Jump to content

siralex

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About siralex

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Κεντρικής Μακεδονίας - Καλαμαριάς
  • Νομός
    Θεσσαλονίκης

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

siralex's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα, αυτος είναι ο CAVD κινητήρας μου και θέλω να κατευθύνω την εισαγωγή μου προς το αριστερό φανάρι που βρίσκεται το κλασικό κενό. η ερώτηση μου, να αγοράσω νέα εισαγωγή αλουμινίου μονοκόματη S η μπορώ να βάλω μια γωνία με κολάρο που θα μου βγει και πιο φθηνά? Θα έχω πρόβλημα με την οικονομική λύση;
  2. Ναι τα τσέκαρα μόλις στα ίδια λεφτά πάνω κάτω. Έχεις να παραθέσεις και προσωπική άποψη; Προς τα CS5 είμαι επειδή έχω φίλο λάστιχα στην Conti, αλλά αν είναι καλύτερα για τη φάση μου τα PS5 σίγουρα θα το υπολογίσω γιατί τα λεφτά ίδια είναι σχετικα
  3. Καλησπέρα, καλοκαιρακι και ψάχνω να αλλάξω τα λάστιχα μου τα οποία μεν έχουν ψωμί ακόμη αλλα δεν τα ευχαριστιέμαι πλέον. Φοράω τα Bridgestone Potenza t005 σε 225/45/17/91Υ Ψαχνω λάστιχο για ωραία πατήματα και ανταπόκριση. Έχω ροπή και έχω ξεχάσει πως είναι με τα σπινιαρισματα.. σκέφτομαι να πάω προς Conti SC5. Τι άποψη έχετε για αυτά και τι αλλά προτείνετε γενικά. επισης φοράω ζάντες JR23 και έχουν φάει με τε χρόνια αρκετέ φιλάκια αχρείαστα λόγω πρόσοψης Αμάξι Golf 6 / 1.4 tsi 160 με προγραμμα στα 230 με φουλ εξάτμιση / εισαγωγή / σκαστρα.
  4. Καλησπέρα στην ομάδα! Νέο μελος με Golf 6 1.4 tsi 160 με dynodrome stage 1 προγραμμα στα 230ps. Φρένα S3 και 134.000km. Σημερα βρήκα λίγο χρόνο ασχολήθηκα με το αμάξι. Ανέβασα πίεση τα λάστιχα και έκατσα το έπλυνα όλο με λεπτομέρεια (κρύα φρένα). Αφου τελείωσα μετά από 2 ώρες είπα να το πάω μια βόλτα είχε και ωραία μέρα να το χαρώ. Αφού ζεστάθηκε η μηχανη καλά άρχισα να το ανοίγω σε φυσιολογικά πλαίσια. Πηγαινα ανατολικά στη θεσσαλονικη και αποφάσισα να ανέβω τον τριλοφο, ξαφνικά στην ανηφόρα ενώ όλα καλά άναψαν η λυχνίες του: abs, esp και το χειρόφρενο αναβόσβηνε. Εκανα στην ακρη, απενεργοποίησα και ξανά ξεκίνησα. Όλα καλά. Μετά από 5 λεπτά οδήγησης ξανα τα ίδια. ιδια τακτική, ξανα σβήνουν ολα. στη συνέχεια ακολούθησαν αλλά 20km βόλτα και δεν άναψε τιποτα ξανά. Τα φρένα είναι μια χαρά, καταρρίπτω τακάκια πέρασα σέρβις πριν ένα μήνα αλλά θα τα άκουγα κιόλας. Μενω με την απορία αν είναι το abs, δεν εκανα κάποιο απότομο φρενάρισμα ώστε να το μάθω, χαζομάρα μου. Ίσως κάποιο fault error? -Να παραθέσω ότι εν κίνηση προσπαθούσα σε μια φάση να ενεργοποιήσω το torque app στην οθόνη για να μετρήσω πίεση στο boost, να έδωσε κανια fault εντολή στο ECU? Η πίεση των ελαστικών που πείραξα? Η βόλτα μετά από καλό πλύσιμο? Σορρυ για το μεγάλο κείμενο, προσπάθησα να είναι λεπτομερείς σε περίπτωση που κάποιος είχε κάτι παρόμοιο. Διάβασα ήδη κάποια ποστ εδώ περί abs esp και χειρόφρενο αλλά όχι κάτι εν κίνηση και μετά να φεύγει ξαφνικά. Το μόνο σίγουρο το αυτοκίνητο ανταποκρίνεται στο 100% αλλά η ανησυχία μιας ειδοποίησης που έστω και αν έφυγε υπάρχει.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.