Jump to content

geoS3_bm

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About geoS3_bm

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

geoS3_bm's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. ευχαριστω κ μονο π μπηκες στην διαδικασια ν δωσεις καποια εξηγηση στο προβλημα.. οχι δν υπαρχει καποιο τετοιο ζητημα με την θεση του συνοδηγου.. μαλιστα διαπιστωσα οτι μαζι με την ζωνη απενεργοποιειται κ το start and stop.. πηγα το αμαξι σμρ στην αντιπροσωπεια και αποτι μ ειπαν αφου ελεγξαν τον εγκεφαλο, τ start and stop δν εχει καποιο προβλημα αλλα μπλοκαρει λογω του προβληματος της ζωνης.. θα πρεπει ν μ αλλαξιυν επομενως τον βραχιωνα της ζωνης.. και θα κανει πρπ 1 βδομαδα να ερθει απο γερμανια.. οποτε το αμαξι θα βαραει 1 βδομαδα.. και το κακο δν ειναι μεσα στην πολη αλλα αποτι παρατηρησα σε μεγαλυτερες ταχυτητες η ζωνη δν σταματαει αλλα ξαναρχιζει να βαραει.. γενικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το αυτοκινητο σε ολα του αλλα προβληματιζομαι αν ειναι να μ εμφανιζει απο τωρα τετοια προβληματα..
  2. Καλησπερα παιδια.. εχω ενα polo tdi bluemotion.. το αμαξι μου ηρθε πριν 4 μερες, εχει γραψει 200km και σημερα μου εμφανισε προβλημα ο αισθητηρας της ζωνης ασφαλειας.. φοραω ζωνη κανονικα κ αυτο συνεχιζει να βαραει και να αναβοσβηνει η λυχνεια.. απαραδεκτο για ολοκαινουργιο αμαξι..
  3. Καλησπερα.. Γιωργος 23 ετων απο Θεσσαλονικη κατοχος εδω και 2 μερες ενος polo tdi bluemotion. Η συμβολη του forum πριν την αγορα ηταν καθοριστικη για την επιλογη.. και πιστευω θα ειναι ακομα πιο χρησιμη απο δω και περα.. υγεια πανω απολα σε ολους και προσοχη στους δρομους..
  4. ευχαριστω φιλε.. θα το ψαξω..
  5. καλησπερα παιδια.. Αυριο επιτελους ερχεται το καινουργιο μου polo.. πραγματι επειδη και εμενα δεν με ενθουσιαζει το standar rcd210 ζητησα να βαλω το 310.. Υπηρχε ενα 310 το οποιο προφανως καποιος κατοχος tiguan τ ειχε βγαλει γ να βαλει καποιο navigator και τους εμεινε να το δωσουν σε καποιον σαν εμενα π θ ηθελε να αλλαξει το απλο 210.. ωστοσο μ ειπαν απο την αντιπροσωπεια οτι δεν μπορουν ν μου βαλουν ηχεια πισω (αφου δεν εγινε κατοπιν παραγγελειας) και απ'οτι φανταζομαι ουτε η θυρα auxin μπορει να τοποθετηθει εκ των υστερων.. Υπαρχει μηπως καποιος που να γνωριζει αν μπορω να βγαλω και θυρα auxin σε πρωτη φαση και ενδεχομενως και τα 2 προσθετα ηχεια? ευχαριστω..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.