Jump to content

bia

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About bia

  • Birthday 05/05/1982

User Information

  • Gender
    Female

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

bia's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπερα! Εμενα μου ειπε οτι δεν βρηκε προβλημα στην μπαταρια και μου εκανε την αναβαθμιση και απο τοτε δεν μου ξανακανε κατι! Μηπως επειδη εχεις πιο πολλα κυβικα?
  2. Καλησπέρα! Ειμαι η κοπελα που εχει παρομοιο προβλημα με το δικο σου! Τ ο πηγες τελικα στην αντιπροσωπεία σημερα? Τισ ου ειπαν?
  3. Το πηγα παιδια χθες το γκολφακι και το πηρα σημερα! Κανενα προβλημα με τη μπαταρία ουτε με τον εγκέφαλο, μου εκαναν αναβάθμιση λογισμικου! Προς το παρον κανενα προβλημα!!!
  4. Κραξε, κραξε γιατι κανενας δεν μου ειπε οτι μπορει να δημιουργηθει προβλημα... Τωρα δεν το κανει πολυ συχνα, μια φορα καθε φορα που το κυκλοφορω ενω πριν συνεχεια! Λες να σταματησει να το κανει εντελως καποια στιγμη ή να το παω στην αντιπροσωπεια?
  5. Oχι οτν βαζω μπροστα τη μηχανη δεν κανει κατι... Οταν βαζω πρωτη τα κανει ολα, τωρα τελευταια λιγοτερο συχνα αλλα εχει ενα μηνα αυτη η δουλεια, ποσο να περιμενω?
  6. Οποτε θα χρειαστει να αλλαξουν τον εγκεφαλο?
  7. Το εβαλαν στο διαγνωστικο και δεν εβγαλε τιποτα! Θα το αφησω να το ψαξουν, μου ειπαν!
  8. Καλησπέρα!!! Αγορασα το γκολφ 6 1200 105 ιππους τον Ιουνιο!!! Εβαλα ξενον τον Αυγουστο και απο τα μεσα Οκτωβριου αρχισενα μου κανει το εξης... οταν ειμαι σταματημενη π.χ. στο φαναρι και βαζω πρωτη για να ξεκινησω μου σβηνουν τα λαμπακια στο ταμπλω , τις πορτες και το κλιμα για 2-3 δευτερολεπτα. Μου ειπαν οτι πιθανον φταινε τα ξενον, τα εβγαλα και συνεχιζει...Εχετε ακουσει κατι παρομοιο? Απο βδομαδα θα το αφησω στην αντιπροσωπεια. Τα ξενον δεν ηταν της πλακας...
  9. εχω προβλημα με το γκολφ 6

  10. προσπαθω να μιλησω στο φορουμ, δεν με αφηνει . εχω προβλημα

  11. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.