Jump to content

alexandr.OS

Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

About alexandr.OS

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

alexandr.OS's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

9

Reputation

  1. Καλησπέρα! Έχω golf v gt! Για να αποφύγω ένα σκυλάκι έπεσα σε κάτι λακούβες και η δεξιά πλευρά τα έχει παίξει! Έχω ένα budget 250€ και μέσα σε αυτά υπολογίζω τα περαστικά! Τι αμορτισέρ να βάλω;! Λέω να βάλω λίγο καλύτερα από τα μαμά για κράτημα, αλλά να μην πέφτουν και τα δόντια από σκληρότητα! Κάποιος με είπε για koni str.t( πορτοκαλί)! Μπορείτε να με δώσετε μια εναλλακτική !!
  2. γινεται αυτη η αλλαγη; ταιριαζει χωρισ μετατροπη; οι βασεις ειναι ιδιες;;
  3. Καλα μην τους πιστευεις κιολας!! Πριν από την κοντρα και μετα ολοι δεν φορανε τπτ απο προγραμμα! Μονο τελικο και φιλτρο, μονο ολοσωμη και κατι τετοια!!! Ασ με διρθωσει καποιος που ξερει περισσοτερα! αν βγαλεις καταλλητη θες και προγραμμα περα απο το ανταπτορακι του λ! Ειναι και χαρτοπετσετα απο βαρρος σε σχεση με τα δικα μας
  4. Νικο, το γνωριζω αυτο...! Ανεφερα απλα το ποσες φορες αλλαξα ψυκτικο!
  5. Ειναι 2h φορα που αλλαζω υγρο μεσα σε 1 μηνα (3/12 κοπηκε ενα κολαρο που ακουμπουσε στο βερντιλατερ) (19/12 αλλαγη καδενας χρονισμου και ηλ\μγν συμπλεκτη-ανλτια νερου) Που και πως θα κανω καθαρισμο του κυκλώματος;;;
  6. Μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικος ο ρυθμος που αναιβαζει θερμοκρασια το αυτοκινητο. Επισης σε αστικές μετακινησεις με μεγιστες στροφες λειτουργιας 3000 δεν προλαβαινει να φτασει σε θερμοκρασια λειτουργιας. ΤΙ να πω..μπορει να ειναι και ετσι Θα το παρακολουθω σε καθε βολτα. Κατι που παρατηρησα. Το κλιμα ειναι στο τερμα ζεστο και δεν βγαζει τοσο θερμο αερα οσο παλιοτερα.
  7. Ναι ειναι οκ! Εννοειται πως την ελεγχω πριν και μετα την βολτα!!! Οπως και τα κολαρα για να δω αν ειναι ζεστα!!! Αυριο θα παει συνεργειο για τσεκαρισμα!!!
  8. Χθες το βραδυ εκανα 30 χιλιομετρα περιπου. Μετα απο πολυ ζορι και πατηματα η θερμοκρασια νερου ηταν στους 86 μαξιμουν και τα λαδια μου ηταν στους 98 (για πολυ λιγο πηγε στους 100) Επρεπε ομως να κανω την διαδρομη Mediterenia Cosmos- Καλαμαρια-ΚΟρδελιο(απο περιφεριακο). Αργησε αλλα εβγαλε τις τιμες που μου δωσατε Ειναι οντως πολυ ομορφο και ταιριαζει τελεια μεσα αυτοκινητο.!!
  9. Για να δουλεψει σωστα το μπαρομετρο θελει εναν αισθητηρα της P3. LOL Φιλος δεν ειδα την απαντηση σου. Δεν εκανα reload σελιδα!!! Εσυ γιατι το εβγαλες;;; και κυριοτερο τι εβαλες;;;
  10. Πρεπει να βαλω το αναλογικό ξανα... και εφαγα τα χερια μου να το βγαλω γμτ.
  11. Ειναι χαζο να τερματιζει στο 1,55! Θα επικοινωνήσω με το προμηθευτή μηπως εχει καποια ρύθμιση για να βαζεις τις μεγιστες τιμες κτλπ. Που δεν το κοβω να εχει! Με βλεπω το βραδυ να κανω τον περιφερειακό πανω κατω χαχα .
  12. Ευχαριστω παρα πολυ για την ανταπόκριση. Αυτο με την πιεση φιλε μου DIMIV δεν το παρατηρησα.Θα εχω το νου μου.Λες να εχει σαν μαξ τιμη το 1.55;;; Τα νουμερα που εχω σε θερμοκρασιες δεν εχουν καμια σχεση με τα δικα μου,το βραδυ θα βγω να το ανοιξω για να δω θερμοκρασιες. Δεν τα φτανω καν.. Λετε να εχει κολλησει ανοιχτος καποιος θερμοστατης;;; Εχω την μικρη οθονη.
  13. Π.χ Πριν από λίγο έκανα Κορδελιό Καλαμαριά Κορδελιό από κέντρο. Τ ο αυτοκινητο κρατούσε 51 με 54 βαθμούς ψυκτικού στην επιστροφή μετά από πατήματα και δυο μετρησεις 0-100 σκαρφαλωσε στο 74. Οταν παρκαρα και παρακολουθησα την θερμοκρασια αναιβηκε στο 81 μεσα σε 10 λεπτα. Ψυσιολογικό;;;;
  14. Γεια σας και καλή χρονιά!! Από την στιγμή που τα 1.4 tsi με BLG δεν έχουν ένδειξη θερμοκρασίας ψυκτικού προχώρησα στην εγκατάσταση ενός P3 gauge ( http://www.p3cars.com/) Τι τιμές να περιμένω για λάδια και ψυκτικό υγρό;;; Ποιες είναι οι μέγιστες αποδεκτές τιμές;; ++(Το οργανάκι ταιριάζει τέλεια με το εσωτερικό! Διακριτικό ! Εύκολη η εγκατάσταση!) --(Τσουχτερή τιμή)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.