοκίνητό μου ,ένα Volvo V50 T5 AWD με 320 άλογα (το οποίο πούλησα ελέω φορολογίας) είχα ομολογουμένως μικρές προσδοκίες.Προς το παρόν δηλώνω ενθουσιασμένος από την ποιότητα κύλισης (και το λέει κάποιος που έχει αλλάξει 23 αυτοκίνητα) και επιφυλάσσομαι αφού διαβάσω προσεκτικά τις πληροφορίες του forum ,να μπω δυνατά ,καθώς αντιλαμβάνομαι ότι με το golf έχω πλέον ένα αμάξι πασπαρτού για διάφορά γούστα. Χαίρομαι που θα τα λέμε και είμαι ανοιχτός σε πάσης φύσεως ερωτήσεις.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.