Jump to content

regent

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About regent

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Αγίας Παρασκευής
  • Νομός
    Αχαΐας

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

regent's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλημέρα και χρόνια πολλά. Δεν γνώριζα πως υπάρχουν και εκεί ασφάλειες. Θα το ελέγξω και θα επανέλθω.
  2. Καλημέρα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Η ασφαλειοθήκη στο καπώ είναι κάπως έτσι. Για ποιες ασφάλειες λες; Αν και νομίζω πως τις έχω ελέγξει όλες.
  3. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος ενός Golf V TSI 140hp (2007). Δεν θα επεκταθώ στις βλάβες που μου έχει παρουσιάσει γιατί δεν έχω τον χρόνο (αισθητήρας αερόσακου, αλλαγή εγκεφάλου, ταπετσαρία οροφής, καδένα, λουρί, φρέον). Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι το εξής: Υπάρχει κάποια πλακέτα/ασφάλεια/ρελέ που να τροφοδοτεί τα παρακάτω συστήματα: * αντλία πιτσιλιτηριών * αναπτήρα * air condition * πίσω καθαριστήρα Όλα τα παραπάνω δεν δουλεύουν. Ασφάλεια καμμένη δεν έχω βρει ούτε στην πόρτα του οδηγού ούτε στο καπό. Κάποια στιγμή άκουσα τον αναπτήρα να πετάγεται και όταν είδα πως είχε ζεσταθεί δοκίμασα και δούλευαν και όλα τα άλλα. Αυτό κράτησε για μια δυο μέρες. Μετά τα ίδια. Για πείτε ρε παιδιά καμιά ιδέα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει αυτό το "μενού" στο αυτοκίνητο, μπορεί να προστεθεί κάπως?
  5. Καλησπέρα σε όλους παίδες, Πρώτο μου πόστ. Προ λίγων ημερών αγόρασα μτχ ένα GOLF 1.4 TSI 140 2007. Δεν είναι φουλ έκδοση. Οπότε λείπουν πραγματάκια απο το αμάξι.... Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι ότι θα ήθελα να παίζει MP3 το RCD 300. Έχω δει κάποου αλλού στο forum, ότι υπάρχει RCD 300 Που παίζει και MP3. υπάρχει περίπτωση να γίνεται κάτι με fw update (έχω δει αρνητικές απαντήσεις αλλά λόγω παλαιότητας της πληροφορίας ξαναρωτώ)? Αν κάτι τέτοιο δεν γίνεται έχω ερωτευτεί λίγο το RNS 510. Αν το αγοράσω απο κάπου (μεταχειρισμένο εννοείται λόγω του οικονομικού), θα έχω τα προβλήματα με την μπαταρία? Θα ήθελα να το βάλω μόνος μου. Δεν έχω VAG COM και δεν ξέρω αν χρειάζεται να πάρω. Δεν γνωρίζω πολλά απο αυτοκίνηση, αλλά κάτι ξέρω απο προγραμματισμό και δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα στο να το χρησιμοποιώ. Τέλος εναλλακτική επιλογή (πάντα οικονομική) χωρίς πολλά πολλά Mods με καλώδια υπάρχει? Ευχαριστώ προκαταβολικά, συγχαρητήρια για το forum για σόρρυ για το μεγάλο 1ο post γεμάτο ερωτήσεις
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.