Jump to content

nikos_46

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About nikos_46

  • Birthday 07/21/1992

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Νοτίου Αιγαίου - Ρόδου
  • Νομός
    Δωδεκανήσου

Other Info

  • Car Type
    Polo 6N2

nikos_46's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. crystal vision ειναι και αυτες λευκες?? εχεις φωτογραφια που τα εχεις αναμμενα??
  2. βαλε την cs35 ειναι ακριβως..κι εγω αυτες εβαλα πισω
  3. καλημερα παιδες θα ηθελα την γνωμη σας για να ειμαι πιο κοντα σε xenon kit φωτισμο για να μην βαλω το κιτ και στραβωνω αδικα τον κοσμο τι να επιλέξω philips diamond vision i blue vision να ειμαι πιο κοντα στο λευκο αποτελεσμα?? χρησιμοποιει καποιος αυτες τις λαμπες???
  4. εχω της 3Μ το 30 και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος αρκετη διαφορα..!!
  5. μηπως θα σου ηταν ευκολο να μου πεις το μαγαζι να παραγγειλω και εγω για το δικο μου πόλο? εχω το 6n2 ειναι ευκολο να βρω τι led να του βαλω??
  6. γεια σας θα ηθελα την βοηθεια σας για ενα αντικειμενο που ειναι λιγο δυσκολο να με εξυπηρετισουνε εδω στην ρόδο οπου και βρήσκομαι.. θα ηθελα να βρω την κοκκινη ταινία ποθ μπαινει στην μασκα την μπροστινη οπου εχει και το σημα..αυτη την κοκκινη ταινια την φορανε ολα τα gti συνηθως θα ηθελα να μου πειτε που μπορω να βρω αυτη την ταινια η ενα link απο e-bay να μου στειλετε για να την παραγγειλω..ελπιζω να καταλαβατε τι ακριβως ψαχνω..
  7. θελω να μου πειτε που βρησκετε το σωληνακι της βενζινης στο πολο 6Ν2 αν μπορειτε να μου το δειξετε σε φωτογραφια θα με εξυπηρετουσατε πολυ...
  8. καλημέρα σας ενδιαφέρομαι να αγοράσω τα προβολακια που έχει το polo 6n2 μήπως τα έχει κανείς σας για πούλημα εδώ στην Ρόδο δεν βρίσκεις ανταλλακτικά καινούρια η μεταχειρισμένα αν γνωρίζει κανείς κάτι ας με ενημέρωση...
  9. καλησπέρα σας παίδες εχω το polaki 6n2 θέλω να αλλάξω τις λάμπες από την πινακίδα τα δυο τα λαμπάκια που έχει,στο πορτμπαγκάζ το λαμπάκι και μέσα το λαμπάκι που ανάβει όταν ανοίγω τις πόρτες.. θέλω να βάλω led λευκό χρώμα να αλλάξω τις κλασσικές σε τύπου xenon..αν μπορούσατε να με βοηθήσετε στα watt και στους τύπους από τα λαμπάκια θα σας ήμουν υπόχρεος (αν γνωρίζετε και κανένα site για να τις παραγγείλω)..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.